Περιμάζεψα 8 πιτ, 9 ημερών από τα σκουπίδια

Status
Κλειδωμένο θέμα

dog_addict

Member
16 Νοεμβρίου 2011
6
0
Σημερα το πρωι καθως πηγαμε βολτα με την δικια μου, καθως περνουσαμε απο τον δρομο ακουγαμε τον σκουπιδιαρη να λεει στον συναδελφο του, ριχτα μεσα, σιγα αφου δεν νοιαζονται οι μλκς οι ιδιοκτητες τους θα νοιαστω εγω?

Επειδη ειχα τρομερη αγωνια πηγα να δω τι παιζει και τι ηταν αυτο που ηταν μεσα στην κουτα...
Τι να δω? Αυτα τα σκυλακια που θα σας δειξω στην πο κατω φωτογραφια, απλα αξιαγαπητα και γαματα ολα τους!

Πιαστηκα στα χερια με το σκουπιδι τον σκουπιδιαρη που ηταν ετοιμος να τα ριξει μεσα στο σκουπιδιαρικο και να τα κανει λιωμα :eek:, παλιο μλκς,ανισορροπως , του εριξα και μια στην μαπα γιατι με αποκαλεσε μπαστ@@@κι :mad::mad::mad: τα ειδε κολυωμενα λοιπον το βολουσα, πηρα τα κουταβια και τα πηγα σπιτι μου..

Απομονωσα την σκυλα μου για να μην εκθεσει σε τυχον μυκροβια τα μικρα μεχρι να ετοιμαστω, τα εβαλα οπως ηταν μεσα στο αυτοκινητο και πηγαμε στον γιατρο να για ελεγξει την κλινικη τους κατασταση !!!

Ευτυχως με τον γιατρο ειμαστε παιδικοι φιλοι και ειναι εμπιστοσυνης ο τυπας !!

Με διαβεβαιωσε οτι σβιζουν απο υγεια, καναμε την 1 μας αποπαρασυτωση σε ολα, και την 1 δοση εμβολιου σε ολα επισης !

Πηραμε μια ειδικη σκονη για γαλα, για να τα ταιζω με μπιμπερο ειδικο για αυτα τα σκατουλια, και περιμενουμε να πανε ολα καλα και να αρχισουμε σε λιγες εβδομαδες την ξηρα!!!!

Θα μου ευγενε ο κουκος αηδονι για να πληρωσω ολα αυτα! Αλλα ευτυχως ο κολλητος δεν μου χρεωσε ουτε σεντ, δεν θα πω ονομα για να μην κανω διαφημηση,αλλωστε δεν την εχει αναγκη, μερικοι ειναι γιατροι και οχι "γιατροι"

Δεν θελω να μηλισω για την ανευθυνοτητα του μλκ που τα σουταρε στα σκουπιδια γιατι θα ειναι περιττο, κοπροσκυλο :mad:

Θα τα φροντισω ολα ο ιδιος και θα τα μεταφερω σε λιγους μηνες τα περισσοτερα στο χωριο μου που εχει απλετο χωρο και τις απαραιτιτες για αυτα εγκαταστασεις, και στην αθηνα που ειμαι εδω εχω μονοκατοικια με τεραστιο κηπο, αλλα δεν λεει να κρατησω ενα κοπαδι μεσα στο σπιτι μου :p Θα κρατησω ενα μονο εδω μαζι μου, και τα υπολοιπα εκει !!!! Θα εχει παρεα και η κοπελιτσα μου εδω !!!!:eek:din:

Σας το υπογραφω οτι τα σκυλακια πεσαν στα καλυτερα χερια που μπορουν να πεσουν, και να τονιζω οτι ... Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΛΙΚΕΣ ΣΚΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΧΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !!!

Αυτα ηθελα να σας πω, απλα ηθελα να μοιραστω τον πονο μου και συναμα την χαρα μου με εσας! Να ειστε καλα ολοι σας !

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μπράβο που τα έχωσες!
Εύχομαι να ζήσουν όλα, είναι πολύ μωρά!
Δεν σκοπεύεις μα τα δώσεις για υιοθεσία? Πως θα κρατήσεις 8 σκυλάκια?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Μπράβο σου ρε φίλε.
Ειδικά αυτό με την μπούφλα στα μούτρα του π@π@ρα, με συγκίνησε ιδιαιτέρως. Γειά στα χέρια σου!!!
Δεν έχουμε αμφιβολία, ότι τα μικρά είναι σε πολύ καλά χέρια.
Εύχομαι να μην σε δυσκολέψουν πολύ. Κι ότι βοήθεια χρειαστείς, εδώ είμαστε ;)

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
μπραβο σου , αξιζεις χιλια μπραβο που τα εσωσες
γιατι δεν δινεις κανενα για υιοθεσια , πως να βγαλεις περα μονος σου με ολα
γιατι να μην πεις το ονομα του γιατρου , ειναι καλο να ακουγεται σε οσους συνεισφερουν με οποιονδηποτε τροπο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Για τον γιατρό συμφωνώ κι εγώ.
Γιατί να μην του κάνεις διαφήμιση;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μπραβο φιλε. Καλη δυναμη σου ευχομαι και να ζησουν ολα και να βρουν γονεις.
Ματια εχουν ανοιξει; Τωρα το ειδα οτι λες 9 ημερων...
Και απο που καταλαβες οτι ειναι πιτμπουλακια και 9 ημερων; Ξερεις την γεννα;

Last edited:

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
και εγώ πιστεύω πως θα δώσεις μεγάλη χαρά σε κάποιες οικογένειες που θέλουν να υιοθετήσουν σκυλάκι και δεν έχουν την δυνατότητα οικονομικά ... όσο για το αν είναι πιτ μπουλ κράτα μια επιφήλαξη μέχρι να μεγαλώσουν και να μιάζουν με πιτ μπουλ.... όχι ότι παίζει ρόλο

πάντως μπράβο σου....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι έπεσαν στα καλύτερα χέρια που θα μπορούσαν. Πολύ τυχερά κουταβάκια τελικά! Και τι timing ε; Δύο λεπτά αργότερα να είχες κατεβεί για βόλτα θα είχαν γίνει λιώμα, και μπράβο και για την μπούφλα , χίλια μπράβο για όλα!!! Να είσαι καλά και εσύ πάνω από όλα γιατί τώρα έχεις πολλά στόματα να θρέψεις!!! ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Παιδιά, αφού τα θέλει το παιδί όλα.
Τι του προκαλείται ενδοιασμούς;
Από κουτάβια για άλλους ενδιαφερόμενους, να φαν κι οι κότες...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Μπράβο σου ρε φίλε!! Να σαι καλά για την πράξη σου να τα μαζέψεις.... και φυσικά για το πως χειρίστηκες τον ηλίθιο!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Μπράβο για την πράξη σου. Κάνε το καλύτερο που μπορείς για όσο μπορείς και να δούμε όλοι μαζί αν μπορούμε να τα προωθήσουμε κάπου έγκυρα.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Έκανες την καλύτερη δουλειά! Εύγε!
Μπορείς να καταγγείλεις τον σκουπιδιάρη αν θέλεις. Φτάνει να πεις την ώρα και τον δρόμο που έγινε το περιστατικό, στο φιλοζωικό σωματείο του δήμου σου.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Διαβαζοντας το πρωτο ποστ με το σκουπιδιαρικο, μου ηρθε μια σκοτοδινη και μια μανια καταστροφης :mad:

Συγχαρητηρια και ευχομαι καλη δυναμη φιλε.

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Πολύ θα ήθελα να είμαι από τους ανθρώπους που δεν τους κάνει εντύπωση τίποτα. Δείχνει ότι έχουν πιάσει πολλά νοήματα. Όμως με κάτι τέτοια, ότι δηλαδή πήγε να πετάξει τα νεογνά σκυλάκια στο σκουπιδιάρικο μένω με το στόμα ανοιχτό. Μα καλά, υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι? Καμία συνείδηση γμτο? Φαντάσου τι γίνεται και δεν το παίρνουμε χαμπάρι, ο θεός τα φύλαξε που τα βρήκες...

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
γεια σου ρε αλανι!

σου ευχομαι να το βρεις απ τον θεο, το καλο που εκανες

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Καλα του ξηγηθηκες..Αυτοι οι τυποι ετσι θελουν και πολυ χειροτερα! Κ εγω περιμενω αυτη τη στιγμη που θα πετυχω κανεναν τετοιο,αλλα ως τωρα δεν ειχα ''την τυχη'' Την επομενη φορα που θα τον δεις δωστου και κανα 2 σουτια εξτρα απο μενα. Μπραβο σου που τα μαζεψες! Σωστος!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Έχεις τη καλοσύνη να μου δώσεις το όνομα του δήμου που ανήκει το απορριμματοφόρο?
Την ώρα και σημείο που έγινε το συμβάν ?
Το όνομα του κτηνιάτρου?
Τώρα βεβαία αν δε θες να το κάνεις δημόσια , μπορείς να στείλεις ΠΜ

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ