Περίεργες εξαφανίσεις στον Καρέα

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ένα τραγικό συμβάν ήρθε να ταράξει πάλι τα μέλη του Σωματείου μας.

Μέλος της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης η Κα Μ.Φ. ταϊζει, περιθάλπτει, στειρώνει και εμβολιάζει τα αδέσποτα που βρίσκονται πίσω απ' τις ταβέρνες του Καρέα. Εδώ και χρόνια, σκυλιά που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει εκεί, εξαφανίζονται ξαφνικά χωρίς να αφήσουν ίχνη.

Έτσι πριν από 10 ημέρες εξαφανίστηκε η Άννα, μία μπεζ σκυλίτσα που ζούσε εδώ και 10 χρόνια πίσω από την ταβέρνα «Πρόποδες». Σήμερα την βρήκαμε κατακρεουργημένη από άγνωστη αιτία.... Ήταν πολύ αγαπητή στη γειτονιά και όλοι την τάιζαν. Ήξερε τον χώρο και δεν απομακρυνόταν ποτέ.

Όποιος γνωρίζει το παραμικρό για τις εξαφανίσεις αυτές, παρακαλούμε να ενημερώσει το Σωματείο μας. Τηλ. 6976131680

http://www.zeil.gr/news/our-news/anna.html

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ!! ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.688
4.328
43
www.proudtobegreek.eu
Επειδή συμβαίνει το ίδιο σχεδόν παντού...δυστυχώς θα σας πώ πως τα σκυλάκια μάλλον γίνονται γεύμα των αλλοδαπών... :( Εμείς εδώ παλεύουμε για τις γατούλες της γειτονιάς με κάτι Πακιστανούς...

Last edited:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
είναι γεγονός δυστυχώς
τα αδέσποτα και όχι μόνο είναι είδος προς εξαφάνιση, υπάρχουν και αναφορές οτι τα παίρνουν μέσα απο τα χέρια ανθρώπων, ή έξω απο σουπερμαρκετ που τα αφήνουν για λίγο.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.688
4.328
43
www.proudtobegreek.eu
Και μιας και το αναφέρουμε..προσοχή όσοι έχετε σκυλάκια σε κήπους..έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο να τα κλέβουν...τα μάτια σας δεκατέσσερα...

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
δεν ειναι καινουριο φαινομενο.θυμαμαι να περναει το τσιρκο και να χανονται σκυλια.παντωσ φαγομενο μου φανηκε το κακομοιρο

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Πω... και νομιζα οτι προς τα εδω (Ηλιουπολη) δεν εχουμε τετοια σκηνικα... Οχι τιποτε αλλο, αποτι εχω καταλαβει η ζωοφιλικη της Ηλιουπολης πραγματικα σκιζεται για τα αδεσποτα... κριμα...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ας φάνε ρύζι να τελειώνουμε! Τι θα γίνει δηλαδή; Θα τους ταΐζουμε μέχρι και τα σκυλιά μας;:mad:
Αχ τα έχω πει και ξαναπεί αλλά βγαίνω η κακία στο τέλος.....

sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
κατα την γνωμη μου ειμαι καθετα εναντια σε αυτο.....απλα σκεφτομαι οτι για να κανει καποιος κατι τετοιο εχει φτασει στο τελευταιο σταδιο της εξαθλιωσης.....λατρευω τα ζωα και σιγουρα ειναι απαισιο το θεαμα αλλα ειμαι και ανθρωπος και δεν μπορω και ουτε θελω να φανταστω τι εκανε καποιον να φτασει σε αυτο το σημειο...απλα ας υπαρχει και αυτο στην ακρη του μυαλου μας.....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
κατα την γνωμη μου ειμαι καθετα εναντια σε αυτο.....απλα σκεφτομαι οτι για να κανει καποιος κατι τετοιο εχει φτασει στο τελευταιο σταδιο της εξαθλιωσης...
Σωστή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι "κάποιοι" πολιτισμοί βλέπουν τον σκύλο (ή τον πίθηκο και άλλα ζώα) σαν έδεσμα και, αντίστροφα, βλέπουν "εμάς", με φρίκη, να τρώμε τις (ιερές, για εκείνους) αγελάδες...

Ομως, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ποιά χώρα και ποιά "κουλτούρα" τον φιλοξενεί...

Υ.Γ. Ολα αυτά, αν κάνουμε σωστό συλλογισμό και δεν είναι κάποιο έγκλημα από "δικό" μας...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εμένα πάλι αυτό το νέο που βρίσκεται στην ίδια σελίδα με εξαγριώνει πολύ περισσότερο. Και είναι Ελληνικότατης προέλευσης και με πολύ πιο καταστροφικά αποτελέσματα...

Τα περι κατανάλωσης σκυλίσιου κρέατος έχουν σχολιαστεί πολλές φορές, μία από τις πιο πρόσφατες εδώ.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Όλα αυτα που συμβαινουν είναι στον κανόνα της αδιαφορίας του κράτους. Εβαλα την είδηση πιο πολυ για να έχουμε το νου μας για περιοχες όπως τον Καρέα, όχι για πολιτική ανάλυση. Δεν ξέρουμε αν ειναι θύμα πεινασμένου η Αννα. Αν είναι όμως έτσι... η Ελλάδα τρωει και τα παιδιά της και τα σκυλιά της...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.409
10.597
Athens
Πάντως μου φαίνεται περίεργο... Αν ήταν για τροφή δεν θα έπαιρναν ολόκληρο το ζώο για να το αξιοποιήσουν?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ρε παιδιά το θέμα είναι αν αυτό το πράγμα το έκανε Έλληνας ή Ξένος??? Αν την κακοποίησε διεστραμένο μυαλό ή αν την έφαγαν???? Αλλάζει κάτι??? Πάει το σκυλάκι απλά μακάρι να πήγε χωρίς να πονέσει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα