Πατέντα για προσαρμογή σίτας σε Crate?

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Καλημέρα,

Ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει κάνει καμία πατέντα για να βάλει σίτα στο crate του σκύλου του.

Σίγουρα η πιο απλή λύση είναι να την πιάσεις εξωτερικά στο crate αλλά φοβάμαι μήπως την μασουλάει οπότε λέω μήπως κάποιος το αντιμετώπισε και βρήκε κάποια λύση?

ίσως μια ξυλοκατασκευή 5 πόντους έξω από το crate που να το ''αγκαλιάζει''?

Καμιά ιδέα?

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Ναι για σκνίπες και κουνούπια.

To crate δεν θα χρησιμοποιήτε μόνο μέσα στο σπίτι αλλά και σε διακοπές σε παραλιακά ξενοδοχεία και σε βραδυνά ολονύχτια ψαρέματα όπου υπάρχουν πολλά είδη εντόμων

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ετσι οπως το σκεφτομαι δεν θα ειναι λιγο δυσλειτουργικο με μια ξυλοκατασκευη
γυρω απο αυτο? Και εξωτερικα αν το εφαρμοσεις σιγουρα θα το σκισει με τα νυχια
του.

Μηπως καλυτερα να του εβαζες αμπουλες που καλυπτουν και την σκνιπα και
eukacid καθε βραδι κι ασε την σιτα στο crate πεταμενα λεφτα ειναι. . .

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Αμπούλα κάθε βράδυ?
Είχα την εντύπωση ότι τα χημικά της αμπούλας θα ήταν πάρα πολλά για να αντέξει το ζωντανό.
Κάθε 20 μέρες με 1 μήνα δεν βάζουμε αμπούλα? και για extra προστασία ψεκάζουμε εξωτερικά με σιτρονέλα?

Απλά φοβάμαι ότι καλοκαίρι βράδυ δίπλα στην θάλασσα δεν αρκούν αυτά καθώς και εγώ που τόσα χρόνια ψεκάζομαι με autan πάντα γυρίζω από το ψάρεμα τσιμπημένος κάπου

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
ok!

Απλά φοβάμαι ότι δεν είναι αρκετό αυτό ειδικά για βράδυ στην παραλία για αυτό σκέφτομαι την σίτα. Η προσωπική εμπειρία μου με autan με φοβίζει για την αποτελεσματικότητα αυτών των σκευασμάτων.

Ισως μπορώ να φτιάξω και κάτι σαν σκίαστρο παραλίας από αλουμίνιο που να έχει όμως σίτα αντί για πανί που να καρφώνεται στην άμμο γύρω από το crate σε μια απόσταση που να μην το φθάνει μέσα από το crate και αυτό να διπλώνει και να γίνεται ένας στρογγυλός σωλήνας 85cm μήκος

Απλά δεν ξέρω πως να το φτιάξω :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Το autan το εχουν σκαρτεψει, τα κουνουπια γενικα εχουν παθει μια ανοσια
με ολα αυτα τα σκευασματα και 100% καλυμμενος δεν μπορεις να εισαι δυστυχως.

Το eukacid το εχεις δοκιμασει? Απ'ολα που εχω δοκιμασει νομιζω ειναι το καλυτερο!
Το καλοκαιρι το βαζω και πανω μου :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μηπως να φτιαξεις κατι πιο απλο? ενα κυβο με ξυλα και πανω στα ξυλα καρφωμενη
η σιτα, απο την μια πλευρα την κατω θα ειναι ανοιχτος για να μπαινει κουμπωτος
πανω στο crate. Αλλα δεν θα ειναι ολο αυτο ευκολο να το μεταφερεις. . .

Γιατι δεν ρωτας κανεναν αλουμινα?

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Όχι δεν το έχω δοκιμάσει καθώς θα είναι το πρώτο καλοκαίρι που θα έχω σκύλο μετά από 10 χρόνια οπότε έχω χάσει επαφή με σκευάσματα.
Θα το πάρω και βλέπουμε λες να βάζω και εγώ το ίδιο μπας και σωθώ? :)

Εάν πιάσει θα σου φέρω την πρώτη τσιπούρα του καλοκαιριού :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Φυσικο προιον , οχι τοξικο γιατι να μην το δοκιμασεις?
να εισαι προετοιμασμενος ομως διοτι μυριζει εντονα!

και εγω θα περιμενω την τσιπουρα. . . :)

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Alexia,

Επειδή βλέπω ότι λέει small ξέρεις εάν βγαίνει και σε μεγάλα μεγέθη? γιατί ο μικρός θα γίνει 20 με 25 κιλά μέχρι το καλοκαίρι ?

Sorry τώρα το είδα το link!! είναι λίγο πανάκριβο 100€ αλλά σε ευχαριστώ ωραία ιδέα για να πειραματιστώ.

Έχω ένα σκίαστρο παραλίας μπορεί να βάλω σίτα σε αυτό στην ανοικτή πλευρά

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Γιατί δεν παίρνεις μια απλή κουνουπιέρα απ' τα Jumbo που κοστίζει 5€ και να την απλώνεις πάνω απ' το crate? Δεν θα μπορεί να την πιάσει και να την σκίσει μέσα απ' το κλουβί!

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Γιατί δεν παίρνεις μια απλή κουνουπιέρα απ' τα Jumbo που κοστίζει 5€ και να την απλώνεις πάνω απ' το crate? Δεν θα μπορεί να την πιάσει και να την σκίσει μέσα απ' το κλουβί!
Με τα νυχάκια σίγουρα θα την κάνει καλοκαιρινή μετά από λίγο! βέβαια 5 ευρώ έχει από ότι λες οπότε δεν είναι τρελό το κόστος.
Αυτό θα κάνω αλλά θα την προσαρμόσω πάνω σε ένα σκίαστρο παραλίας της tera που έχω για να μην κουβαλάω και το crate συνέχεια και θα μπαίνω και εγώ μέσα.
Σκίαστρο Παραλίας TERRA TUAT Pop Up

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πολύ βολικό!!!Και εγώ έχω ένα τέτοιο και περάσαμε πολύ ωραία το περασμένο καλοκαίρι στις παραλίες γιατί έχωνα τον μικρό μέσα και έτσι δεν μου έκαναν και παρατηρήσεις!!!!
Εμένα πάντως με έχει βολέψει αυτή η κουνουπιέρα και δεν είχε ασχοληθεί καθόλου μαζί της!!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Υπαρχει και ειδικο καλυμμα για crate απο ναυλον και σιτα που νομιζω θα σε βολεψει. Ψαξε σε ξενα σαιτ ή και στο ebay. Αν δεν θες να αγορασεις μπορεις να παρεις ιδεα για το πως θα το φταξεις.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ΑΝ κάνεις κάμπινγκ και πρέπει να μένουν για πολλές νύχτες, ψάξε για κάποια πατέντα...
ΑΝ το θες μόνο για το ψάρεμα, ψέκαzε ανά 4ωρο τον σκύλο με το εντομοαπωθητικό, κι έχε τον κοντά σου κι όχι κλεισμένο σε ένα crate.....
Αρκετά πράγματα έχεις να κουβαλάς, για να ψαρέψεις....που να κουβαλάς και crate και πατέντες και δεν ξέρω τι άλλο....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ