Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος εκπαίδευσης;

GzM

Active Member
1 Ιανουαρίου 2012
32
0
Ποιόν τρόπο θεωρείτε καλύτερο για να σταματήσει το σκυλάκι μας να τρώει οτι βρίσκει εξω??

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος ... υπάρχει ο σωστός τρόπος για τον κάθε σκύλο και την προσωπικότητά του...
Υπάρχουν σκυλιά που σταματάνε και πιάνουν το νόημα με ένα απλό μη και εξάσκηση και άλλα που τρώνε από κάτω την ώρα που τα βαράει ηλεκτρικό κολάρο.....

Εάν έχει πρόβλημα με το σκυλάκι σου μάθε του το άστο ή το μη καλά για αρχή βάζοντας φαγητό κάτω και εμποδίζοντάς το με γλώσσα σώματος και την εντολή που θα επιλέξεις .... δοκίμασε με παιχνίδια μετά και με κάτι όχι ιδιαίτερα ελκυστικό στο δρόμο σιγά σιγά.

GzM

Active Member
1 Ιανουαρίου 2012
32
0
Το πρόβλημα ειναι οτι στα παρκα που πηγαίνουμε αφηνουν συνέχεια αποφάγια για τις γατες και κοκκαλα για τα αδεσποτα και ετσι οπως παιζει τα τρωει!! τ ειναι το ηλεκτρικο κολαρο?? το εχεισ δικιμασει>?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το σκυλί στα πάρκα τον έχετε λυτό?
Αν θες να του μάθεις κάτι πρέπει να τον έχετε απο κοντά (λουράκι).

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
εγω αυτο που εκανα ειναι να του το παρω απο το στομα ειτε λεγοντας "αστο" ειτε "μη."ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος πιστεψε με πχ.σημερα ειμαστε στην παραλια κ το ειχα ελευθερο(κλειστος κ ελεγχομενος χωρος)κατι βρηκε ο φιλαρακος μου κ επειδη ηξερε οτι θα του το παρω δεν με πλησιαζε οσο προσπαθουσα να του αποσπασω την προσοχη με κατι αλλο τοσο πιο γρηγορα το εξαφανισε....δεν θα μαθω ποτε τι ηταν αυτο κατι σαν σακουλακι μου φανηκε!!!σκεφτομαι να παω το βιογραφικο του στον δημο μηπως κ μου τον προσλαβουν ως σκουπιδιαρη.περα της πλακα πιστευω πως τα παιδια εδω με την εμπειρια τους θα μας δωσουν μια καλη λυση

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Ενας ειναι ο τροπος..Υπομονη και το νου σου οταν παει να το βαλει στο στομα.Τοτε τον τραβας λιγο ελεφρα και συνεχιζεις..Και καλυτερα αφου ειναι μικρος να τον εχεις δεμενος να συνυθησει να μην φευγει κιολας και να εχεις και τον ελεγχο εσυ..Σε λιγα μηνακια θα το ξεχασει..Υπομονη..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος ... υπάρχει ο σωστός τρόπος για τον κάθε σκύλο και την προσωπικότητά του...
Υπάρχουν σκυλιά που σταματάνε και πιάνουν το νόημα με ένα απλό μη και εξάσκηση και άλλα που τρώνε από κάτω την ώρα που τα βαράει ηλεκτρικό κολάρο.....

Εάν έχει πρόβλημα με το σκυλάκι σου μάθε του το άστο ή το μη καλά για αρχή βάζοντας φαγητό κάτω και εμποδίζοντάς το με γλώσσα σώματος και την εντολή που θα επιλέξεις .... δοκίμασε με παιχνίδια μετά και με κάτι όχι ιδιαίτερα ελκυστικό στο δρόμο σιγά σιγά.
Αυτό !:)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ξέχνα το ηλεκτρικό κολάρο δεν είναι για σένα όπως είπε ο Superman.

Το "μη" είναι για να προλάβεις καταστάσεις και μόνο... να μην το βάλλει στο στόμα του.

Για να το βγάλει από το στόμα του μπορείς να δοκιμάσεις να λές μία εντολή όταν κρατάει ένα παιχνίδι στο στόμα του δελεάζοντάς το με μία λιχουδιά, ώστε να συνδυάσει ότι εάν αφήσω αυτό από το στόμα μου θα πάρω κάτι καλύτερο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97