Περιεργες αντιδρασεις...

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Γεια σε ολους ...Επιστρεφουμε σιγα σιγα μετα τις διακοπές με κέφι και απορίες:D Χρονια πολλα κιολας!
Θα παραθέσω μία συμπεριφορά που δε μου εχει ξενατύχει με τον μποξερίνο και δε ξέρω γιατί το έκανε μπας και έχετε καμία εξήγηση:p
Τον πήρα για πρώτη φορά διακοπές μαζί μου σε καμπιγκ..
Μπορώ να πω οτι με εξέπληξε ευχάριστα γιατί δε περίμενα να είναι τόσο ήσυχος καθώς γενικά είναι υπεκινητικός...!
Οταν έπρεπε να μείνει δεμένος δεν έκανε καμία φασαρία (ήταν και 6 μέτρα η αλυσιδα βεβαια) και τα πήγε μια χαρά με όλους παιδια κτλ εκτός από τις γάτες:D
Στο θέμα τώρα...Ενα βράδυ τον είχα με το λουρί διπλα μου.
Όπως είχα αράξει κιολας με τα ποδια απλωμενα σε μια καρέκλα αντί να ξαπλωσει κάτω ως συνηθως σκραφαλωσε και κάθισε πανω μου...:/
Τον αφησα για να δω τι προσπαθει να κανει...
Λοιπόν κάθισε πανω μου (σχεδον λιωνοντας με:p) και το περιεργο ήταν οτι γρύλιζε σε οτιδηποτε κινουταν...:eek:
Ακόμα και σε εναν φιλο που δε ειχε δωσει καμια σημασια ολες τις μερες τον γρυλισε κανονικοτατα οταν πλησιασε για λιγο...
Αισθανθηκε απειλη απο κατι και οτι επρεπε να με προστατεψει:confused:
Αυτο δεν συνεβη καμια αλλη φορα...
Εσεις καποια περιεργη αντιδραση απο το σκυλακι σας?

dober

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
125
0
συνηθως τα σκυλια στην εχοξη ή γενικα σε μερη με λιγο κοσμο ...βγαζουν τα ανστικτα προστασια !!!!!ειναι εντελως φυσιολογικο.
και θεμιτο θα ελεγα !!!!!:cool:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
δεν ξέρω αν πρέπει να το δεις σαν προστασία δική σου... αυτό που έκανε ο σκύλος σου είναι να προστατέψει αυτό που θεωρούσε δικό του την συγκεκριμένη στιγμή δηλαδή εσένα, ότι καθόταν πάνω σου είναι κυριαρχικό, ήσουν υποδιέστερή του και "δική" του για αυτό και έβγαλε αυτή την συμπεριφορά αν τον έδιωχνες από πάνω σου δεν θα το έκανε...

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Ναι μπορεί να ήταν ταση κυριαρχικοτητας αλλά μου κάνει εντυπωση γιατί δεν το εχει ξανακάνει και το απέδωσα σε προστασία...

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
δεν ξέρω αν πρέπει να το δεις σαν προστασία δική σου... αυτό που έκανε ο σκύλος σου είναι να προστατέψει αυτό που θεωρούσε δικό του την συγκεκριμένη στιγμή δηλαδή εσένα, ότι καθόταν πάνω σου είναι κυριαρχικό, ήσουν υποδιέστερή του και "δική" του για αυτό και έβγαλε αυτή την συμπεριφορά αν τον έδιωχνες από πάνω σου δεν θα το έκανε...
απ την μια συμφωνω με ολα αυτα,απ την αλλη σκεφτομαι μηπως ο ιδιος ο σκυλος ενιωθε ανασφαλεια κ ανεβηκε πανω σου.
ισως τελικα να ηθελε την δικη σου προστασια κ οχι να σου παρεχει.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Γρυλισε μαλλον σαν να ελεγε φυγε τωρα εγω απολαμβανω εδω τον θρονο και τα χαδια.
Μηπως σου γρυλισε και εσενα οταν ηθελες μετα να τον κατεβασεις?
Αν ναι γρυλισε απο φοβο μηπως και τον κατεβασεις.
Αλλα πρεπει να του επιβληθεις.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εμένα μου φαίνεται ΠΑΡΑ πολύ περίεργη συμπεριφορά (μετο σκεπτικό ότι έγινε μία και μοναδική φορά)
Καλά εγώ αν το έκανε αυτό ο σκύλος μου για πρώτη φορά θα τον έτρεχα στον κτηνίατρο :oops::oops:
(το μυαλό μου κάνει σενάρια και θα σκεφτόμουν μέχρι και... εγκεφαλικό :oops:)
Επίσης θα σκεφτόμουν ότι μπορεί να είχε ακούσει κάτι πάρα πολύ ύποπτο.
Το γνωρίζω ότι λέω βλακείες.

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Δέσποινα δε ξέρω...Είμασταν ήδη κάποιες μέρες στο κάμπιγκ αλλά είχε προσαρμοστεί τέλεια...Γενικά είναι σκυλί που στο σπίτι δεν αφήνει ξένο να πλησιάσει αλλά αυτά στο χώρο του...Στις βόλτες πχ δε ασχολείται με σκυλιά ή με ανθρώπους παρά μονο αν του δώσω να καταλάβει ότι πρέπει να κάνει κάτι...
Denis τι εννοείς?
omarock όχι ποτέ δε έχει γρυλίσει σε μένα ή σε άτομα της οικογένειας..Εννοείται αυτό...Ουτε στο μάλωμα,ούτε όταν του πέρνω οτιδήποτε και κατέβηκε πρόθυμα όταν τον κατέβασα...
Chloe :eek::eek::eek: Απαπα...Εγκεφαλικο:confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Όχι βέβαια!!! Δεν ήθελα να σε τρομάξω!!!
Αλλά μια ΤΟΣΟ κυριαρχική συμπεριφορά που εκφράζεται για ΠΡΩΤΗ φορά από ενήλικο σκύλο σίγουρα θα με ανησυχούσε.
Γενικά είναι σκυλί που στο σπίτι δεν αφήνει ξένο να πλησιάσει αλλά αυτά στο χώρο του...
Μετά από λίγες μέρες σίγουρα προσαρμόστηκε και θεώρησε τον χώρο, "χώρο του".

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ενταξει την βρισκω την αντιδραση,το θεμα ειναι τωρα πως θα το χειριστεις εσυ.

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Ουφ οκ:D
Γενικά οταν ακούω κάτι έχει θέλει κτηνίατρο είμαι κ εγώ άτομο που αγχώνεται:p
Αλλά νομίζω είναι θέμα καθαρά συμπεριφοράς το συγκεκριμένο...
Τώρα που ενηλικιώθηκε γενικά είναι πιο σοβαρός σε όλα..
Δε πρόκειται να τον ξαναφήσω να δείξει κυριαρχική τάση σε μένα..
Τον άφησα καθαρά και μόνο μία φορά για να δω τι προσπαθεί να κάνει..
Γενικά είμαι το μόνο άτομο που αναγνωρίζει καθαρά ως αφεντικό..
Μπορεί να σέβεται και άλλους αλλά πχ δε θα δεχθεί να τους υπακούσει στο λουρί κτλ...
Τώρα έχει αρχίσει και σταθεροποιείται ο χαρακτήρας του και ευτυχώς κοινωνικοποιήθηκε αρκετά καλά,παραμένει πάντα όμως επιφυλακτικός με τους ξένους και στον χώρο του έχει πάρει τα ηνία όσο αφορά την φύλαξη..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Γενικά οταν ακούω κάτι έχει θέλει κτηνίατρο είμαι κ εγώ άτομο που αγχώνεται:p
Είμαι υπερβολική και μετάνιωσα που έγραψα ό,τι έγραψα :-|
Απλά κάθε αλλαγή συμπεριφοράς, τόσο παράξενη, με ανησυχεί πολύ.

dober

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
125
0
δεν νομιαω οτι πρειπει ενα ανυσηχεις τοσο ποοοοολλυυυυυυυυυ!!!!!
σορυ αλλα το καλυτερο ειναι να μαθεις μερικα πραγματα παραπανω οσον αφορα την συμπεριφορα γενικα των σκυλων.
ενα γγρρρρ εκανε το σκυλακι ρε παιδια ελεος !!!!!!!!
ουτε δακωσε ουτε εδειξε κατι ανησυχητικο σε χαρακτηρα !!!!
και τα κανις στην εξοχη φυλανε που το περιεργο για ενα αρσενικο μποξερ ..

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Είμαι υπερβολική και μετάνιωσα που έγραψα ό,τι έγραψα
χαχα εντάξει δε τρέχει και τίποτα:D:D:D:D
έτσι αγχωνομαστε και μας περνάει μετά :p
dober όντως το παρακάναμε λίγο :D Το περίεργο ήταν ως προς εμένα η συμπεριφορά του που δεν ήξερα αν ήταν κυριαρχικότητα ή προστασία...
γρρ έχει κάνει κι άλλες φορές...
Χεχε αυτά τα μικρά δε παίζονται με τίποτα...
Έχουν το κόμπλεξ του κοντού :p:p:p:p
Και για να μη παρεξηγηθώ το λέω χιουμοριστικά:D
Το δικό μου το πατσαβούρι όταν εκνευρίζεται κάνει για 2 μεγάλα:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog