Ποιος σκύλος ΔΕΝ σας αρέσει;

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Μη λεμε μονο αυτα που μας αρεσουν συνεχεια.
Θα ηταν ενδιαφερον να δουμε ποια σκυλια δεν μας "τραβανε" σαν μορφολογια ή σαν χαρακτηρας!

Για μενα πχ τα Μαστινο Ναπολιτανο ειναι κακασχημα! Δε μου αρεσει καθολου το φατσικο του γιγνεσθαι, τουλαχιστον οχι ετσι οπως ειναι τα δειγματα των τελευταιων χρονων που εχουν δερμα για 5, τα χειλια σταματουν καπου στο γονατο και δειχνουν να δυσκολευονται πολυ στο περπατημα. Το μονο που μου αρεσει ειναι το χρωμα τους και για να μην τα αδικω, δεν ξερω καθολου πως ειναι ο χαρακτηρας τους γιατι δεν εχω συναναστραφει ποτε με καποιο Μαστινο.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Εγω θα πω τα chinese crested..τα θεωρω παρα πολυ ασχημα!!!!!!δευτερα ερχονται τα κανισακια....απλα δεν μου αρεσουν φατσικα...

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Chinese Crested. Είναι κάποιες ράτσες που δν μου πάνε, οπως το Τσιουάουα ή το Πεκινουά, αλλά γι'αυτόν... Τα λόγια είναι περιττα!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εγώ πάλι μπορεί μορφολογικά να μην υποφέρω κάποια σκυλάκια (που κατά τα άλλα είναι γλυκήτατα) αλλά αν ο χαρακτήρας του σκύλου με τραβάει δεν με νοιάζει η μάπα του! :) Πάντως εμένα δεν μου πολυαρέσουν τα πιτμπουλ και κάποια πατσαβουράκια. Μου κάνουν λίγο εκνευριστικά! Βέβαια και τα γιορκσαιρ το ίδιο μου έκαναν μέχρι που ήρθε ο Ρούμπη στην οικογένειά μας και τον αγάπησα κάργα!!

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Εγω παλι τα vαπολιτανο τα βρισκω πολυ γλυκουλια και θελω να φιλαω τις μαγουλες τους.... :)

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Τα μπουλ τεριε εμφανισιακα τα βρισκω ασχημα ,αλλα σιγα σιγα μεσα απο το ιντερνετ και 2 που γνωρισα απο κοντα αρχισε να τα συνηθιζει το ματι μου .
Τους κινεζικους λοφιοφορους τους ελεγα κακασχημους αλλα οταν πηρα εναν αγκαλια αχχχ ερωτευτηκα,θα ηθελα ενα ,ειναι πολυ καλα σκυλακια και τοσο απαλο το δερμα τους :) Δεν ειναι ολα εντελως φαλακρα ,εχει κ με πιο πολλα μαλλια και πλεον τα βρισκω πολυ ομορφα .
Επισης ασχημα μου φαινονται τα εκθεσιακα κανις ,σε αντιθεση με οταν ειναι αρκουδε ,που μου φαινονται κουκλακια .
Τα τσιουαουα ειναι ορισμενα που μου φαινονται κακασχημα και μερικα μου φαινονται πανεμορφα ,ειδικα τα μακρυτριχα .
Αλλα τα πιο ασχημα ειναι τα σαρπει ενηλικα ,καμια φορα τα λυπαμαι πολυ ετσι πως ειναι η μυτη τους ! Αλλα γουστα ειναι αυτα :)
Επισης η δικια μου Ζαιρα δεν μου φαινοταν πολυ ομορφη,αλλα τωρα νομιζω πως ειναι next dog model :p

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Αχ ναι και αυτα τα μπουλ τερριε!!! Τι μυτη Θεε μου!!
Αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα.
Ας πουμε εγω τα παγκ τα βρισκω τοσο γλυκα..Και ολοι γυρω μου θελουν να ξερασουν..

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Ρε παιδιά τα bullterrier πιάσατε; Τόσες ράτσες υπάρχουνε! Εντάξει μπορεί να μην είναι και υποδείγματα ομορφιάς (για εμένα είναι), αλλά όχι και τα πιο άσχημα/αντιπαθητικά σκυλιά! (πλάκα κάνουμε).;)

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
τα bullterrier δε μου αρεσαν καθολου μα καθολου παλια. αλλα απο μια πιο ουδετερη σκοπια εχουν ωραια σωματοδομη και χαρουμενη ουρα! το μονο που μου τη δινει ειναι η παντελης ελλειψη στοπ στη μουσουδα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
μμμ
δεν νομιζω οτι υπαρχουν αντιπαθητικα σκυλια...
για μενα παντα..
καθε φυλη εχει κατι το ιδιαιτερο...
την δικη της ομορφια σε φυσιογνωμια και χαρακτηρα...
ολα μαρεσουν... ολα θα τα ηθελα και για καποιο διαφορετικο λογο....

βιαστηκα.. δεν μαρεσουν αυτα που ανεβαινουν στις στεγες και φωναζουν...
ΜΙΑΟΥΥΥΥΥΥ...... :p

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
http://www.youtube.com/watch?v=mOgVxD2hIW4&feature=related
μα ελεος! ειναι σα να φορεσε λαθος στολη.
Ελα ρε! Δν είναι τόσο προχωρημένο στάδιο αλλά τα ΣαρΠει είναι τα αγαπημένα μου! Με δερμα για να ντύσεις άλλους 2 σκύλους σαν κουτάβια κ κείνα τα μικρούλικα αυτάκια! Α! Δν μ'αρεσουν κ τα Μπορζόι! Γιακ! Ούτε τα Ουίπετ! Σαν αράχνες είναι! Χαχα!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ