Παραλία για μπάνιο με σκύλο στην Χαλκιδική

ail31ou

Active Member
16 Μαρτίου 2018
26
1
44
Πείτε παραλιες της Χαλκιδικης που θα καταφερω να βαλω την ομπρέλα θαλασσης μου και να κανω μπανιο με τον σκυλο μου, χωρις να υπάρχει (κατα το δυνατο) ζητημα με αλλους λουομενους.
Ευχαριστω

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Καλησπέρα.

Αν μπορέσω να μεταφράσω αυτό που ζητάς, είναι ερημικές παραλίες.
Διαφορετικά αν στην παραλία που πήγε ο @ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ και δεν υπήρχε πρόβλημα εμφανιστώ εγώ που είμαι "μυστήριος" τον σκύλο στην θάλασσα δεν θα τον βάλεις γιατί απλά απαγορεύεται. Στην παραλία μπορείς να τον έχεις.

ΥΓ.
Πριν μια εβδομάδα τον πήγαινα βόλτα στην παραλία, μου λέει ένας παππούς να τον πάω από την άλλη μεριά επειδή οι σκύλοι έχουν μικρόβια !! Να τον πάω προς τους άλλους δηλαδή, να κολλήσουν οι άλλοι. Το γράφω συνοπτικά γιατί έπεσε γέλιο με την κουβέντα.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
τον σκύλο στην θάλασσα δεν θα τον βάλεις γιατί απλά απαγορεύεται.
Οταν υπάρχουν αλλοι λουόμενο και μονο. Αμα ερθει αδεσποτο και μπει (λεμε τωρα) τί θα γινει; ΘΑ ερθει το λιμενικο να τον ψαρεψει;

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Καμια παραλία δεν ειναι για σκύλους και όλες είναι για σκύλους. Δηλαδή στην παραλία και εξω απο το νερό επιτρέπεται σε καθε περίπτωση ακομη και αν αλλοι λουόμενοι φέρουν αντιρρήσεις, αρκεί ο σκύλος να είναι με λουρί. Μέσα στο νερό επιτρέπεται αρκεί να μην φέρουν αντιρρήσεις άλλοι λουόμενοι. Αν έστω και ένας γκρινιάζει, πρέπει να τον βγάλεις. Συμπέρασμα: πήγαινε σε οποια παραλια γουστάρεις νωρίς το πρωί ή αργα το απόγευμα δηλαδή τις ώρες που δεν εχει πολυ κόσμο.

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
@d3ac0n Το ίδιο λέμε, για αυτό μίλησα για "ερημικές" παραλίες.
Αν εμφανιστεί λουόμενος πρέπει να τον βγάλεις, με αυτή την έννοια απαγορεύεται.

sak69GR

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2018
118
198
Έδεσσα
@d3ac0n Το ίδιο λέμε, για αυτό μίλησα για "ερημικές" παραλίες.
Αν εμφανιστεί λουόμενος πρέπει να τον βγάλεις, με αυτή την έννοια απαγορεύεται.
Τον βγάζεις μόνο αν διαμαρτυριθεί αυτός που θα έρθει.
Σε γενικές γραμμές ή παίρνεις την ομπρέλες σου και πας κάπου που δεν υπάρχει ψυχή ή πας σε όποιο μπιτσόμπαρο θέλεις και αν είναι να κολυμπήσει παρακαλάς να μην υπάρχει 'παραξενος'.
Εγώ τις φορές που πήγα τελευταία δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αντίθετα πολύς κόσμος γελούσε με τα παιχνίδια του Bruno στη θάλασσα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.572
Athens
Τον βγάζεις μόνο αν διαμαρτυριθεί αυτός που θα έρθει.
Σε γενικές γραμμές ή παίρνεις την ομπρέλες σου και πας κάπου που δεν υπάρχει ψυχή ή πας σε όποιο μπιτσόμπαρο θέλεις και αν είναι να κολυμπήσει παρακαλάς να μην υπάρχει 'παραξενος'.
Εγώ τις φορές που πήγα τελευταία δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αντίθετα πολύς κόσμος γελούσε με τα παιχνίδια του Bruno στη θάλασσα.
Μην ξεχνάς ότι έχεις λαμπ, δηλαδή σκύλο "μάρκας softex" για τον πολύ κόσμο. Αν ήταν κανας κοπρέξ δεν θα χαμογελούσαν τόσοι "που βάζεις το σκυλί μέσα και θα γεμίσουμε πανώλη". Δύσκολα τα πράγματα στις παραλίες ακόμη και το πολύ πρωινό όπου κατεβαίνουν οι γριες στις 7 για μπάνιο. :LOL:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Με κοπρεξ και μαυρο δεν εχω συναντησει ιδιαιτερο προβλημα στη νοτια ελλαδα, αλλα προτιμω ετσι και αλλιως τις ερημικες δυσπροσιτες με κατσικομονοπατια παραλιες που δε σκαει τριτη ηλικια.
Εχω παρατηρησει οικογενειες με μικρα παιδια πιο σπανια σου λενε κατι. Η τριτη ηλικια ειναι το θεμα, που κουβαλαει παγιωμενες αποψεις περι ασθενειων και ουρλιαζουν κιολας.
Αλλα και εγω φροντιζω γενικα να μη προκαλω. Δηλαδη με λουρι παντα διπλα μου και τον βαζω να βουτηξει στην ακρη της παραλιας παντα.
Μια φορα ηρθες ενας και μου την ειπε περσι ενω δε τον ειχα βουτηξει και εσκασε ολη η υπολοιπη παραλια προς υπερασπιση μου.

Πιστευω αν εισαι διακριτικος και δεν ενοχλεις δεν θα εχεις θεμα. Σκυλοι που αλωνιζουν πχ ελευθεροι και πετανε χωμα και τσαλαπατανε πετσετες και πετανε νερα και εμενα μου τη δινουν.

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Έλα @tasos malinoua εδώ @ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ ακούει ; Στα τρια αυτοταγκαρίσματα παίρνω 100 λαικς απο το σύστημα αλλά μην το πεις σε άλλους.

Γιατί έβαλα το @ μπροστά ; ελαμ ντε, μπας και ξέρω

Καλημερίζω και πρέπει να πω μ' αρεσουν οι ατάκες σου :).

* Πέρυσι μου φώναζε απο μακρυά γιαγιά να μην βάλω τον σκύλο στην θάλασσα, όταν έφτασε κοντά και την ρώτησα γιατί το λέει μου εξήγησε πως έχει φόβο με όλα τα σκυλιά.

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
απο τις 6 θες να πεις :p:LOL:.
Ξύπνησες κι εσύ μαύρο χάραμα με τη μάταιη ελπίδα ότι θα είστε μόνοι στην παραλία;

Θες να ξεκινήσουμε καμπάνια ότι ο ύπνος μέχρι το μεσημέρι μειώνει την πίεση και τη χοληστερίνη;:p

• Like
Reactions: spyv and Hammer

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Η μονη πραγματικη λυση ειναι παραλιες που δεν κατεβαινει αμαξι, να θελει λιγο περπατημα το πραγμα...
Σε μερη που παρκαρεις και μπλουμ σιγουρα θα βρεθει καποιος μ@λακας νοικοκυρης.
Δεν δεχονται να βρωμιζει αλλος τη θαλασσα, το θεωρουν αποκλειστικο τους προνομιο.
Αν θες την ηρεμια σου στευ δε φακ αουτ απο τετοια μερη.

• Like
Reactions: medusa

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Φέτος που τον πήρα 2-3 φορές μαζί μου για απογευματινό άραγμα στην παραλία, πρέπει να πω ότι αρκετοί ήρθαν για σκυλοκουβεντούλα και με ρωτούσαν γιατί δεν τον βάζω μέσα. Αυτοί βέβαια γούσταραν σκυλιά. Θεωρώ δεδομένο ότι αν τελικά τον έβαζα, θα έσκαγε κάποιος aged 50 plus από τα 500μ. απόσταση να μου την πει... Το αιτιολογώ:
Μία φορά που τον πήγα σε σχετικά ερημική παραλία, όλοι οι ελάχιστοι συνλουώμενοι ήταν πολύ θετικοί, ώσπου όντως πετάγεται ο 50plus που ανέφερα παραπάνω, από την προβλήτα της παραλίας (απόσταση 100μ. ) και μου φωνάζει κατευθείαν με ύφος να τον βγάλω. Αυτός δεν έκανε μπάνιο εντωμεταξύ, απλά καθόταν στο μαγαζάκι στο τέλος της προβλήτας. Ξεκίνησα λοιπόν κι εγώ να τον πλησιάσω για να τα πούμε ,αλλά αυτός την έκανε με ελαφρά...Η φάση του ήταν ίσα ίσα για τη μανούρα δλδ. Τι να πεις...

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Μία φορά που τον πήγα σε σχετικά ερημική παραλία, όλοι οι ελάχιστοι συνλουώμενοι ήταν πολύ θετικοί, ώσπου όντως πετάγεται ο 50plus που ανέφερα παραπάνω, από την προβλήτα της παραλίας (απόσταση 100μ. ) και μου φωνάζει κατευθείαν με ύφος να τον βγάλω. Αυτός δεν έκανε μπάνιο εντωμεταξύ, απλά καθόταν στο μαγαζάκι στο τέλος της προβλήτας. Ξεκίνησα λοιπόν κι εγώ να τον πλησιάσω για να τα πούμε ,αλλά αυτός την έκανε με ελαφρά...Η φάση του ήταν ίσα ίσα για τη μανούρα δλδ. Τι να πεις...
Παρεξηγησες νομιζω.
Μπορει να μην εκανε μπανιο ο ανθρωπος εκεινη την ωρα, αλλα να ειχε μπει πιο πριν και να κατουρησε κανα δυο φορες...
Σου ελεγε να τον βγαλεις εξω για να σε προστατεψει βρε!

Alexandra_11

New Member
29 Νοεμβρίου 2017
3
5
44
Παραλία Αγ. Ιωάννη στη Νικήτη. Ήμουν εκεί πριν 10 μέρες, είναι οργανωμένη αλλά είχε και μεγάλο μέρος ελεύθερο για ομπρέλα. Ιδίως στην άκρη αριστερά ήταν πολύ ήσυχα, είχε και δεντράκια για ίσκιο. Το ΣΚ είδα τουλάχιστον 5-6 σκυλιά, μεταξύ άλλων Γ.Π., ένα λευκό τύπου λυκόσκυλο (αυτά τα δύο μανούρισαν κιόλας μεταξύ τους) και μερικά πιο μικρόσωμα. Κανείς δεν είπε τίποτα. Go for it!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.043
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Νεα Ποτίδαια προς Νέα Μουδανιά (όταν περάσεις τη γέφυρα) υπάρχει τεράστια παραλία (κοντά στον παλιό πύργο). Πέρισυ το φθινόπωρο είδα πως άνοιξαν κι εκεί καφετέριες οπότε δεν ξέρω τι γίνεται τα καλοκαίρια, πάντως δεν είχε πολύ κόσμο, αν πηγαίνεις νωρίς νωρίς δεν πιστεύω πως θα έχεις θέμα.