Παραλίγο ιδιοκτήτης κουταβιού, ψάχνει...

konstantinos81

New Member
19 Μαρτίου 2010
4
0
43
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα! Διαβάζω αρκετό καιρό το forum και είστε πολύ καλή παρέα.
Επρόκειτο να μου δώσει η θεία μου ένα κουτάβι Yorkshire terrier Τoy αλλά τελικά δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τη σκυλίτσα της και πλέον θα τη στειρώσει :(. Δυστυχώς δεν έχω τα χρήματα να αγοράσω ένα αλλά έχω απέραντη αγάπη να του δώσω. Και για να προλάβω και όλους εσάς που δικαίως θα μου πείτε να υιοθετήσω ένα ημίαιμο αδεσποτάκι, να πω ότι θα ήθελα πολύ αλλά έχω μια ήπια αλλεργία στα περισσότερα σκυλιά αλλά σε αυτή τη ράτσα λόγω εμπειρίας από τη θεία που έχει 2 είμαι σίγουρος πως δεν έχω πρόβλημα. Δεν θα ήθελα λοιπόν να πάρω κάποιο κουτάβι και μετά από λίγο καιρό να του ψάχνω άλλο σπίτι. Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Σας ευχαριστώ πολύ. Κωνσταντίνος

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
ψαξε σε καταφυγια και ισως βρεις ακομα και γιορκσαιρ (πολλοι αγοραζουν σκυλια ρατσας και τα παρατανε!)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Συμφωνώ. Επίσης θα μπορούσες να βρεις φυλή που να μη σου δημιουργεί αλλεργία. Απλώς μίλα με άτομα που ξέρουν από καταφύγια. Α ναι, κάνε και θεραπεία για την αλλεργία σου διότι θα σου βγει σε καλό από άποψη υγείας.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Α ναι, ο Ομπάμα π.χ. τις έψαξε πριν πάρει σκύλο στις κόρες του. Η μια κόρη είναι αλλεργική αλλά ήθελε σκύλο.

konstantinos81

New Member
19 Μαρτίου 2010
4
0
43
Θεσσαλονίκη
Το ξερω οτι υπαρχουν κι αλλες αλλα ειπα να προτιμησω τη συγκεκριμενη που την ξερω και εχω πειρα για να γνωριζω οτι δεν με πειραζει.

konstantinos81

New Member
19 Μαρτίου 2010
4
0
43
Θεσσαλονίκη
vasiliki68 Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με μένα και έψαξες. Ο Φρόντο είναι πολύ όμορφος και προβληματίστηκα πολύ. Στο τέλος όμως σκέφτηκα πως αφού θα γίνω για πρώτη φορά "γονιός" θα ήθελα να ζήσω όλη τη διαδικασία από την αρχή. Κουτάβι, εκπαίδευση, να το βλέπεις να μεγαλώνει, να αλλάζει, να μαθαίνει... Επίσης το ότι λέει ότι λειτουργεί και ως συναγερμός με τρόμαξε γιατί αν γαβγίζει συνέχεια στην ηλικία αυτή που είναι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να του το αλλάξω.

konstantinos81

New Member
19 Μαρτίου 2010
4
0
43
Θεσσαλονίκη
Τελικά αποφάσισα επίσης να κάνω υπομονή και να μαζέψω χρήματα να αγοράσω ένα κουτάβι από κάποιον εκτροφέα μιας και δύσκολα θα βρω σε κάποιο καταφύγιο. Οπότε όποιος ξέρει κάποιον από Βόρεια Ελλάδα κυρίως (αλλά όχι αποκλειστικά) ας μου στείλει έαν pm. Ευχαριστώ

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Και πολυ καλα διαλεξες να περιμενεις και ανα αποκτησεις κουταβι απο εκτροφεα!

Για 1ο βημα αν θελεις μπορεις να παρεις τηλεφωνο στον...

----------------------------------------------------------------------
Κ.Ο.Ε.
ΤΗΛ: 210 8145165
e-mail: [email protected]

----------------------------------------------------------------------

...και να ζητησεις μια αναλυτικη λιστα απο τους εκτροφεις της φυλης που θελεις!
Μπορει να αργησουν να σε απαντησουν αλλα αξιζει να περιμενεις!

Για ο,τι αλλο θελησεις εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε!Περιμενουμε νεα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα