Περνάει άραγε καλά;

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Έχουν αλλάξει πολλά στην ζωή μας με την Μπέλα απο όταν ήρθε σε μάς και ήταν τέλεια επιλογή αλλά εδώ και λίγους μήνες μου έρχεται στο μυαλό πώς θα κυλήσει η μέρα για να περάσει καλά η Μπέλα.Ίσως συμβαίνει σε αρκετούς αλλά νιώθω μία πίεση όσον αφορά την εκτόνωση της.

Όλα ξεκινούν πώς ενώ μένω στην εξοχή και θα έπρεπε να έχω χίλιες επιλογές να μην έχω καμία τελικά,πραγματικά δεν έχει ούτε σκυλιά αφού κανείς δεν τα βγάζει,κανένα μερος πες το πάρκο για να την αφήσω ελεύθερη και ούτε σκεφτείτε τώρα μέρη για να μπορώ να περπατάω μαζί της παρά κάτι οικόπεδα που ναι μέν βγαίνουν στην θάλασσα και την κάνω κάποιες βόλτες που και που αλλά έχουν σπίτια και δεν είναι για πολλά.Υπάρχει και ενα πεζοδρόμιο στον δρόμο που πάει για την πάτρα στα 10 χιλιόμετρα και στις άλλες περιοχές αλλά είναι στενό και δεν μου αρέσει.

Με λίγα λόγια καθημερινά κάνουμε ότι βγεί σε σημείο ενώ θέλω να αφιερώσω πολύ χρόνο να βγαίνουμε 1 με 2 ώρες που δεν τις θεωρώ αρκετές και αυτές στον κήπο παίζοντας που δεν είναι και μεγάλος,πηγαίνουμε δίπλα στον θείο μου που έχει ένα μεγάλο οικόπεδο μαζί με το σπίτι του και την αφήνω λυτή σε ανοικτό χώρο με κίνδυνο αλλά ευτυχώς με το σκυλί του δεν βγαίνουν στον δρόμο αλλά μπορούν αμα τους την δώσει να κατέβουν στην θάλασσα και την κυνηγάω γιατί παθαίνει ωτίτιδες και δεν μπορώ να την πλένω κάθε φορά,να φάει απο κάτω κάτι και τα λοιπά αλλά αν είχα κάτι καλύτερο πιστεύω δεν θα την πήγαινα.

Βέβαια μπορώ κάποιες μέρες την εβδομάδα να πώ σε κάποιον απο τον σπίτι και να μας πάει με το αμάξι 5 λεπτά πιό δίπλα σε μία παραλιακή με καφετέρειες για περπατημα που είναι καλά μπορώ να πώ αν και τελευταία απο τις πολλές φορές δεν μου γεμίζει το μάτι.Τέλος αυτο που μου αρέσε και φαίνεται και στην ίδια να μας πηγαίνουν στην πάτρα και να κάνουμε βόλτες στην πλάζ,φάρο και κέντρο για όσους γνωρίζουν.

Ίσως μην μετράει το μέρος απο ότι η παρέα και να το έχει δεί λάθος αλλά αν δεν έχεις κάποιο μέρος που ξέρεις ότι σήμερα θα γίνει κάτι δεν μπορώ να είμαι ύσηχος και η ίδια δεν εκτονώνεται οπως θα έπρεπε.Εσείς περνάτε καλύτερα,το σκέφτεσαι αν όντως προσφέρετε ικανοποιήση με τις βόλτες σας,είμαι τόσο λάθος τελικά?

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ε ψιτ!

Πάρε την μικρή και τράβα έξω!;)

Μην πολυσκέφτεσαι βλακίες!Πολύ το φιλοσοφείς το θέμα!Πάρε το λουρί, πάρε και την σκύλα και τραβάτε έξω!

Η μικρή απλά θέλει να βρίσκεται μαζί σου!
Είναι ένας οργανισμός που ακολουθεί εσένα και πορεύεστε μαζί!
Ο,τιδήποτε και αν κάνετε το σημαντικό είναι να είναι γεμάτη από στιγμές!Όπως και 'συ!

Το τι δραστηριότητες θα κάνετε το ορίζεις εσύ!Μην πολυσκέφτεσαι!Πάρε ένα κλαδί και πέτα το!
Σε αυτό το πεζοδρόμιο που είναι τόσο μικρό και που δεν σου αρέσει μπορείτε να περπατάτε και να το εκμεταλλευτείς το πλάτος του πεζοδρομίου για να είστε κολλητά και να μάθει να είναι δίπλα σου!
Επίσης αυτό το πεζοδρόμιο μπορεί να χρησιμεύσει για ποδηλατάδα τόσο μακρύ που είναι!Το ίδιο και εδώ, θα μάθει να περπατάει δίπλα σου στο ποδήλατο!

Είναι καλά ή σκύλα?Αν ναι τότε δεν έχεις κάτι για να ανησυχείς!Απλώς φθείρεσαι και χάνεις στιγμές με το να σκέφτεσαι τι και πως και ίσως και μήπως και αλλιώς κτλ!

Δεν θέλει λιβάδια ο σκύλος!Ούτε 1000 πράγματα να κάνει!

Πήγαινε στο χωράφι του θείου σου δίπλα και ξεκίνα εκπαιδευσούλα!

Εγώ δεν κολλάω πουθενά!Αν θέλω να κάνω ποδήλατο, κάνω ποδήλατο, αν θέλω να πάω κάπου να περπατήσουμε τον πετάω στο αμάξι και τραβάμε, αν θέλω να πάρω και το ποδήλατο μαζί πετάω και το ποδήλατο στην σχάρα!
Αν θέλω να κατέβω με τα πόδια στο κέντρο της Θεσ/νικης από εκεί που μένω 8-10 χιλιόμετρα θα το κάνω!
Δεν με ενδιαφέρει τα σκυλιά που θα συναντήσω, τους ανθρώπους ή τελοσπάντων ο,τιδήποτε άλλο!
Αδαμάκο "βόλτα" και ετοιμοπόλεμος ο νέος!Στηθόλουρο και περιλαίμιο περιμένουν!Τσακώνω και το λουρί και τραβαμε!!!
Σαν ακούσει "βόλτα" δεν τον ενδιαφέρει το που θα πάει!Σαν βλαμμένο κάνει!
Σαν ακούσει "πάρε και την μπάλα" ακόμη πιο βλαμμένο θα είναι!
Ρούφα την απλότητα της σκύλας σου και την θέληση να ζήσει την στιγμή και άσε το "που", το "καλύτερο μέρος" κτλ!

Τραβάτε έξω λεμεεεεεεεεε:D
Άντε καλημέρα μας και καλή πρωταπριλιά!

Υ.Γ.: Αν λες ψέμματα θα σε κάνω ban!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλημέρα! Θα συμφωνήσω με τον από πάνω! Το μόνο όριο είναι η φαντασία. Δες με άλλο μάτι αυτά που έχεις και μην σκέφτεσαι αυτά που δεν έχεις.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Μπορώ να πώ μου ανέβασες την διάθεση και ίσως αυτό να λείπει η φαντασία.Βέβαια θα προτιμούσα σαν χαρακτήρας τα έτοιμα πράγματα δηλαδή να υπάρχει ένα πάρκο που έρχονται οι ιδιοκτήτες με τα σκυλιά τους και ένα ωραίο μονοπάτι για περπάτημα και τέλος ιστορίας.

Τώρα δεν φαντάζεσαι πόσο θα ήθελα να την βάλω σε ποδήλατο αλλά πολύ πιθανό να μας πατήσουν γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες υποδομές και όχι μόνο εδώ αλλά παντού απο όσο έχω δεί.Πίστεψε είμαι αθλητικός τύπος αλλά έτσι που είναι όλα σε κάνουν να μην θέλεις να κάνεις τίποτα!

Θα αρχίσω να την βγάζω περισσότερες βόλτες λοιπόν και θα προσπαθήσω να ξεχάσω τι έχω γύρω μου και να ανακαλύψω νέα πράγματα.Μάλιστα πρέπει να αρχίσω και τις διαδικασίες για κανά δίπλωμα μην έχω ανάγκη κανέναν και να μπορώ να την πηγαίνω σε νέα μέρη.

Υ.Γ μην μου βάζεις ιδέες.

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
Να ξερεις πως νοσταλγω τις μερες που πρωτοπηρα την σκυλα κ εμενα επαρχια . Βουνο θαλασσα χωραφια ολα καλα ειναι,ολο κ καποιο μονοπατι ,βουναλακι θα υπαρχει εκει , ψαξε καλυτερα. τωρα στην αθηνα παλι τα βουνα ανεβαινουμε ΑΛΛΑ δεν ειναι το ιδιο

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μπορώ να πώ μου ανέβασες την διάθεση και ίσως αυτό να λείπει η φαντασία.Βέβαια θα προτιμούσα σαν χαρακτήρας τα έτοιμα πράγματα δηλαδή να υπάρχει ένα πάρκο που έρχονται οι ιδιοκτήτες με τα σκυλιά τους και ένα ωραίο μονοπάτι για περπάτημα και τέλος ιστορίας.

Τώρα δεν φαντάζεσαι πόσο θα ήθελα να την βάλω σε ποδήλατο αλλά πολύ πιθανό να μας πατήσουν γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες υποδομές και όχι μόνο εδώ αλλά παντού απο όσο έχω δεί.Πίστεψε είμαι αθλητικός τύπος αλλά έτσι που είναι όλα σε κάνουν να μην θέλεις να κάνεις τίποτα!

Θα αρχίσω να την βγάζω περισσότερες βόλτες λοιπόν και θα προσπαθήσω να ξεχάσω τι έχω γύρω μου και να ανακαλύψω νέα πράγματα.Μάλιστα πρέπει να αρχίσω και τις διαδικασίες για κανά δίπλωμα μην έχω ανάγκη κανέναν και να μπορώ να την πηγαίνω σε νέα μέρη.

Υ.Γ μην μου βάζεις ιδέες.
Αν κρίνω από το πρώτο σου ποστ, και ετοιμα να ήταν μετά από λιγο θα βαριόσουν. "δεν θα σου γέμιζε το μάτι, από τις πολλές φορές που θα πηγαινες".
Το θέμα ειναι όμως πόσο καλύτερα νιώθεις και εσύ και το σκυλι, αν ανακαλύπτατε μαζί ενα νέο μέρος/μονοπάτι/διαδρομη/οτιδήποτε....

btw, και ο αδερφός μου εχει διπλωμα... αμάξι δεν εχει! :p

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Αν κρίνω από το πρώτο σου ποστ, και ετοιμα να ήταν μετά από λιγο θα βαριόσουν. "δεν θα σου γέμιζε το μάτι, από τις πολλές φορές που θα πηγαινες".
Το θέμα ειναι όμως πόσο καλύτερα νιώθεις και εσύ και το σκυλι, αν ανακαλύπτατε μαζί ενα νέο μέρος/μονοπάτι/διαδρομη/οτιδήποτε....

btw, και ο αδερφός μου εχει διπλωμα... αμάξι δεν εχει! :p
Μην βγάζεις συμπεράσματα απο τον γραπτό λόγο μονάχα,δεν θα βαριόμουν έτσι απλά αν υπήρχαν όπως τα φαντάζομαι και υπάρχουν στο εξωτερικό σιγουρότατα.Το μέρος που τόνισα έχει κάτι να δείς όμως υπάρχουν αυτοκίνητα και δεν βρίσκεις μέρος να την αφήσεις ελεύθερη η να παίξει με άλλα σκυλιά(παραλία βραχνείκων αν γνωρίζεις).

Btw,δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα και λογικά να έχει συζητηθεί ίσως με πιό διαφορετικό τρόπο.Περπατάω στο κέντρο και βλέπω αρκετούς ιδιοκτήτες με τα σκυλιά τους λυτά και πολύ υπάκουα σε σημείο να περπατάνε σε πολύ κοντινή απόσταση και αν κάτι δεν αρέσει στον ιδιοκτήτη το φωνάζει στο μέρος του και το σημαντικό δεν τρώει απο κάτω ότι βρεί! πώς φτάνεις σε τέτοιο σημείο να έχεις σκύλο έτσι εκπαιδευμένο?Το να μην τρώει εντάξει και το να έρχεται αν τον φωνάξεις(δεν τα έχω καταφέρει ακόμα) αλλά να περπατάει και να σε κοιτάζει αν απομακρυνθείς και να έρχεται στο μέρος σου χωρίς εντολή μου κάνει πολύ.

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μα μόνο τον γραπτο λογο εχουμε εδώ και ετσι κρινουμε και συνεννοούμαστε.

Όσο για το πώς τα φανταζόμαστε... εγώ ειμαι μέσα στην πόλη, στην περιοχή πριν τον Αγ. Αντρεα (την εκκλησια). Φαρο δεν μπορώ να πάω λογω συναθροίσεων πιτμπουλ κλπ... για να πάω βολτα με τη μικρή οπως θέλω εγώ και οπως το φαντάζομαι, φτάνω τουλάχιστον 10 χλμ μακρυα από το σπιτι μου.... Και εμένα θα με βολευε (και ολους μας) να εχουμε παρκα τεράστια που να μπορούμε να αθληθουμε και εμεις και τα σκυλούνια μας.... αλλά.... Οπότε από κει και πέρα, προσαρμοζόμαστε σε ό,τι εχουμε....
Αν νομιζεις ότι ειναι προτιμότερο να περπατάς με το σκυλι σου σε πεζοδρόμια φουλ στη βρώμα και τα κοπρανα, να σε αγριοκοιτούν μεταναστες και να πετάγονται από παντου μηχανάκια ανεξέλεγκτα, πιστεψε με το πας λάθος. Γι'αυτό και απογοητευεσαι και σε πιάνει βαρεμαρα...
Κατά βάθος για μένα εισαι τυχερή που εισαι Βραχνέικα και όχι μέσα στην πολη....

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.771
4.048
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Σιγά... κι εγώ μερικές φορές βαριέμαι, αλλά τι να κάνω, έχω την υποχρέωση..

Επίσης, τα Λαμπ δεν ζητάνε πολλά πράγματα για να περάσουν καλά, ζεις μέσα στη φύση... τι περισσότερο θες; :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Eγώ πάντως θεωρώ τυχερό το λαμπ σου και σένα που ζείτε μέσα στην φύση.
Εγώ τα φορτώνω στο αυτοκίνητο για να πάμε στο δάσος συγγρού να περπατήσουμε στο χώμα και στην φύση.
Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου προσφέρει ο τόπος που ζεις.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn