Περιποίηση Labrador retriever

phaedraleo

New Member
14 Μαρτίου 2010
4
0
Καλησπέρα! Έχω ένα θηλυκό λαμπραντόρ 2 ετών, το οποίο ζει μέσα στο σπίτι, με αρκετές εξόδους στον κήπο, όπου παίζει με τα άλλα 2 σκυλιά της οικογένειας και περίπου 15 γατιά. Το τρίχωμα, λοιπόν, μυρίζει σχετικά γρήγορα μετά το μπάνιο. παρόλα αυτά, δεν την κάνω μπάνιο συχνότερα από 1 φορά το δίμηνο. Εμένα η μυρωδιά αυτή δεν με ενοχλεί, όμως μήπως κάνω κάτι λάθος και μυρίζει? Μπορώ να κάνω κάτι άλλο? (πχ. διαβάζω κάτι για ξύδι) Ευχαριστώ πολύ

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το λάμπραντορ έχει μυρωδιά αλλά όχι πολύ εντόνη. Εχεις τσεκάρει τα αφτιά, μηπως μυρίζουν;
Μπάνιο με μια πετσέτα μουσκεμένη σε αρεομένο μηλόξυδο κάνει καλό στο τρίχωμα και σκεπάζει τη μυρωδιά της "σκυλίλας".

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
αμέσως μετά το μπάνιο τα σκυλιά συνήθως μυρίζουν εντονότερα, τσέκαρε τα αυτιά όπως σου προτείνει η Berna ...
Επίσης πολλές φορές μια ακατάλληλη διατροφή μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα...

phaedraleo

New Member
14 Μαρτίου 2010
4
0
όχι η μυρωδιά δεν είναι έντονη, τα αυτιά και το στόμα της είναι μια χαρά. Έκανα αυτό με το μηλόξυδο και νομίζω ότι είναι ήδη καλύτερα!!!! Κάθε πόσες μέρες είναι καλό να γίνεται αυτό?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εμείς μια φορά την εβδομάδα :) Το καλοκαίρι κάνουμε μια φορά το μήνα... γιατί βάζω αμπούλα και δεν ξέρω αν επηρεάζεται από το μηλόξυδο.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Να ρωτήσω τώρα εγώ κάτι,μην με παρεξηγήσετε,αλλά το μηλόξυδο που το βρίσκουμε;Έχουν τα σουπερ μάρκετς;

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Να ρωτήσω τώρα εγώ κάτι,μην με παρεξηγήσετε,αλλά το μηλόξυδο που το βρίσκουμε;Έχουν τα σουπερ μάρκετς;
Χαχαχαχα!Ναι!
Εγω ειχα ρωτησει κατι αλλο καποτε.Ειχα ρωτησει αν το μηλοξιδο ειναι χυμος μηλου ανακατεμενος με ξυδι! :D:D:D:D
Αντρες....... xD

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Yπαρχει σε ολα τα σουπερ εγω παιρνω απο το ΑΒ...εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλο και το κανω μια φορα την εβδομαδα...ετσι φευγει και η σκονη πιο πολυ πανω απο το τριχομα!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Και γιατί μηλόξυδο και όχι ξύδι από κρασί?
Γιατι με το απλο ξυδι,ο σκυλος μυριζει ξυδιλα,ενω το μηλοξυδο εχει πιο "ευγενικη" μυρωδια.Αν καποιος δεν ξερει οτι ειναι μηλοξυδο,νομιζει οτι ο σκυλος μυριζει απο σαμπουαν.

Μηπως δεν το χτενιζεις τακτικα,για αυτο σου μυριζει τοσο;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog