Ποιος ειναι ο πατέρας;

pats3

Member
24 Μαϊου 2011
7
0
γεννησε η σκυλα μου αλλα δεν ξερω τον πατερα. μπορουμε με καποια εξεταση των κουταβιων και των δυο αρσενικων να βγαλουμε ακρη??????????

pats3

Member
24 Μαϊου 2011
7
0
με απασχολει γιατι το ενα ειναι ημιαιμο και το αλλο δεν ειναι δικο μου και αυτος θελει κουταβια

εδω στην ελλαδα τιποτα? σευχαριστω

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
το κάνεις λίγο πιο λιανά....;
τα σκυλιά είναι ημίαιμα (μάνα και πατέρες...) και διεκδικείτε τα κουτάβια;

pats3

Member
24 Μαϊου 2011
7
0
η θηλυκια οχι. με εφερε καποιος αρσενικο ιδιας ρατσας για να ζευγαρωσει. ελα ομως που εχω και ενα ημιαιμο και βρεθηκε κατα λαθος στον ιδιο χωρο με τη θηλυκια

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
εδω στην ελλαδα τιποτα? σευχαριστω
ναι μόνο εκεί κάνουν αξιόπιστα τεστ DNA...συνήθως εκεί πάνε οι εκτροφείς και εξετάζουν τα σκυλιά που έχουν επιλεγεί ως γεννήτορες και μαζί με το τεστ DNA επι τη ευκαιρία κάνουν και ακτινογραφίες για δυσπλασίες αγκώνα και ισχίων...

οπότε με ένα σμπάρο ...δυό τρυγώνια....:p

κοίτα οι αποστάσεις έχουν πλέον μικρύνει....το να πας ένα ταξιδάκι δεν είναι και τόσο φοβερό....:D;)

pats3

Member
24 Μαϊου 2011
7
0
μηπως γινεται να στειλουμε δειγματα αιματος κουταβιων και αρσενικου στην ιταλια χωρισ να παμε? ;)

pats3

Member
24 Μαϊου 2011
7
0
μπορουμε μηπως να στειλουμε δειγμα αιματος απο τα κουταβια και απο τα αρσενικα π.χ. στην ιταλια χωρισ να παμε εκει? κριση εχουμε

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
όχι πρέπει να πας με τα σκυλιά ..... η λήψη αίματος γίνεται απο τους ίδιους τους ιατρούς....:D:flip:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
να ρωτήσω και εγώ κάτι...
τι φυλή είναι τα σκυλιά ;

την μάνα την πήρες απο τον ΟΦΕΠ;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ελληνικός Ποιμενικός τι καταγωγής;Ο πατέρας;
Μίλα με τον ΟΦΕΠ, www.ofep.gr, μπορεί αυτοί να μπορούν να σε καθοδηγήσουν!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
@foibos
Παναγία μου! έχεις βάλει καμπανάκι να βαράει?
Ε,ε,ε,ε,ε, τα μυρίζομαι εγώ τα τσοπανιάρικα.....:D:p:flip::cuniaoo::cuniaoo::cuniaoo: