Περιεργες συστασεις!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Σημερα το απογευμα κι ενω πηγαιναμε ησυχα κι ωραια τη βολτουλα μας με το Ροκυ,μας σταματει μια κυρια μεγαλης ηλικιας με μια αλλη νεοτερη,κι αρχισε ο εξης διαλογος!

Κυρια: Κοπελια εσυ φαινεσαι οτι αγαπας τα σκυλια γι αυτο ακουσε με.Εδω πιο πανω που ειναι το δημοτικο σχολειο,απεναντι ειναι μια μονοκατοικια,που εχει ενα μεγαλο σκυλο και τρεχει και τρομαζει τα παιδια!!Μεταξυ αυτων και τα εγγονια μου!!!
Εγω: Οταν λετε τα τρομαζει? τι κανει δλδ? εχει κανει επιθεση σε καποιο παιδι? εχει βγει εκτος σπιτιου?? (εκει αρχιζει να τα μασαει)
Κυρια: Το εχει μια γρια που ειναι θεοκουφη 96 χρονων,και το σκυλι ηταν της κορης της που το παρατησε εκει και φοβουνται τα παιδια,και κατι πρεπει να γινει,και πηγα στην αστυνομια και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα..
Εγω:Απο τη στιγμη που εχει ιδιοκτητη το σκυλι και αφου η αστυνομια δεν μπορει να κανει τιποτα,εγω τι μπορω να κανω??
Κυρια:οχι πηγαινε σε παρακαλω να κανεις κατι γιατι δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η κατασταση,και μετα παραπονιουνται οτι τα ξεκανουν...
εγω (αρχιζω να τα παιρνω εκεινη την ωρα γιατι καταλαβα οτι το πηγαινε στις φολες)
Αλλοιμονο εαν πεσει κανεις στην αντιληψη μου οτι ριχνει φολες...γινομαι φονισα:mad:!!!
Θα παω να κοιταξω αλλά εαν δεν εχει πειραξει καποιο παιδι ή καποιο απο τα παιδια σας,δεν μπορω να κανω κατι!!!
Κυρια:οχι ΠΡΕΠΕΙ να πας να δεις τι θα γινει για να μην εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα!!!

Τελειωνει αυτος ο απιστευτος διαλογος και συνεχισαμε τη βολτα μας!
Ηθελα ομως να δω τι γινετε κι ετσι στην επιστροφη πηγαμε απο εκει που ειναι το σχολειο!
Πραγματι ειναι μια διοροφη μονοκατοικια κι εχει ενα λαμπραντορ ξανθο,το οποιο ηρθε τρεχοντας στα καγκελα και αφου γαβγισε λιγο ο Ροκυ,ηρθαν κοντα οι μουριτσες τους και εκαναν τα γνωστα τσαλιμακια τους:)
Μαλιστα φορουσε και κονκαρδα με τα στοιχεια του...
Δεν προσεξα καμμια μορφη εγκαταλειψης του σκυλου,και η περιφραξη που ειχε το σπιτι ήταν τοσο ψηλη,που δεν περνουσε ουτε καμηλοπαρδαλη!!
Προσπαθουσα να καταλαβω απο που ενοχλει τα παιδακια,κι απο τη στιγμη που ηταν κλεισμενο μεσα στη μεγαλη αυλη,πως κινδυνευαν τα παιδια???
Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε??
Πιο πολυ φοβαμαι μηπως κανουν κατι στο καημενο το σκυλακι!!
Οταν ανοιξουν τα σχολεια παντως,θα παω να δω τι ακριβως γινεται για να εχω πληρη αποψη και να κανω καποια ενεργεια αν χρειαστει!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Eγώ θα έβρισκα την ιδιοκτήτρια του λαμπ, θα της διηγόμουν το συμβάν και θα της έλεγα να έχει τα μάτια της 14 μην ρίξουν τίποτα στον κήπο.
Επειδή δεν υπήρχε απειλή ευθέως δεν μπορείς νομικά να κάνεις κάτι νομίζω. Πρόσεχε και εσύ όμως στις βόλτες σου με τον Ρόκυ.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εαν δεν ειχα το Ροκυ μαζι θα χτυπουσα το κουδουνι της.Εχω σκοπο παντως να το κανω τις επομενες μερες και να παω να της το πω! Θα ζητησω μαλιστα και το τηλ της κορης της γιατι αυτη,αν ισχυουν οπως μου τα ειπαν,ειναι τοσο μεγαλη γυναικα και δεν ακουει,δυσκολα θα παρει χαμπαρι αν συμβει κατι στο σκυλο!
Εχω τα ματια μου 14 γιατι πριν κατι μερες,ειχαν ριξει φολες στις περιοχες εκει γυρω..

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
κατσε μακρυα απο εκει οταν τελειωνουν η αρχιζουν τα παιδια το σχολειο και εχε το κινητο ετοιμο να τραβηξεις βιντεο.
μολις τραβηξεις καποια καλα παιδακια που θα πετανε πετρες στο σκυλι πανε και ψαξε την καλη κυρια.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Eγώ θα έβρισκα την ιδιοκτήτρια του λαμπ, θα της διηγόμουν το συμβάν και θα της έλεγα να έχει τα μάτια της 14 μην ρίξουν τίποτα στον κήπο.
Επειδή δεν υπήρχε απειλή ευθέως δεν μπορείς νομικά να κάνεις κάτι νομίζω. Πρόσεχε και εσύ όμως στις βόλτες σου με τον Ρόκυ.
+1 και να μιλήσεις και με την κόρη αν μπορέσεις για καλό και για κακό.

Annallyne

Well-Known Member
11 Μαϊου 2013
73
1
Να βρεις την ιδιοκτήτρια και την κόρη της,ναι.
Και πιστεύω ρε παιδιά ότι η απειλή ήταν απειλή.Ας πάει τουλάχιστον να ενημερώσει την αστυνομία.Αν πάθει κάτι το σκυλι και δεν εχει ενημερωθεί η αστυνομία,μετά δε θα μπορουν να κάνουν τίποτα.Αν τουλάχιστον το γνωρίζουν,θα είναι διαφορετικά(θελω να πιστεύω).

Πρόσεχε και εσύ όμως στις βόλτες σου με τον Ρόκυ.
Συμφωνώ πολύ σε αυτό με την Kyveli.Και αν αφήνεις έξω το σκύλο και μένεις κοντά εκεί,πρόσεχε γενικά το σκύλο σου.

****Η Ελλάδα που λέγαμε..........

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Αυτό ακριβώς + να ενημερώσω την κυρία να προσέχει σαν τα μάτια της το σκυλάκι, γιατί μετα την απειλή της θα είναι η πρώτη που θα βρεθεί στο τμήμα αν του συμβεί οτιδήποτε (το είχα εφαρμόσει στο παρελθόν σε επίσης ηλικιωμένη κυρία και τον συζυγό της με μεγάλη επιτυχία).

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Αυτό ακριβώς + να ενημερώσω την κυρία να προσέχει σαν τα μάτια της το σκυλάκι, γιατί μετα την απειλή της θα είναι η πρώτη που θα βρεθεί στο τμήμα αν του συμβεί οτιδήποτε (το είχα εφαρμόσει στο παρελθόν σε επίσης ηλικιωμένη κυρία και τον συζυγό της με μεγάλη επιτυχία).
Ναι Βιβή αν την ξαναδείς πες της ότι ξέρετρ δεν είναι ωραίο να λέτε τετοια πράγματα, τώρα αν πάθει τίποτα το σκυλακι όλες οι υποψίες θα πέσουν σε εσάς και οι ποινές είναι άστα να πάνε!
Πεστο με ύφος αθωό και λίγο χαζό και απόλαυσε μετά τα χρώματα που θα αλλάξει
Πολύ καλή ιδέα karamolegolas :D

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Θα κανω τον δικηγορο του διαβολου και θα πω οτι αν η συγκεκριμενη κυρια ηθελε να πεταξει φολες θα το ειχε κανει χωρις πολλα πολλα. Ισως ακουσε να συζητιεται το θεμα της φολας αναμεσα σε γονεις στο σχολιο και με αυτον τον εστω παραδοξο τροπο ηθελε να προστατεψει το σκυλι. Αν απειλειθει σιγα, να μην το ξανακανει.

Πιστευω οτι μια ενημερωση των ιδιοκτητων, και μια τοιχοκοληση με τον νομο και τα προστιμα για τις φολες ισως με την υποσημειωση οτι εχει ηδη ενημερωθει το αρμοδιο αστυνομικο τμημα εξω απο το σχολειο θα εχει περισσοτερους αποδεκτες και ισως καλυτερα αποτελεσματα. (Καλο θα ηταν η τοιχοκολληση να γινει με την συμφωνη γνωμη του διευθυντη του σχολειου για να μην αφαιρεθει με συνοπτικες διαδικασιες, αλλα και γιατι αν ενημερωθει για την προθεση να πεσουν φολες σε τοσο κοντινη αποσταση απο το σχολειο, μπορει να θορυβηθει για την υγεια των μαθητων και να λειτουργησει ως συμμαχος)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
αλλα και γιατι αν ενημερωθει για την προθεση να πεσουν φολες σε τοσο κοντινη αποσταση απο το σχολειο, μπορει να θορυβηθει για την υγεια των μαθητων και να λειτουργησει ως συμμαχος)
Πριν κατι μερες ειχαν πεταξει φολες γυρω απο το σχολειο δυστυχως, και δεν πηγαινα καθολου το Ροκυ απο κει. Δεν καταλαβαινουν τιποτα αυτοι ουτε αν κινδυνευουν παιδια,ουτε κατι αλλο!:shake:

Annallyne εμεις μενουμε σε πολυκατοικια και δεν διατρεχει καποιο κινδυνο ο Ροκυ.Εξω στη βολτα θελει πολλη προσοχη!
Θα παω το απογευμα να επισκεφτω τη κυρια που εχει το σκυλο να την ενημερωσω..
Μυρτω ειναι να μην τη ξαναπετυχω στο δρομο τη..."μανταμ"!! Θα τη σιγυρισω καταλληλα!:mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn