Ποιο θα είναι το X-mas δώρο μου μανούλα/μπαμπά??

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
'Οπως ξέρετε πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων :D και όπως και κάθε πλάσμα στην Γη θέλει και αυτό το δώρο του :D

Τι δώρο λιπόν θα φέρει ο 'Αγιος Βασίλης στο τετράποδο φίλο σας? :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ναι, είναι γελοίο αυτό που θα πω. Πριν από κανένα μήνα βρήκα σε ένα pet shop ένα τόσο τρελό παιχνίδι που δεν άντεξα να μην το πάρω.
Είναι χριστουγεννιάτικο δέντρο, λαστιχένιο. Έχει μάτια, στόμα, πόδια με παπούτσια, φοράει σκουφάκι χριστουγεννιάτικο και κάνει θόρυβο. :eek:
Ε... αυτό ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο του μικρού και το έχει τιμήσει δεόντως :D

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Ναι, είναι γελοίο αυτό που θα πω. Πριν από κανένα μήνα βρήκα σε ένα pet shop ένα τόσο τρελό παιχνίδι που δεν άντεξα να μην το πάρω.
Είναι χριστουγεννιάτικο δέντρο, λαστιχένιο. Έχει μάτια, στόμα, πόδια με παπούτσια, φοράει σκουφάκι χριστουγεννιάτικο και κάνει θόρυβο. :eek:
Ε... αυτό ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο του μικρού και το έχει τιμήσει δεόντως :D
Αυτάααα είναι! :D :D :D

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ο Αγιος Βασιλης δεν ξερω τι δωρο θα τους φερει. . . εγω παντως θα ξεθαψω κανα παλιο και θα το λανσαρω για
καινουργιο! Στο τσακιρ κεφι μπορει να παρω και κανα κοκαλο!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Θα τους ραψω καινουργια καλυμματα για τα κρεββατια τους και μαλλον θα τους παρω και κανα καινουργιο kong.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Θα τους ραψω καινουργια καλυμματα για τα κρεββατια τους και μαλλον θα τους παρω και κανα καινουργιο kong.
ραβεις κιολας? προκομενο κοριτσι!!!
Κοριτσια, διαστασεις κρεβατιων στη Μαρια!! :p

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Τι να κανω με το τρελοβατραχι μου! Αφου ξεκοιλιασε 2 κρεββατια και αφησε την Baroque να κοιμαται στα πλακακια αναγκαστηκα και πηρα αλλα μετρα. Το πιο φθηνο στρωμα απο τα ΙΚΕΑ, το εκοψα στα 2 (περισσεψε και λιγο) και ετσι αποκτησαν κρεββατακια 70χ90. Εραψα και καλυμματα (στο χερι γιατι δεν εχω ραπτομηχανη) για να μπορω να τα πλενω και ειμαστε μια χαρα.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Τι να κανω με το τρελοβατραχι μου! Αφου ξεκοιλιασε 2 κρεββατια και αφησε την Baroque να κοιμαται στα πλακακια αναγκαστηκα και πηρα αλλα μετρα. Το πιο φθηνο στρωμα απο τα ΙΚΕΑ, το εκοψα στα 2 (περισσεψε και λιγο) και ετσι αποκτησαν κρεββατακια 70χ90. Εραψα και καλυμματα (στο χερι γιατι δεν εχω ραπτομηχανη) για να μπορω να τα πλενω και ειμαστε μια χαρα.
μπραβο σου!
εγω η ανεπροκοπη που μονο κουμπι ξερω να ραψω σταθηκα τυχερη...οχι μαξιλαρι δεν εχει φαει, το στρωνει κιολας μολις ξυπνησει:p

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Η Scarlett ειναι μια κυρια. Και η Baroque το ψυχακι μου ενα αγγελουδι ειναι. Η Froggy απο την αλλη ειναι ενα διαβολακι που περναει και την εφηβεια της και καταλαβαινεις τι γινεται σπιτι απο ζημιες (σαν κουταβι δεν εκανε σχεδον τιποτα τωρα εχει γινει ταλιμπαν)

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
'Οπως ξέρετε πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων :D και όπως και κάθε πλάσμα στην Γη θέλει και αυτό το δώρο του :D

Τι δώρο λιπόν θα φέρει ο 'Αγιος Βασίλης στο τετράποδο φίλο σας? :D

Δεν υπάρχει ο Αγιος Βασίλης!!:D:D:D

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
ναι καλα θελει και δωρο??
αρκετα μου εχει κανει...εχει χαλασει 4 λουρια, 5-6 ρουχα που τα ειχα για κρεβατι,2 αλυσιδες,1 στηθολουρο,3 παιχνιδια και εεχει ακομααα!!! καταστροφεας!!!!!!!!!

αλλα για τα χριστουγεννα θα του κανω μια εξερεση..περιφραξη μαλον τον κηπο για να ειναι ελευθερος,καινουργο λουρακι,μπορει κανενα καινουργιο παιχνιδι..:D

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Δεν υπάρχει ο Αγιος Βασίλης!!:D:D:D
Ιίιιιιι Μην σε ακούσει κανείς βρεεε και έχουμε αποκαλύψεις τσ τσ τσ. :p :D 'Οσο υπάρχουν χριστούγεννα και πρωτοχρονιά θα υπάρχει 'Αγιος Βασίλης :D Το πνεύμα των Χριστουγέννων βρε παιδιά ποιό είναι? :D :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ