Ποια να διαλεξω;

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Γεια σας και παλι :D

Αυτο το καιρο που ειμαι στην Δραμα εχω παρει στον Εκτωρα την εξης τροφη:

PUPPY GRAVY

Ο Εκτωρ ειναι 2 μηνων και την τρωει με λαιμαργια και δειχνει να του αρεσει πολυ.Θελω να μου πειτε αν τα συστατικα της ειναι καλα η αν θα πρεπει να την αλλαξω.

Αφορμη για το ποστ μου ηταν ο νεος κτηνιατρος που πηγα για το δευτερο εμβολιο και προσπαθουσε να μου πλασαρει την Pro Plan λεγοντας μου πως δεν ειναι και πολυ καλη τροφη η Belcando και τωρα που ειναι κουταβι καλυτερα να προσεχω τι του δινω ΕΝΩ ο πρωτος κτηνιατρος που επισκευθηκα μου ελεγε τα ιδια πασαροντας μου την Belcando...

Πλεον δεν μπορεις να εμπιστευθεις κανεναν απ'οτι φαινεται:mad: οποτε ειπα να παρω και την δικη σας γνωμη μιας και το φορουμ με εχει ηδη βοηθησει σε πολλα θεματα.

Ευχαριστω
Κυριακος και Εκτωρας

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Λογικο...
Ο καθενας προσπαθει να πλασαρει την τροφη που πουλαει...
All about the money... Κλασικα.
Την τροφη που δινεις δεν την γωριζω για να μπορω να μιλησω να σου πω την αληθεια, αλλα στη θεση σου εγω, θα εδινα Royal cannin.
Απο τις πιο κορυφαιες κατα την γνωμη μου παντα.
Οχι δεν παιρνω ποσοστα! :twisted:

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Κοίτα, η belcando είναι αρκετά καλή τροφή με καλά συστατικά!!
Για την προ πλαν δε γνωρίζω...
Από τη στιγμή που την τρώει το καμάρι σου με όρεξη και του έχει κάτσει καλά, εγώ θα σου πρότεινα να μη την αλλάξεις...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Και οι δυο τροφες ειναι αξιολογες. Αφου παει καλα το σκυλι σου με belcando μην αλλαζεις.

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις...αυτο που με ενδιεφερε ειναι να ειναι καλη στα συστατικα μιας και δεν γνωριζω τι ειναι καλο και τι οχι...απο τις απαντησεις σας και απο τα λεγομενα μεσα στο φορουμ φαινεται να ειναι καλη οποτε μαλλον και θα συνεχισω με αυτη...

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Γεια σε ολους!

Με τον Εκτωρα ηρθαμε πλεον στην αθηνα οπου ειναι και η μονιμη κατοικια μας.Πηγα λοιπον να ψαξω για την Belcando που ετρωγε μεχρι τωρα αλλα δεν την βρηκα οποτε του αγορασα την royal canin junior η οποια του αρεσε πολυ ;).

Το θεμα μου ειναι πως ο σκυλος δειχνει να τρωει πολυ λαιμαργα...τις κροκετες πολλες φορες τις καταπινει και δεν τις σπαει.Ειναι κακο αυτο?Δειχνει να τρωει με βιασυνη λες και εχει να φαει μερες...του δινω 3 γευματα την μερα και ενδιαμεσα λιχουδιες.Φαινεται να ειναι καλα στα κιλα του (τον ζυγισα πριν 2 εβδομαδες) και δεν καταλαβαινω γιατι το κανει...αποψεις?

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
εμενα να δεις ποσο λαιμαργα την τρωει αμα του την δωσω ολη μπροστα του..μη στεναχωριεσε..αν θες μπορεις την ποσοτητα που του δινεις καθε φορα να την σπας σε μεριδες για να την τρωει σιγα σιγα..δλδ αν ειναι να του δωσεις 100gr σπαστο ανα 30-30-40 και δινε του ανα μισο λεπτο..ετσι μπορει να μαθει να τρωει με διαλλειματακια και αργα αργα..

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Γεια σε ολους!

Με τον Εκτωρα ηρθαμε πλεον στην αθηνα οπου ειναι και η μονιμη κατοικια μας.Πηγα λοιπον να ψαξω για την Belcando που ετρωγε μεχρι τωρα αλλα δεν την βρηκα οποτε του αγορασα την royal canin junior η οποια του αρεσε πολυ ;).

Το θεμα μου ειναι πως ο σκυλος δειχνει να τρωει πολυ λαιμαργα...τις κροκετες πολλες φορες τις καταπινει και δεν τις σπαει.Ειναι κακο αυτο?Δειχνει να τρωει με βιασυνη λες και εχει να φαει μερες...του δινω 3 γευματα την μερα και ενδιαμεσα λιχουδιες.Φαινεται να ειναι καλα στα κιλα του (τον ζυγισα πριν 2 εβδομαδες) και δεν καταλαβαινω γιατι το κανει...αποψεις?

Ακριβως το ιδιο με τον δικο μου τον Μοσχαρο!
ουτε μασαει ουτε τπτ...
Με τη μια κατω!! x0a0x000axx0a0xa
Οτι σου ειπε και ο σουπερμαν, δεν παθαινει τπτ απολυτως!
:cool:

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!

Απλα ωρες ωρες νιωθω πως αμα αφηνα το 15κιλο σακι μπροστα του θα το εξαφανιζε το πολυ σε 2 λεπτα με τον ρυθμο που τρωει :p

Γερα και ευτυχισμενα να ειναι τα ατιμα και τιποτα αλλο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog