Περί νόμου

pashalis2

New Member
25 Σεπτεμβρίου 2013
2
0
Γεια σας παιδιά καλώς σας βρήκα είμαι καινούργιος. Σήμερα καθώς πηγενα το σκύλο μου βόλτα για να κάνει τν ανάγκη του σε μια αλάνα που δν άνηκε σε κανέναν,πεταγετε μια κυρα και άρχιζε να μου λέει να το πάρεις από εδώ το κοπρόσκυλο σου (επιθετικά,) μόνο που δεν με έβρισε, διότι εγώ μαζεύω όλο ακαθαρσίες απο σκυλιά και θα φωνάξω την αστυνομία...εντωμεταξύ εγώ έχω διαβάση τον νόμο και της υποχρέωσής που έχει ο ιδιοκτήτης του σκύλου να μαζεύει της ακαθαρσίες του με ένα σακουλάκι πράγμα το οποίο κάνω πάντα..έχω φταίξει σε κάτι πείτε μ να ξέρω δλδ..

eviagor

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
47
0
Καλησπέρα, όχι δεν κάνεις κάτι λάθος εσύ, είσαι νόμιμος εφόσον μαζέυεις ο ίδιος τις ακαθαρσίες του σκύλου σου και ούτε η αστυνομία μπορεί να σου κάνει κάτι εφόσον τηρείς όλους τους κανόνες που αναγράφονται στον ισχύοντα νόμο για τα κατοικίδια.ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ (σελ.5) όσο για την συγκεκριμένη κυρία, εγώ στην θέση σου θα την πρόσεχα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τις προθέσεις αυτών που έχουν τέτοια αντιμετώπιση στα ζώα

pashalis2

New Member
25 Σεπτεμβρίου 2013
2
0
καλά ναι θα είμαι σε επιφυλακή με την τρελή έτυμος ημουν να την πω να φωνάξει την αστυνομία γιατί δν μου αρέσουν άνθρωποι που μιλάνε άσχημα και σε μια συζήτηση που δεν έχουν γνώση του θέματος...αν μου μιλούσε ευγενικα ξέρεις αν μπορείς να μην φέρνεις το σκυλάκι σου εδώ γιατί λερώνει το μέρος και ας τα μαζευεις εσύ άπλα εγώ δεν θέλω..δεν θα ξαναπηγαινα αλλά τώρα θα το πηγαινω εκεί συνέχεια.το ξέρω γίνομαι λίγο παιδάκι

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εφόσον μαζεύεις τις ακαθαρσίες μην ανησυχείς....απλά πρόσεχε τις αλάνες που βρίσκονται κοντά σε σπίτια ανθρώπων που τρώνε τέτοιες φρίκες, δεν θες να συναντηθείς με καμιά φόλα!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Είσαι σίγουρος ότι δεν ανήκει σε κανέναν η αλάνα? Μπορεί να είναι ιδιόκτητη και να μην έχει περίφραξη. Σε αυτή την περίπτωση, ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να σου πει να μην πηγαίνεις εκεί.