Πληροφορίες για samoyed!!

katerinel

New Member
29 Μαϊου 2012
3
0
Ειμαι νεο μελος και σκεφτομαι να αγορασω με το αγορι μου ενα Σαμογιεντ. Εψαξα λιγο στο φορουμ και καταλαβα οτι ειναι καλυτερα να αγοραζεις απο εκτροφεα παρα απο pet shop. Βρηκα αυτην την ιστοσελιδα αλλα δεν ξερω αν μπορω να την εμπιστευτω ( Σαμογιέντ - Samoyed) . Επισης που μπορω να βρω εκτροφεα Σαμογιετ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Ο εκτροφέας είναι μονόδρομος.

Επικοινώνησε με τον ΚΟΕ [www.koe.gr] και ζήτα να σου δώσει λίστα με εκτροφείς ,αν υπάρχουν στην Ελλάδα. Οταν μπεις στο site τσέκαρε και τις πληροφορίες για την έκθεση του Ιουνίου. Μπορεί να συμμετέχουν εκτροφείς και ιδιοκτήτες.

Φαντάζομαι έχεις ιδέα, πόσες ώρες καθημερινό βούρτσισμα είναι υποχρεωτικό, όχι μόνο για την όμορφη εμφάνιση που σίγουρα σε έχει εντυπωσιάσει, αλλά και για την υγεία του δέρματός του.

Και φαντάζομαι να ξέρεις, ότι τα samoyed δεν κουρεύονται ποτέ.

katerinel

New Member
29 Μαϊου 2012
3
0
Ξερω ξερω, νταξει δεν υπαρχει προβλημα εξαλλου θα ειναι χαρα μου να το περιποιουμαι <3
Παταω το λινκ που μου εδωσες αλλα δεν ειναι εγκυρο, πληκτρολογο στην αναζητηση ΚΟΕ αλλα μου βγαζει κομουνιστικη οργανωση ελλαδος :Ρ Ειναι σιγουρα ακινδυνη η αγορα απο εκτροφεα?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Η αγορα απο εκτροφεα ειναι η πιο σωστη και ασφαλης κινηση.
Το λινκ που εβαλες στο πρωτο σου ποστ ειναι πετ σοπ. Ξερεις γιατι οχι απο πετ σοπ?

Καλωσηρθες :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Κυνολογικός Ομιλος Ελλάδος :)

Δεν σου έχω βάλει link. Απλή δακτυλογράφηση.

Είναι η μόνη ακίνδυνη αγορά. Από σωστό εκτροφέα. Με τα pedigree του στην τιμή που θα σου πει και τα όλα του.

Ούτε γι'αστείο από pet shop, ή από αγγελία, ή από γνωστό γνωστού.

katerinel

New Member
29 Μαϊου 2012
3
0
Διαβασα μερικα θεματα, επειδη δεν τα περιποιουνται, ειναι πιο βρωμικα, τα εισαγουνε απο ξενες χωρες και μπορει να εχουν σοβαρες ασθενειες. Τα pedigree δεν εχω καταλαβει ακομα τι ειναι.. Αλλα ψαχνω εκτροφεις στην αναζητηση και βρηκα μονο στην Κυπρο :/

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
οσο για το λινκ που παρέθεσες
Γενικά να ξέρεις πως άνθρωποι που ισχυρίζονται οτι εκτρέφουν πάνω απο 3 ράτσες συνήθως κάνουν μαζικές εισαγωγές κουταβιών(πετ σοπ), οι εκτροφείς αν δεν εκτρέφουν μια μόνο ράτσα συνήθως περιορίζονται στις 2,άντε 3 σε πολυ ειδικές περιπτώσεις(δεν έχω δει καμία τέτοια περίπτωση ομως)

Το pedigree είναι πιστοποίηση πως το σκυλί είναι καθαρόαιμο

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Διαβασα μερικα θεματα, επειδη δεν τα περιποιουνται, ειναι πιο βρωμικα, τα εισαγουνε απο ξενες χωρες και μπορει να εχουν σοβαρες ασθενειες. Τα pedigree δεν εχω καταλαβει ακομα τι ειναι.. Αλλα ψαχνω εκτροφεις στην αναζητηση και βρηκα μονο στην Κυπρο :/
Aυτα ειναι το κερασακι στην τουρτα... διαβασε για τα puppy mills οπως σου ειπε η mareco...
Στην Ελλαδα πραγματι νομιζω δεν υπαρχουν εκτροφεις οποτε θα πρεπει να στραφεις στο εξωτερικο.