Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα. Καταρχήν ότι και να γράψω για όλους εσάς τους έμπειρους , τους "ψημένους" , τους λάτρεις του πιο επίσης λατρεμένου ζώου στον πλανήτη για την δουλειά , την ενημέρωση , τις πληροφορίες σας αλλά και την ενασχόλησή σας με τον αγαπημένο μας φίλο θα είναι λίγο. Είμαι καινούριος στην παρέα αλλά όχι και καινούριος σε ότι έχει να κάνει με τους φίλους μας δεδομένου ότι έχουν περάσει αρκετά σκυλάκια απο τα χέρια μου αν και σχετικά μικρός (μόλις 25). Μέσα στο επόμενο διάστημα (περίπου 2μηνο) θέλω να αποσπάσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ για τις συγκεκριμένες φυλές : Presa Canario , Cane Corso , Dogo argentino για : Συμπεριφορές , φροντίδα , Ιδανικότητα φύλαξης χώρου και προσώπων , σχέση με τους ξένους αλλά και τα πιτσιρίκια όπως επίσης και το που μπορώ να βρώ πληροφορίες και τηλέφωνα για κάποια σοβαρά εκτροφεία! Δεκτές όλες οι προτάσεις , οι γνώμες , οι παρατηρήσεις κλπ κλπ. Να σημειώσω ότι με τέτοιου τύπου φυλές δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία πλην της συναναστροφής μου με σκυλιά φίλων , συγγενών και γνωστών που τυγχάνει να έχουν ίδιες ή σχετικές ράτσες. Τα φώτα σας παρακαλώ και συγνώμη αν κούρασα...