Περιορισμος σε κλουβι

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Καλησπερα!ηθελα να ρωτησω οταν λειπω απο το σπιτι για κανα 3ωρο κ το εχω μεσα στο κλουβι υπαρχει περιπτωση να επιρεαστει ο χαρακτηρας του σκυλιου λογο του οτι ειναι κλειδωμενο ή κατι τετοιο αρνητικο?

να σημιωσω οτι ειναι 5 μηνων και ουσιαστικα αυτο ειναι το σπιτι του. δεν εχει προβλημα και δεν αντιδραει οταν το κλεινω για μεσημεριανο υπνο ή το βραδυ.οταν το βαζω μεσα κοιμαται αμεσως!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Eγώ νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι χίλιες φορές καλύτερο από το να ήταν χωρίς επίβλεψη και με τον φόβο να μασουλίσει κάτι επικίνδυνο. Χίλιες φορές το κρέιτ εφόσον το έχει συνηθίσει και είναι η φωλιά του.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οι δικες μου πανε μονες τους στα κλουβια τους, οταν ετοιμαζωμαι να φυγω απο το σπιτι και καταλαβαινουν οτι δεν θα τους παρω μαζι.
Δεν εχουν κανενα προβλημα- ξαπλονουν και κοιμουνται.
Πολλες φορες τους βρισκω ακομα ξαπλα και κοιμησμενες, οτα επιστερφω.
Αλλα πανω απο 2-3 ωρες δεν χρειαζεται ποτε να μενουν μονες τους- και ετσι και αλλιως ειναι 4 και εχουν και παρεα η μια την αλλη!

Αλλαγες στον χαρακτηρα δεν εχω δει- ειναι ολες τους χαρουμενα κοριτσια.
Αλλα εγω αισθανομαι πολυ καλυτερα, οταν ξερω, οτι ειναι ασφαλες.

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Έχω αντίθετη άποψη .
Το ιδανικό είναι ο περιορισμός σε κάποιο δωμάτιο μικρό ,που πρώτα έχουμε ελεγξει για την ασφάλεια του και μέσα υπάρχει και το σπιτάκι του που νοιώθει ασφάλεια και μπαίνει όποτε θέλει.
Το σκυλάκι σου θα νοιώθει ασχημα αν τύχει και κάνει κάποιον εμετό ενώ βρίσκεται εκεί κλεισμένο ,ή κάνει την ανάγκη του ή χρειαστεί να ξεμουδιάσει και είναι εγκλωβισμένο εκεί .
Μιλάω για κλουβί κλουβί και όχι περιφραγμένο χώρο με κάγκελο .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα