Παρκο εκπαιδευσης( dog exercise pen)

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Καλησπερα σας.
για την Χοουπ εχω απο την εκτροφεα ενα παρκο με 6 πλευρες πολυχρωμο. Ειδα ομως οτι σιγα σιγα το κατσικακι μου πηδαει πολυ κ ηρθε η ωρα να της παρω αλλο.

1) δεν σκαμπαζω για το τι υψος να εχει,30 εκ; 42΄48; δεν μπορω να αντιληφθω μεγεθη, εχω θεμα.
2)αυτο που εχω, εχει προεξοχες στην κορυφη. Εγω θα ηθελα κατι φλατ στην πανω πλευρα. οπως εδω : http://www.kaboodle.com/hi/img/b/0/0/a/4/AAAAC8p4rWgAAAAAAApHeg.jpg

εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω;; αν υπαρχει καποιο Ελληνικο σαητ να το αγορασω;

εχω προβληματιστει διοτι βλεπω συντομα η μικρη να πηδαει εξω η ναπνιγεται σε κανενα απο τα ματσουκια που προεξεχουν στην πανω πλευρα του παρκου.

Ευχαριστω πολυ οποιον μπει στον κοπο να βοηθησει γιατι εγω ακρη δεν βγαζω με τα νουμερα. Η χοουπ ειναι καβαλιερ μεσαιου μεγεθους δλδ αν το λεω καλα κι ολας.

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Και εγώ αυτό θα σου έλεγα.
Έχει πάρα πολύ καλές τιμές και από έξω παντός (να φανταστείς έχω πάρει ένα που μπαίνω και εγώ μέσα, και μαζί με μεταφορικά μου βγήκε 85,00, αν θες λεπτομέρειες στείλε PM)

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
κρεητ της εχω για εκαπιδευση τουαλετας. το παρκο το θελω για να μενει σε συγκεκριμενο χωρο οταν πχ λειπω αλλα κυριως για τωρα και για εναμιση μηνα περιπου μερχι να κανει ολα τα εμβολια κ να μην τρεμω. επισης γι ανα ειναι καπου που να παιζει χωρις να τρεμω για καλωδια η αλλα καλουδια που δεν μπορω να αφαιρεσω απο το σπιτι απο το σημειο που ειναι. τελος, ακομα κι αν πεις να παρω μεγαλο κρεητ αρα σαν παρκο, εχει ενα θεμα: εχει σκεπη...εγω θελω να μπορω να το αγκαλιαζω, να το χαιδευω οποτε να ναι, χωρις να σημαινει οτι θα την εχω ελευθερη.

οποιος εχει υποψην του παρκο, ας μου πει να δω απο που να το παρω οσο πιο συντομα γινεται. Λεω κυριως σαητ του εσωτερικου γιατι δεν εχω πιστωτικες καρτες εκ πεποιθησεως και πληρωνω αντικαταβολη παντα οτι κι αν παιρνω απο σαητ. Γενικα, ειμαι προβληματικη κατασταση, το ξερω.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
Γενικα, ειμαι προβληματικη κατασταση, το ξερω.
χαχαχαχαχαχα!!!

Αν δν βρεις μπορεις να το κανεις ιδιοκατασκευη. Παραγγελια απο καποιον σιδερα οπως το θες ακριβως.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
λες τζον ε;;; εγω το μονο που μπορω να κανω με τα χερια μου ειναι να χαιδευω τη μικρη, να ζωγραφιζω και να με φασκελωνω οταν λεω βλακειες κ το καταλαβαινω μετα...χαχα! αλλα ξερεις, οι γυναικες ειμαστε της ευκολης λυσης...ουτε που θα σκεφτομουν σιδερα για ιδιοκαταστευη...χμ...λες να του ζητησω να το βαψει και ροζ;;; θα πεθααααααααααααανω!!!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
ροζακι ? Μουρλια για την μπεμπα!!!!!

εχω και εναν καλο να ξερεις.

Ενταξει η λυση της ιδιοκατασκευης ειναι στην εσχατη των περιπτωσεων που δν βρεις αυτο που θες ετοιμο.

ΡΟΖ ΡΟΖ ΡΟΖ :D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τα jumbo κι άλλα αντίστοιχα μαγαζιά κοίταξες για Baby park;

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Εγω ειχα παρει στον δικο μου παρκο για μωρο με 65 ευρω (αλλα το πηδηξε απο το πρωτο κιολας βραδυ!!!!!) αλλα πιστευω οτι θα υπαρχουν διαφορα υψη και μεγεθη.
Οποτε δε χανεις τιποτα να ψαξεις και σε καταστηματα με μωρουδιακα..

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
μαλλον δεν το περιεγραψα σωστα.. Δεν ψαχνω παρκο παιδικο αλλα σκυλων, απο αυτα που συναρμολογουνται
καπως ετσι,με 6 η 8 πλευρες. πρωτιστως με νοιαζει να μην εχει στην πανω πλευρα προεξοχες με στολιδια οπως εχει το δικο μου κ να ειναι πιο ψηλο. αλλα δεν ξερω ποσο ψηλο πρπει να παραγγειλω.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Στα παιδικά υπάρχουν και κατασκευές αντίστοιχες που είναι για να μην μπορουν τα παιδιά να πάνε στην πισίνα ή άλλα μέρη του σπιτιού!
Ρίξε μια ματιά!Μπορεί να βρεις τίποτα που να σου κάνει!

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
σε πολλα πετ σοπ εχει τετοια παρκ που θες αλλα σε τιμες σιγουρα ακριβοτερες του εξωτερικου

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πάντως αν το κάνεις ιδιοκατασκευή ( κι επειδή ξέρω απο σίδερα) προσοχή γιατί θέλει πολύ τρόχισμα/φινίρισμα για να μην είναι αιχμηρό και καλύτερα να μην το βάψεις όπως το βάφουν οι σιδεράδες γιατι αυτά τα χρώματα φευγουν ευκολα με δάγκωμα/γρατσούνισμα και συνήθως είναι μπίμπα τοξικά
άσε που πολύ αμφιβάλλω να είναι φτηνότερο να κάτσει καποιος να κάνει όλη αυτή την ψιλοδουλειά....βασικά ξέχνα το και αγόρασε ένα απο τα έτοιμα ειδικά προιόντα

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
xexe! φοβερο το μηνυμα σου κοκονι!τυπου : "do you see the third house on the left, with the road full of lights blah blah blah? dont take that road" θα παρ ωτο πρι πρι μου κ θα αρχησω τουρνε σε πετσοπαδικα διοτι εχω ανησυχησει με το κατσικακι μου μην πνιγει η χτυπησει πολυ καμια ωρα στο λαιμουδακι.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλύτερο απο το άλλο που λέει
"τον βλέπεις αυτόν το τύπο εκεί" όχι του λέει ο άλλος
βγάζει λοιπόν ο τύπος το μπιστόλι και τους ξαπλώνει όλους πλήν ενός και λέει
"Αυτόν σου λέω ρε,τον όρθιο"