Πείτε μας χρόνια πολλά...

vallicello

Member
21 Οκτωβρίου 2012
9
0
Καλησπέρα, σήμερα χρονίζουμε και ποζάρουμε για να μας πείτε Χρόνια Πολλά! :cool:

IMG_1592.jpg

Αυτός είναι ο Μόλκο, είναι cane corso, σήμερα 1 χρόνου και ζούμε μαζί στον Πειραιά. Τα άλλα σκυλιά που μας περιτριγυρίζουν δεν μένουν στο σπίτι μας αλλά στην δουλειά μας, είναι όμως και αυτά της οικογένειας, θα σας τα αναλύσουμε με τον χρόνο. Έχουμε πολλές απορίες (έχουμε κάνει τον κτηνίατρο παιδίατρο), οπότε θα μας ακούτε συχνά!

Εις το επανειδείν! :rolleyes:

sakiss

Member
3 Απριλίου 2012
24
0
Χρονια του πολλα ..!!! και εγω περιμενω την μερα που θα γιορτασω τα πρωτα του γενεθλια αλλα αργει πολυ ακομα (3μηνες :/)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς ορίσατε λοιπόν και να τον χαίρεστε τον Μόλκο σας για πολλά χρόνια.:)
(η τούρτα πού είναι? τα κεράσματα?)

purple

Well-Known Member
4 Οκτωβρίου 2012
66
0
Athens
Χρόνια σας πολλά να τα εκατοστήσετε!!!Μεγάλη αδυναμία τα κάνε κόρσο!άντε να βλέπουμε φωτογραφίες.Τι νόμιζες ότι με μία θα τη βγάλεις καθαρή;;:confused:;):p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Πολύ όμορφος!
Να τον χαίρεστε να είναι πάντα γερός και καλότυχος!!!

vallicello

Member
21 Οκτωβρίου 2012
9
0
Αχ σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Θα σας κάνουμε δώρο την φωτογραφία από το "μαιευτήριο" και ένα μίνι αφιέρωμα για να καταλάβετε τα χάλια μας..!

IMG_0749.jpg
εδώ είμαστε όλη η παρέα πέρισυ σαν σήμερα! Ο Μόλκο είναι το γκρι ποντικάκι που ξεχωρίζει...
(ήταν δική μου γέννα, η μαμά είναι η Μορφίνη μου)

Και πρέπει να δείτε και το βιντεάκι:
Μολκάκι :) - YouTube

:)

Attachments

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Αχου κουκλάκι μου.. αυτή που χασμουριέτα*ι είναι υπέροχη, θέλω να τον δαγκώσω!! Χρόνια σας πολλά, να τον χαίρεστε για πολλά χρόνια και να σκάει πάντα από υγεία!! Να χαίρεστε και τη μανούλα του...

*και κατουράει μαζί;;; *agapoylas*:lol:*agapoylas*:lol:*agapoylas*

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Χρόνια του πολλά πολλά!!! Να τον χαίρεσαι! Είναι κούκλος!

Να ρωτήσω όμως κάτι, αν και δεν είναι η μέρα. Την μανούλα γιατί τη ζευγάρωσες; Την έχεις στειρώσει τώρα;

vallicello

Member
21 Οκτωβρίου 2012
9
0
Χρόνια του πολλά πολλά!!! Να τον χαίρεσαι! Είναι κούκλος!

Να ρωτήσω όμως κάτι, αν και δεν είναι η μέρα. Την μανούλα γιατί τη ζευγάρωσες; Την έχεις στειρώσει τώρα;
Η μανούλα ζευγάρωσε με τον πατερούλη (επίσης δικός μου) εντελώς καταλάθος, επειδή εγώ την γύρισα να μείνει μαζί του αμέσως μόλις τελείωσε η αδιαθεσία της ενώ δεν έπρεπε...και ήταν και μικρή (σχεδόν 2 χρονών). Τα 3 αδελφάκια του Μόλκο πήγαν σε σπίτια πολύ δικά μου, που δεν τα ζήτησαν καν, ήξερα εγώ τη σχέση των οικογενειών με τα σκυλιά και τα σπίτια που ζούσαν και τους τα έδωσα. Είναι όλα πολύ καλά, η ζωντανή απόδειξη πως τα κάνε κόρσο είναι σκυλιά για παιδιά, όλα μεγαλώνουν με πιτσιρικαρία!
Όχι, δεν την έχω στειρώσει αλλά δεν ζει ο μπαμπας του Μόλκο πια ούτως ή άλλως...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi