Παρατημενα κουταβακια!

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Καλημερα!

Σημερα το πρωι ο φιλος μου βρηκε κοντα στο σπιτι του παρατημενα σε μια κουτα 5 κουταβακια!
Είναι η τριτη φορα που γινεται αυτο στη γειτονια του, επειδη υπαρχουν ηδη αρκετα αδεσποτα εκει που τα ταιζουν ερχονται και αφηνουν και αλλοι.
Το προβλημα ειναι πως αυτα τα κουταβακια ειναι πολυ μικρα και δεν ξερουμε πως να τα φροντισουμε. Δυστυχως ουτε εγω ουτε εκεινος μπορουμε να τα παρουμε σπιτι μας.
Τους εβαλε φαγητο σε κονσερβα και νερακι και αγορασαμε γαλα για μικρα σκυλακια σε σκονη. Μετα τη δουλεια θα τα παω και στον κτηνιατρο.
Ξερετε αν μπορω να απευθυνθω καπου για φιλοξενια? Ο δημος Κηφισιας δεν εχει καποιο προγραμμα αυτη τη στιγμη για κουταβια..

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
όταν γυρίσαμε από τη δουλειά βρήκαμε μονο το ένα ζωντανό δυστυχώς.
Η κτηνίατρος μου είπε πως είναι 15 -20 ημερών, έχει ανοίξει τα ματάκια του αλλα είναι θολά, να περπατήσει δεν μπορεί ακόμα κανονικά σέρνεται.
Το πήραμε σπίτι έφαγε από το ειδικό gala, μπορεί και πίνει από mpol οποτε σταματήσαμε το μπιμπερό και έφαγε και λίγη κονσέρβα για κουτάβια.
Το έχουμε βάλει σε μια κούτα στο μπάνιο του φίλου μου με θερμοφόρα και πετσετουλα.
Το πρόβλημα είναι με τον Dante που όταν τον αφήσαμε να πάει κοντά του επιτέθηκε! Το δάγκωσε ευτυχώς πολύ λίγο χωρίς να του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.
Θα πρέπει να μείνει σε σπίτι 1 μηνα και για μας δεν είναι καθόλου εύκολο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δυσυτυχως τα Σωματεία δεν τα αναλαμβάνουν τόσο μωρά...γιατί χρειάζονται 24ωρη επίβλεψη. Ταισμα κάθε 4 ώρες, ζέστη , κλπ,κλπ.
Πρέπει να το κρατήσετε τουλαχιστον ένα μήνα, όπως είπες για να του βρειτε σπίτι μετά.
Παρόλα αυτά..βάλε φωτογραφίες στο forum και σε άλλα Sites...μήπως και βρεθει κάποιος.

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Ο μικρουλης μας σημερα θα ιοθετηθει! Το καλο ειναι πως θα τον παρει ενας γνωστος του φιλου μου, οποτε θα μαθαινουμε νεα του..
Παρολα αυτα ανησυχω που θα τον παρει τοσο νωρις, ειναι πολυ μικρος ακομα 3-4 εβδομαδων.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog