Ποια πρέπει να είναι η "προίκα" του σκύλου μου;

roulita

Member
24 Ιανουαρίου 2012
23
0
Περιστερι Αττικης
Σε λιγες μερες θα παω να παραλαβω ενα ημιαιμο αρσενικο 1.5 ετους που μοιαζει με λαμπραντορ αλλα ειναι λιγο μικροτερο σε μεγεθος.Τι πρεπει να εχω ηδη στο σπιτι μου για το σκυλακι και πως να το εισαγω στο χωρο;Εδω και πολυ καιρο ειναι σε χωρο φιλοζωικου εξω σε κλουβι μεγαλο με αλλα 2 σκυλια ενα εκ των οποιων η αδελφη του.Του παιρνω κλουβι απο την αρχη 'η περιμενω και που θα κοιμηθει;Ποια στιγμη της ημερας ειναι καλυτερα πρωι η βραδυ.Ευχαριστω πολυ για την ...ανοχη σας αλλα ειμαι πρωταρα.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
κατ αρχην καλως ηρθες.
Εχεις λουρι,οδηγο,μπωλ νερου-φαγητου?
Το καλυτερο ειναι να κοιματε μεσα,ομως για να μενει εξω λογικα κανει την αναγκη του οπου νανε.οποτε καλυτερο πιστευω θα ηταν να ξεκινησεις με ενα crate ωστε να αρχισει να κανει την αναγκη του στην βολτα και να ειστε ολοι ικανοποιημενοι

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
προμηθεύσου crate όπως σου είπε και ο jimboGS,η εκπαίδευση αρχίζει απο την πρώτη στιγμή..
και τα "κλασσικά" : μπολ,κουβερτουλες,παιχνιδια,λουρακι,το φαγητο του
επισης να ξερεις οτι πιθανοτατα το βραδυ να αρχισει να κλαιει,μην κανεις το λάθος να σηκωθείς και να πας να παίξεις μαζί του

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθες, να χαίρεσαι τον ομορφούλη και να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές μαζί.

Θα σου γράψω τι βλέπω τώρα στο σπίτι μου:

α. Μπολ νερού
β. Μπολ φαγητού
γ. Χαλάκι κάτω απ' αυτά τα δύο
δ. Παιχνίδια διάφορα και λούτρινα κουκλάκια
ε. δυο σπιτάκια ιγκλού εξορισμένα στο μπαλκόνι μου γιατί δεν έχουν χρησιμοποιηθεί
στ. ένα ράφι σε σκιά που έχω διάφορα φάρμακα και χτένες
ζ. την τροφή τους
η. μια ατροπίνη στο ψυγείο για παν ενδεχόμενο
θ. κάτω απ' το ράφι ένα γάτζο όπου έχω κρεμασμένα τα λουριά και τα κορμάκια
η. δυο εξάδες νεράκια για τη βόλτα μαζί με εφεδρικά μπολ για το δρόμο στο ίδιο σημείο
θ. σακούλες που επίσης παίρνω μαζί στη βόλτα για να μη μάς σιχτιρίζουν αφού μαζεύουμε τα κακά μας γιατί σεβόμαστε και τους γύρω.

Νομίζω αυτά είναι όλα.

Καλή αρχή Roulita, εύχομαι ένα πολύ όμορφο ξεκίνημα :):)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ