Πληγη απο πνιχτη!

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Γεια σας! οπωσ γραφω και στον τιτλο το σκυλακι μου εβγαλε μια πληγη (φενεται το δερμα του, δεν εχει τριχα) σε ενα σημειο π ηταν ο πνιχτης.Τ μπορω να κανω? με το κολλαρο λετε να μην γινεται αυτο?

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλησπερα. Βγαλτου τον πνιχτη γιατι απο οτι φαινεται δεν ξερεις να τον χρησιμοποιεις. Το θεμα ειναι να μην χρησιμοποιουμε μονοι μας εργαλεια εκπαιδευσης εκτος αν στον συνεστησε ο εκπαιδευτης σου. Μηπως τραβαγε πολυ και γι αυτο εκανε την πληγη? Βαλτου για λιγο ενα στηθολουρο για να ηρεμισει ο λαιμος του και πηγαινε τον στον κτηνιατρο μηπως σου δωσει καποια αλοιφη να του βαζεις.

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
καλησπερα! τον πνιχτη μ τον συστησε ο εκπαιδευτης μου.... με το στηθολουρο τρεχει συνεχεια και δν σταματαει!! θα το προσπαθησω βεβαια παλι! επισης τραβαει παρα πολυ τα πρωτα λεπτα της βολτας μετα απο λιγο ηρεμει κ σταματαει!

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
καλησπετα johnk!οχι δν του φοραω γιατι μου ειπε ο κτηνιατρος οτι απο απριλιο τα βαζουν :S

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Κοιταξε να δουλεψεις πολυ το "μαζι" ωστε να ειναι και των δυο σας η βολτα πιο ευχαριστη και λιγοτερο "αγχωτικη". Απο την στιγμη που βλεπεις οτι του κανει κακο ο πνιχτης βγαλτον και δοκιμασε στηθολουρο και "μαζι". Υπαρχει και ενα στηθολουρο τυπου halti που ειναι ειδικο για να μην τραβαει ο σκυλος. Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://www.jandd-pet-products.co.uk/images/Halti-HARNESS-Black-small-dogs-pet2-519310.jpg .
Μην ξεχασεις να περασεις απο τον κτηνιατρο να σου πει αν χρειαζετε καποια αλοιφη ή οχι.

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Ναι μου ειπε θα περασει αυριο!(γιατι ειμαι απο χωριο κ ειναι μακρια ο κτηνιατροσ κ θα ερθει αυριο γιατι εχει κ αλλες δουλειεσ!) αυτο το ψαχνω εδω κ καιρο αλλα δν το βρισκω σε κανενα πετ σοπ!!!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.117
1.391
δεν μπορω να φανταστω πως εγινε αυτο... αλλα ζητα απο τον εκπαιδευτη σας να σου μαθει πως να τον ηρεμεις πριν ακομα βγειτε εξω απο το σπιτι

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
το εκανα κ μου ειπε οταν γινετε αυτο να τον σταματαω να τον βαζω να ξαπλωνει διπλα μ και μετα να ξεκιναω παλι!(αυτο μου ειπε οτι ειναι σαν delete στους σκυλους κ τους κανει να μην ξεχνανε ποιοσ ειναι διπλα)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97