Καλησπέρα,
Το να βρεις ποιές είναι οι καλές από θέμα συστατικών είναι σχετικά εύκολο. Με λίγο ψάξιμο τις βρήκες. Το δύσκολο είναι να βρεις αυτή που θα ταιριάξει με τον σκύλο σου. Μία ασφαλής οδός είναι να μην αλλάξεις αυτή που έχεις τώρα αν αυτά που βλέπεις είναι καλά.
Εγώ αυτό έχω κάνει στη μία από τις δύο που έχω. Είναι Λαμπραντόρ, βέβαια και τρώει τα πάντα.
Με την άλλη (Ντόμπερμαν) δυσκολευτήκαμε. Όταν αλλάξαμε από την puppy σε adult τις ίδιας εταιρείας (Proplan) είχαμε θέματα με μαλακά κόπρανα και τριχόπτωση.
Στην πιο καλή της φάση ήταν όταν έτρωγε ωμά. Λόγω έλλειψης χώρου όμως (καθώς μαγειρεύουμε και για την κόρη μας που είναι τριών) στραφήκαμε στην ξηρά.
Δοκιμάσαμε την Orijen αλλά με τη συνιστώμενη δόση αδυνάτισε και μόλις την αυξάναμε φορούσαμε τις μάσκες μέσα στο σπίτι και πολλές φορές και έξω.
Εδώ και περίπου 2 εβδομάδες της δίνουμε την Simpsons και μέχρι τώρα τα σημάδια είναι καλά.
Εκεί που θέλω να καταλήξω (επιτέλους) είναι ότι μάλλον θα πρέπει να το ψάξεις. Αν, πάντως, σε πάει καλά η proplan θα σου έλεγα να μην την αλλάξεις ιδίως τώρα που είναι τόσο μικρό.
Αυτά και συγγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο κείμενο.