Γεια σας και καλώς σας βρήκα.
Πριν 1 μήνα υιοθετήσαμε με τον σύζηγο μια υπέροχη σκυλίτσα ημίαιμη απο τον φιλοζωικό της περιοχής μας. Όλα καλά..αλλά τελαυτέα έχει μια περίεργη συμπεριφορά που δε ξέρω πως να την εξηγήσω. Ίσως επειδή πρώτη φορά έχουμε σκύλο. Στο θέμα μας...η σκύλα το τελαυτέο καιρό βάζει το χέρι μας στο στόμα της και το μασουλάει..σα να θέλει να μας δαγκώσει αλλά δε μας δαγκώνει..απλά μασουλάει σα τα μωρά οταν βγαζουν δόντια και μασουλάνε τα ειδικά παιχνίδια. Η ηλικία της ειναι 1 1/2 χρονων. Επίσης μερικές φορές για να το κάνει αυτό μας "καβαλάει" δε ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ,και έχει τα νύχια της έξω και μας γρατζουνάει. Κάτι άλλο που κάνει ...τρίβεται στο καναπέ...σαν τις γάτες που χαιδευονται στα ποδια μας ..ετσι και αυτη αλλα στο καναπε. Μηπως έχει στρεσαριστεί? Και αν ναι τι πρεπει να κανω? Έχιε κανει τα εμβολια της...ειναι στειρωμενη , πριν 2 εβδομάδες την είδε κτηνιατρος..όλα καλά...απλα θέλω να ξέρω αυτη η συμπεριφορα ειναι φυσιολογική? Όποιος μπορει να με βοηθισει γιατι ειμαστε νεοι σε ολο αυτο και θελουμε το καλυτερο για τη σκυλιτσα μας γιατι την λατρευουμε.