Ποιοτική νωπή τροφή

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Για σκυλους οπως ο δικος μου που δεν γουσταρει εδω και 2 χρονια τη κροκετα μονη της κι εχει βαρεθει να μενει νηστικος προκειμενου να τη φαει με το ζορι...

της βαζω στις κροκετες μια κουταλια της σουπας μεσα, και την κανει να....

d_adult_ch&r

εναλλακτικα και με την ιδια φιλοσοφια και αυτη

| Naturediet

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Για σκυλους οπως ο δικος μου που δεν γουσταρει εδω και 2 χρονια τη κροκετα μονη της κι εχει βαρεθει να μενει νηστικος προκειμενου να τη φαει με το ζορι...

της βαζω στις κροκετες μια κουταλια της σουπας μεσα, και την κανει να....

d_adult_ch&r

εναλλακτικα και με την ιδια φιλοσοφια και αυτη

| Naturediet
Καλη ιδεα....απο που τις προμηθευεσαι?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
την Nature's harvest απο το bark avenue στο Ψυχικο
Home Page

....την βρηκα ομως και εδω οπου σου στελνουν ο,τι θελεις με επιβαρυνση 5 ευρω.
Online Petshop -
εχουν και την Nature's diet και δεν πωλουν ζωακια απ'οτι λενε....
τη nature's diet την εχω βρει σε πετ σοπς κηφισια και Αγ. Στεφανο

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Γιατί να δώσεις αυτές τις κονσέρβες και να μην δώσεις μαγειρευτό με παραπλήσια συστατικά που θα γνωρίζει και πραγματικά τα συστατικά του;

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Γιατί να δώσεις αυτές τις κονσέρβες και να μην δώσεις μαγειρευτό με παραπλήσια συστατικά που θα γνωρίζει και πραγματικά τα συστατικά του;
εχουν στοιχεια που δεν εχω τις γνωσεις να βρω και να βαλω στις σωστες αναλογιες....κι επειδη αγχωνομαι με αυτο, δινω την ετοιμη.
Συμφωνω οτι εχει συντηρητικα κι οτι το μαγειρευτο ειναι η πιο υγιεινη τροφη....θελει ομως πολλη σπουδη.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν κατάλαβα καλά το δίνεις ως "γευστικό" συμπλήρωμα στην ξηρά του!
Με αυτό το σκεπτικό δεν σε απασχολεί τόσο το αν θα πετύχεις τα σωστά συστατικά αφού θεωρητικά αυτά θα τα πάρει από την ξηρά!

Μπορείς να βράσεις ένα φτηνό κομμάτι κρέας με ρύζι και κάποια λαχανικά ώστε να γίνει ένας ωραίος χυλός, με κομματάκια κρέας, που θα τον αναμείξεις με την ξηρά με το ίδιο αποτέλεσμα στον γευστικό τομέα!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Αν κατάλαβα καλά το δίνεις ως "γευστικό" συμπλήρωμα στην ξηρά του!
Με αυτό το σκεπτικό δεν σε απασχολεί τόσο το αν θα πετύχεις τα σωστά συστατικά αφού θεωρητικά αυτά θα τα πάρει από την ξηρά!

Μπορείς να βράσεις ένα φτηνό κομμάτι κρέας με ρύζι και κάποια λαχανικά ώστε να γίνει ένας ωραίος χυλός, με κομματάκια κρέας, που θα τον αναμείξεις με την ξηρά με το ίδιο αποτέλεσμα στον γευστικό τομέα!
Και σκετος κρεας μπορεις να βρασεις για να εισαι σιγουρος...
δεν ειναι η γευση τοσο, γιατι τα σκυλια εχουν πολυ πιο λιγους γευστικους καλυκες απο εμας....ειναι η αισθηση του πατε στο στομα πιστευω και φυσικα το Νο 1. η ελκυστικη οσμη.

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
δεν ειναι ακριβα για νωπη οπως λεει για μέσο σκύλο 30κιλων 2% του σωματικου του βαρους 30*1,3€* 2 συσκευασιες =78€ αν πούμε οτι χρειαζομαστε 600 γραμμαρια 2% οι 2 συσκευασιες εχουν 780 γραμμαρια αρα το κοστος θα μας βγει 53-54 ευρώ

Εχω κανει κατι λαθος γιατι φαινεται καλή περιπτωση

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
δεν ειναι ακριβα για νωπη οπως λεει για μέσο σκύλο 30κιλων 2% του σωματικου του βαρους 30*1,3€* 2 συσκευασιες =78€ αν πούμε οτι χρειαζομαστε 600 γραμμαρια 2% οι 2 συσκευασιες εχουν 780 γραμμαρια αρα το κοστος θα μας βγει 53-54 ευρώ

Εχω κανει κατι λαθος γιατι φαινεται καλή περιπτωση
μμμμ....και να δινεις μονο αυτη και καθολου κροκετα?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και σκετος κρεας μπορεις να βρασεις για να εισαι σιγουρος...
δεν ειναι η γευση τοσο, γιατι τα σκυλια εχουν πολυ πιο λιγους γευστικους καλυκες απο εμας....ειναι η αισθηση του πατε στο στομα πιστευω και φυσικα το Νο 1. η ελκυστικη οσμη.
Γι αυτό ακριβώς σου είπα να δημιουργήσεις έναν παχύ χυλό!Δημιουργεί αυτή την αίσθηση της αλοιφής και αναμιγνύεται τέλεια με τις κροκέτες!

Τώρα βέβαια στο μαγειρευτό μπλέκει πάντα και ο παράγων χρόνος!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Γι αυτό ακριβώς σου είπα να δημιουργήσεις έναν παχύ χυλό!Δημιουργεί αυτή την αίσθηση της αλοιφής και αναμιγνύεται τέλεια με τις κροκέτες!

Τώρα βέβαια στο μαγειρευτό μπλέκει πάντα και ο παράγων χρόνος!
χρονος, διαθεση και σωστα συστατικα στην αναλογια...κατι που υποτιθεται η ετοιμη τροφη το εχει φροντισει....
overall το μαγειρευτο οπως προειπα, ειναι το καλυτερο για το σκυλο...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Εμένα πάντως με βολεύουν στις μετακινήσεις μας, που δεν μπορώ να τους δίνω καθημερινά ωμά. Γνωρίζεις αν τις έχει κάποιο πετσοπ κοντά στο αεροδρομιο;

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εμένα πάντως με βολεύουν στις μετακινήσεις μας, που δεν μπορώ να τους δίνω καθημερινά ωμά. Γνωρίζεις αν τις έχει κάποιο πετσοπ κοντά στο αεροδρομιο;
Παρε τηλ. το bark avenue....ειναι και αντιπροσωπος της....και ρωτα σημεια πωλησης ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog