Πιασαμε ΦΩΤΙΑ!!!

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Ωρα 06:30....ακουω φωνες αλλα μεσα στον υπνο μου δεν πολυεδωσα σημασια γιατι και οι διπλανοι εχουν φετιχ στους καβγαδες...οι φωνες ομως συνεχιστηκαν και ο Ορφεας(κοιμαται εξω απο την πορτα του υπνοδωματιου)να μυριζει εντονα αλλα κι εκει δεν πολυεδωσα σημασια γιατι κανει κατι τετοια για να τον βαλουμε μεσα..

06:40...λεω του αγοριου μου να τον βαλουμε μεσα στο δωματιο και μου λεει να τον βαλω σε μια ωρα...ευτυχως για αλλη μια φορα δεν τον ακουσα;) και ανοιξα την πορτα για να τον βαλω μεσα..ανοιγω και βλεπω(για τη ακριβεια δεν πολυεβλεπα)ενα ντουμανι καπνου και ταυτοχρονα ενιωθα να κοβεται η αναπνοη μου...αρχιζω να φωναζω.ξυπναω τον Βασιλη και ενστικτωδως παιρνω τον Ορφεα και αρχιζω να σερνομαι στο πατωμα μαζι του μεχρι το μπαλκονι για να παρουμε αερα....σημειωτεον οτι αφηνουμε τις μπαλκονοπορτες ανοιχτες για να μπορει ο μικρος να βγαινει εξω για νερο,πιπι κ.λ.π.....
βγαινουμε εξω..τα φυτα καμμενα,η τεντα ειχε αρπαξει λιγο και η μιση πολυκατοικια κατω....ανοιγουμε ολες τις πορτες παραθυρα για να φυγει η καπνα....και οπως αρχιζε να ξημερωνει βλεπω οτι ο Ορφεας ειναι μαυρος...εκει με επιασαν τα ψυχολογικα μου..τι θα γινοταν αν εβγαινα απο το δωματιο εστω και 5 λεπτα αργοτερα?και μονο στη σκεψη οτι για μερικα λεπτα θα παθαινε κατι ο μικρος τρελαινομαι...τωρα που γραφω τελειωνουμε τη φασινα αφου το πατωμα δεν φαινοταν απο τις σταχτες...
Υ.Γ Η φωτια προκληθηκε απο ενα μηχανακι κλεμμενο που το παρατησαν καποιοι κατω στη πιλωτη και μετα το εκαψαν...

Καλημερα:confused:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τέλος καλό ...όλα καλά. Ευτυχώς δεν έγιναν τα χειρότερα...ηρέμησε τώρα:) και καθαριστείτε καλά - καλά. Δεν υπάρχει χειρότερο απο την στάχτη:mad:

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Ευτυχώς που σηκώθηκες εκείνη τη στιγμή!Εντάξει αφού όλα είναι καλά ησύχασε. :) Εύχομαι η υπόλοιπη μέρα σου να είναι καλύτερη!

Καλή σου μέρα! :)

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Αυτο λεω...ευτυχως δεν εγινε τιποτα χειροτερο..παλι καλα που ξυπνησα...ουτε ενας γειτονας δεν χτυπησε το κουδουνι να μας ξυπνησει..(πληρης αποξενωση).....το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να κανω μπανιο τον μικρο....αλλα δεν φευγει ρε γμτ η μαυριλα.....

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει και εγώ όταν ήμουν φοιτητής. Δούλευα και συνήθως επέστρεφα αργά και πτώμα στο σπίτι. Κάποιο βράδυ είχα την φαεινή ιδέα να τηγανίσω πατάτες. Αφού έβαλα τις πατάτες κάθισα να δω τηλεόραση και με πήρε ο ύπνος φυσικά από την κούραση. Μετά από λίγο άρχισε να γαυγίζει η bullitsa που είχα τότε, και ενώ την μάλωνα για να σταματήσει αυτή τίποτα! Νευριασμένος ανοίγω τα μάτια μου με σκοπό να την αρπάξω (να πω την αμαρτία μου) και όταν είδα τον καπνό στα 10cm από το κεφάλι μου τρελάθηκα. Είχε πάρει φωτιά το λάδι στο τηγάνι και γέμισε καπνός το σπίτι. Περιττό να σου πω ότι έρποντας πήγα και άνοιξα το παράθυρο για να φύγει ο καπνός (το οποίο είναι λάθος μεν αλλά τότε εκείνο με έκοψε να κάνω)! Με λίγα λόγια με έσωσε το χοντρόπετσο!

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
τι επαθες κι εσυ....δεν πιστευα οτι θα μου συμβει αλλα ελα ομως που συνεβη....βασικα δεν με νοιαζει καθολου για τις σταχτες και τη φασινα οσο για το τι θα μπορουσε να εχει συμβει στο μικρο....αυτο εμενα με τρωει....

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
θα σας πω μια μικρή ιστορία φωτιάς κι εγώ.
Το 2006 που κάηκε η Μεγ/λη και η Αρχαία Ολυμπία, είχα ένα μαθητή μεταξεταστέο που με τα 5 αδέρφια του και τον πατέρα του ήταν βοσκοί.(στο κεραστάρι αρκαδίας).
Τα πρωινά που συναντιόμασταν, για να ανοιξει το μάτι μας τον ρώταγα να μου πει καθώς μου ήταν πολύ ενδιαφέρον, για την προηγούμενη μέρα του, τα ζώα και ειδικά τα τσοπανόσκυλα.
Μίλαγε όλο αγάπη για την δουλεία, μου είχε εξηγήσει ότι άλλα οδηγούν το κοπάδι, άλλα κάνουν περιφρούρηση, και στο τέλος που πάει κι αυτός έχει έναν σκύλαρο (τον θεωρούσε ποιο δικό του απ όλα) που πρόσεχε μην μείνει ζώο πίσω.
Τη μέρα της φωτιάς απουσίασε, την επομένη ήρθε ενώ η φωτιά συνέχιζε να καίει όχι όμως στα μέρη του.
Τον ρωτάω , είστε καλά; τα ζώα;
Τα είχαμε στο αραχαμιταιικο βουνό, με τα σκυλιά (τα φυλάνε όλο το βράδυ το καλοκαίρι έξω) . Αυτά κατάλαβαν τη φωτιά και άρχισαν να τα κατεβάζουν κάτω να σωθούν.
Τι έγινε πρόλαβαν;
΄Οχι δάσκαλε κάηκαν όλα (300 ζώα)
Τα σκυλιά;
Σώθηκαν, εκτός απ το δικό μου που έμενε στο τέλος.
Στην δύσκολη αυτή στιγμή πάλι έμεινε.
(αληθινο γεγονός το είχε δείξει και η τηλ. : οικογένεια με 6 παιδιά χάνει το κοπάδι της απ΄ τη φωτιά).
Γενναίο, φτάνει να το περιγράψω; τι να πω θα το θυμάμαι για πάντα.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
παλι καλα που δεν παθατε κατι εσεις η το σκυλι παιδια!!!!!δοξα τον θεο!!!!!!!!!!!περασα απο τετοια φαση ,πριν 3 χρονια πανω κατω.....ευτυχως ειχαμε κλειστα παραθυρα κτλ κ δεν ειχε αλλο οξυγονο να καψει τα παντα κ εσβησε....αλλα μεχρι να σβησει,προλαβε κ εκανε ζημια....

DSCF3342..jpgDSCF3341..jpgDSCF3334..jpgDSCF3332..jpgDSCF3335..jpg

ευτυχως ακομη δεν αφηναμε τον καπο μονο στο σπιτι ,γιατι διαφορετικα τωρα ,δεν θα ηταν μαζι μου.θελει προσοχη στο σπιτι παιδια....απο κατι μικρο που δεν το περιμενουμε ,μπορει να χασουμε ακομη κ την ιδια τη ζωη μας ,αλλα κ των μικρων φιλων μας.πριζες,φορτιστες,συσκευες για τα κουνουπια ,θερμαστρες κτλ,δεν ειναι κοπος να βγαινουν απο το ρευμα οταν φευγουμε.ειναι μια απλη κινηση κ η πιο σιγουρη λυση.εγω βεβαια εκανα κατι χειροτερο....αφησα κατσαρολα με λαδι στην φωτια....

λια,ευτυχως δεν προλαβε να μπει μπολικος καπνος....εναν μηνα καθαριζαμε κ πλεναμε ρουχα κτλ...αν μαυρισε μονο το πατωμα,να λες ευχαριστω!!!!!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ευτυχώς εγώ το είχα προλάβει το κάψιμο. Πριν λίγες μέρες μόλις γύρισα από τη δουλειά (με 1 ώρα υπερωρία και υπερβολική κούραση) έβαλα να τηγανίσω μία μπριζόλα και πήγα στο δωμάτιο. Και ξαφνικά ο Ρούμπυ (μένουμε στο δωμάτιο με κλειστή πόρτα) άρχισε να γρυλίζει και να γαβγίζει στην πόρτα του δωματίου και να μυρίζει τη σχισμή από κάτω) και ανοίγω και τι βλέπω; Ένα σπίτι γεμάτο καπνούς και ένα μαύρο πράγμα (πρώην μπριζόλα) μέσα στο τηγάνι να διαμαρτύρεται.
ΛΙΓΟ να είχα αργήσει, θα είχα καεί.
και δεν είναι η πρώτη φορά που με σώζει με τέτοιο τρόπο ο Ρούμπυ. Δόξα τω Θεώ.
ουφ!
Πάλι καλά που δεν πάθατε τίποτα. το σπίτι ξαναφτιάχνετε. εσείς όχι...

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση σας και τις απαντησεις σας!!!!!Την Παρασκευη που εγινε το σκηνικο,τρομαξα τοσο πολυ που ενω ειχαμε κανονισει να φυγουμε για το χωριο του αγοριου μου το Σαββατο,φυγαμε εκεινη τη μερα για να παρει καθαρο οξυγονο ο μικρος(800 μετρα υψομετρο) και γυρισαμε σημερα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk