Πείραμα που απέτυχε!

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
Καλησπέρα σήμερα έκανα ένα πείραμα που μου είχε πει παλιά ένας εκπαιδευτής..αφού της έχω μάθει τις βασικές εντολές άψογα (κάτσε,κάτω,μείνε,δίπλα) ασχολούμε πολύ με τον σκύλο!όλα αυτά με λουρί μέσα στο σπίτι και στην ταράτσα γι ακόμα βόλτες δέν..και λοιπόν μου είχαν πει παλιά όταν μάθω το σκυλί τα βασικά και τα εκτελεί απο εμένα και την οικογένια προσπάθησε να τα κάνει κάποιος ξένος..και πήγα έφερα τον γείτονα να της πεί τις εντολές και τις έκανε:S και αυτό ξέρω οτι δεν κάνει να ακούει απο όποιον νά ναι..αλλα μάλλον φταίει οτι είναι μόνο 3 μηνων?η δεν ξέρω..τι λέτε και εσείς?

Άγγελος

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
γενικα βιαζεσαι...
και τεσταρεις.... να δεις τι σε ενα κουταβι 3 μηνων?
κατσε να μαθει τις εντολες να ειναι 10-12- 14 μηνων... κι εφοσον τοτε εισαι σιγουρος οτι τις ξερει και σε ακουει.... τοτε δωσε εντολη... κι ασε μετα τον αλλο να δινει τις δικες του...

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
βασικά ναι βιάζομαι και επειδή δεν μπορώ να το βγάλω βόλτα ακόμα προσπαθώ να κάνω πολλά πράγματα τα εκτονώνεται μωρε κι αυτό μπορεί να με ξεγελάει και που τα πέρνει και με την μία και το παρακάνω τέλος πάντων οκ:p δίκιο έχεις ας χαλαρώσω λίγο

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
σωστος...
να θυμασαι... ολοι τα ιδια λαθη καναμε...
η βιασυνη ομως σε οδηγει σε εσφαλμενες κινησεις...
κουταβι ειναι ακομα αστο να χαρει και να παιξει με ξενους...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97