Εχω ενα σκυλακι εδω και 4 χρονια το οποιο βρηκα στν δρομο σε ηλικια περιπου 2μιση-3 χρονων οπως μας ειπε ο κτηνιατρος. Αρχικα παρατηρησα οτ εκανε τσισα της σε δια φορα σημεια ενω καθοταν κρεβατι , χαλι , καναπε κλπ. Η πρωτη σκεψη ειναι οτ ηθελε χρονο μεχρι ν συνηθισει. Αργοτερα εμφανισε πληγες οπου πηγα στ κτηνιατρο κ υστερα απ εξετασεις με ενημερωσε οτ επεσχε απ καλαζααρ περιπου ενα χρονο περιπου απ τοτε π τν βρηκα. Σταματησε ν μ κανει εντυπωση το γεγονος οτ την βρηκα στν δρομο μοας και αρκτη "ανθρωποι" καταφευγουν σε τετοιες μεθοδους. Δυστυχως η μια θεραπεια κοστιζε 270€ ενα σιροπι κτι π δεν καταφερα ν κανω αμεσα καθοτι ειμ ανεργη και εχω αλλ ενα σκυλακι . Ο γιατρος μ εγραψε zylapour για ενα εξαμηνο και εγινε καλυτερα . Καναμε ξανα εξετασεις κ ο δεικτης ειχε πεσει. Λογω της ζημιας π ειχε στα νεφρα απεφυγα να της δωσω ξανα zylapour ωσπου αρχιζε ν δειχνει σημασια ασταθειας στα πισω ποδια . Αρχικα νομιζα οτ μουδιαζε καθως ποτε δν ητν σκυλακι με υπερενταση η αυξημενη ορεξη , ωσπου απ χτες τα δυο ποδια της παρελυσαν και δεν μπορεσε ν σηκωθει απο χτες... Την πηγα στ γιατρο οπου εκανε ακτινογραφια και μια εξεταση αντανακλαστικων και εδειχνε να εχει εστω καποια αντιδραση στα ποδια. Του εξηγησα οτ δεν καταφερα ν κανω τν θεραπεια γ την ασθενεια της λογω οικονομικων αλλα ουτε μπορουσα να την αφησω στν δρομο οπως της ειχαν κανει κ προσπαθησα με ο,τ ειχα παρολα αυτα η ακτινογραφια δν εδειξε κατι κ μ ειπε πως αν δεν εχω τα χρηματα γ ενδεχομενο χειρουργιο να συμβιβαστω με τ ενδεχομενο οτ θα μεινει παραλυτγ λιγω προβληματις του νωτιαιου μυελου η ευθανασια... Το τελευταιο δε θελω ουτε να το σκεφτομαι. Μ εφραψε κορτιζονη και να περομενω καποιες μερες , ελπιζω αλλα μ λεει δυσκολα. Δεν μπορω κανω τ χειρουργιο αμεσα και θελω να την δω να ξαναπερπαταει δεν της αξιζει ο,τ εχει περασει απλα εχω τα οικονομικα δυστυχως. Αν υπαρχει καποιος π να ξερει ποσο κοστιζει κατα προσεγγιση και καποιον γιατρο με τον οποιο να μπορω ν συμφωνησω τ οικονομικο εστω μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα γτ η καταστασγ επειγει λογω κ της αλλης ασθενειας. Το προβλημα ειναι στ σπονδυλικη της στηλη κ επομενος τ νωτιαιο μυελο. Δεν ξερω τι να κανω , δε γινεται να συμβαινουν τετοια πραγματα σε αυτα τα πλασματα... Ευχαριστω γ τν χρονο σας .