Παραπήραμε αέρα....

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
χρονια πολλα σε ολους παιδια!!!
γεια σας και απο εμας.. λοιπον ημαστε στο πατρικο μ εδω και 10 μερες.στην αρχη ηταν πολυ ηρεμος και υπακουος στο σπιτι..οσο περισσοτερο τον αποδεχοταν η οικογενεια μου τοσα χαδια λαμβανε και τοσες λιχουδιες. οι λιχουδιες στην αρχη ηταν τα μπισκοτακια του χωρις ομως να υπαρχει μια εντολη πριν οπως κατσε η ελα. οι λιχουδιες αυτες εγιναν κοτοπουλακι μετα με αποτελεσμα ο κυριος να τρωει την τροφη του μονο αν ριχναμε ζωμο κοτοπουλο απο πανω. ιδεα της μαμας μου. εφτασε σε σημειο να γλυφει την ξηρα τροφη και να την φτυνει. τωρα κομμενα αυτα.... θα πεινασει και καποια στιγμη θα φαει τερμα οι ζωμι κοτας και τα κοτοπουλα. εκτος αυτου εχει αρχισει και δαγκωνει και γενικα εμενα δεν με ακουει καθολου δεν μ δινει σημασια ωστε να ξανα αποκτησω τον ελεγχο του σκυλου.... τους φωναζω ολη μερα στους δικους μου και τους λεω οτι τον εχετε κακομαθει και τωρα εχει μαθει στην ελευθερια και αντιδρα.... τι να κανω για να ξανα εχω τον ελεγχο του σκυλου???

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
τα παντα απο την αρχη κ μια μινι εκπαιδευση στους δικους σου.ο,τι κ να κανεις την μια στιγμη,την αλλη θα στο χαλανε.πρεπει να εχετε μια κοινη γραμμη.διαφορετικα ,τραγουδηστε ολοι μαζι,κατω απο το δεντρο, το "παραλληλα ,περπαταμε παραλληλα" (μαζι με τριγωνο καλαντο,για να ειστε κ εντος κλιματος) κ ο θεος βοηθος!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
αχ μου εχουν σπασει τα νευρα..μονο η αδερφη μου ακουει... ξεχασα να σας πω οτι σμρ βγηκε στο μπαλκονι για τσισα και ο μπαμπας μ τον αφησε μονο του και μπηκε μεσα και ο κυριος απο μια μικρη σχισμη ανεβηκε στα κεραμιδια και τον ψαχναμε... ευτυχως δενε παθε τπτ

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
σιγουρα δεν ειναι περιστερι? :p

περα απο την πλακα,πρεπει να βαλεις καποια ορια,γιατι εχεις προβλημα.θα μπορουσες να εχεις χασει το σκυλι σου απο την ,κατα τα αλλα, ομορφη βολτα στην σκεπη!!!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ναι αυτος ειναι..πρεπει οσο ειναι νωρις γιατι μετα θα ειναι ακομα πιο δυσκολο. το θεμα ειναι οτι δινει σημασια στους γονεις μου γιατι του δινουν να φαει ενω σε μενα οχι. και προσπαθω απο χτες να μαθει να τρωει την τροφη του χωρις ζωμους και διααφορα μεσα και δεν θελω ταυτοχρονα να τον καλοπιανω με μπισκοτα γτ δεν θα φαει την τροφη του.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
βαζεις σκετη τροφη,χωρις ζουμια κτλ κ την αφηνεις εκει για 15 λεπτα.αν δεν φαει,παμε για αλλα.το βραδυ παλι.πρεπει ομως οι γονεις να μην δωσουν τιποτα κατα την διαρκεια της μερας.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
αυτο το συμφωνησαμε... πως απο μια λιχουδια που δεν πρεπει να φαει και μαλιστα χωρις εντολη εχασα τον ελεγχο. το καλο της ιστοριας ειναι οτι ακουει το μη που του λεω, οταν κανει κατι που δεν πρεπει. σκεφτομαι μηπως εκανα κατι λαθος στην εκπαιδευση που του εδινα μεχρι τωρα η οτι δεν ηταν σωστη και εγινε ετσι.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
η αληθεια ειναι οτι οι γονεις ειναι σαν τους παππουδες που κακομαθαινουν τα εγγονια. και ειδικοτερα οταν μιλαμε για σκυλο και οταν οι ιδιοι δεν καταλαβαινουν την εκπαιδευση και δεν εχουν διαβασει η δεν εχουν ασχοληθει με το θεμα σκυλος

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
προς το παρων ,ας κρατησουμε το κεραμιδοσκυλο,γιατι μπορει να μας βγει κ γλαρος....οποτε καλυτερα να κρινουμε εκ του αποτελεσματος...

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ευτυχως που δεν την ειδε και πτηνο να πεταξει και να πεσει κατω ..να εχουμε και αλλα χριστουγεννιατικα

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Αχ είναι σαν τα παιδιά, οι παππούδες τα κακομαθαίνουν κ οι γονείς τρέχουν μετά. Όσο υπάρχει σταθερότητα απο την δική σου πλευρά θα καταλάβει ότι χαζομαρούλες μπορεί να κάνει μόνο εκεί κ όχι σε εσένα.Όσο αφορά το φαγητό πες τους ότι το σκυλί έκανε εμετό κ θα αρρωστήσει με αυτά που του δίνουν. Πιάνει όταν το λέω στους δικούς μου :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97