Περίεργη αντίδραση

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Εντάξει, μπορεί να με πείτε υπερβολική, αλλά μόλις διαδραματίστηκε ένα περίεργο σκηνικό και απόρησα...

Ο σκύλος είναι στο κρέιτ, τον έβαλε η αδερφή μου με το φαγητό του, έχει φάει, έχει ξαπλώσει, έχει περάσει λίγη ώρα. Η αδερφή μου κατά λάθος έκλεισε μόνο τον πάνω σύρτη της πόρτας. Περνάω και σκύβω να κλείσω τον κάτω σύρτη, ο σκύλος τινάζεται και πάει να αγριέψει :shock: (πήγε να γρυλισογαυγίσει αλλά δεν πρόλαβε) Με έπιασε απροετοίμαστη και τινάχτηκα.

Ερώτηση: χτύπησα σήμερα το πόδι μου και πάω κουτσαίνοντας. Υπάρχει περίπτωση να με πέρασε για ξένο? :confused:

Αυτή θα ήταν η αντίδραση που θα είχε αν ένας ξένος τον πλησίαζε με αυτόν τον τρόπο. Δεν ήμουν προετοιμασμένη για να κοιτάξω για γλώσσα του σώματος πιο πριν...

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
εσυ αν κοιμοσουν και ξαφνικα ξυπναγες και εβλεπες καποιον απο πανω σου πως θα αντιδρουσες;

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Ενδεχομένως ήταν "αφηρημένος".. Μου εχει τύχει αυτο με τον προηγούμενο σκύλο μου. Μόλις είδε βέβαια οτι πήγε να αγριεψει σε μας, κατέβασε τα αυτιά και κουνούσε τη ουρά της..

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Δάφνη, μήπως να μιλούσες με κάποιον καλό εκπαιδευτή ώστε να μπορέσει να ερμηνεύσει τις αντιδράσεις του σκύλου σου???

Εμείς εδώ μέσα πολλά μπορούμε να πούμε και πολλές ερμηνείες μπορούμε να δώσουμε!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Πηγαίνουμε σε εκπαιδευτή, το ξέρω ότι ο μικρός μου είναι κάπως δύσκολος.

Απλώς είχα την, μάλλον χαζή, απορία, αν ένας σκύλος μπορεί να μπερδέψει τη "μαμά" του στα σκοτάδια όταν αυτή περπατάει διαφορετικά απο ότι συνήθως. :rolleyes: (η αδερφή μου με κορόιδευε)

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Για τα πρακτικά, πλησίασα ωραιότατα το κρέιτ αργότερα για να του βάλω νερό και σήμερα το πρωί του άνοιξα χωρίς να αντιδράσει κάπως (και ακόμα κουτσαίνω )

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn