Παρακαλώ όσους εχουν facebook να αναφερουν την παρακατω σελιδα ωστε να κλεισει κ να διωχθει νομικα ο δημιουργος της!
Θανατος στα Αδεσποτα | Facebook
Θανατος στα Αδεσποτα | Facebook
Δεν χρειάζεται. Με το ρεπόρτ ενημερώνεται κατ'ευθείαν η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος. Το ξέρω γιατί πριν λίγες μέρες μου έτυχε προσωπικά μια απίστευτη ιστορία, που δεν είναι σχετική με το θέμα για να απλώσω σεντόνι.Πριν από λίγο έστειλα στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος mail, όπου τους ενημέρωσα λεπτομερώς για το θέμα.
Δεν θα ήταν κακό να "πλημμυρίσουν" και από άλλα mails.
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει 2 mails
[email protected]
[email protected]
Ακόμα και fake να είναι η ιστορία - παίρνω την πιο light εκδοχή - ακόμα κι έτσι να είναι, πάλι υπάρχει σαφής παράβαση του νόμου
Εμένα μου λέει και πολλά. Διότι εγώ εδώ μένω και το FB, όπως και το Ebay, έχουν γίνει κολοσσοί που τρώνε τα λεφτά των άλλων και το παίζουν κι από πάνω. Δεν ξέρω αν παρακολουθείς τα εδώ τεκταινόμενα, αλλά με το ανόητο IPO του FB έγινε χαμός από το καλοκαίρι και δώθε. Και καλά να πεις ότι υπήρξαν διάφοροι χαζοί που αγόρασαν μετοχές και χάσανε ήδη περί το 55%. Το θέμα είναι όμως ότι πάρα πολλές συντάξεις, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου, είναι επενδυμένες σε αμοιβαία κεφάλαια που εν μέρει περιέχουν και FB και φυσικά δεν έχει κανείς μας τη δυνατότητα να πει σε τι θα επενδυθούν τα αμοιβαία κεφάλαια. Εννοείται δε ότι μόλις τους επιτράπηκε, πολλοί υψηλά ιστάμενοι του FB έσπευσαν να βγάλουν τ' άντερά τους πουλώντας τις μετοχές τους και ρίχνοντας ακόμα περισσότερο τη μετοχή. Η δε εταιρεία, όπως όλες οι πολυεθνικές, δεν ενδιαφέρεται και πολύ για κοινωνικό έργο. Φυσικά πιάνεται από διάφορα βαρύγδουπα όπως η επανάσταση στην Αίγυπτο, αλλά σπανίως κυνηγάει τους χρήστες. Κυνηγώντας λοιπόν το FB, ο καταναλωτής στην Αμερική καταφέρνει να το εξαναγκάσει να κάνει το καθήκον του και π.χ. να ελέγχονται στο μέλλον τέτοιες σελίδες (που υπάρχουν πολλές) ώστε να μην έχουν την επιρροή που έχουν. Αν λοιπόν το FB δεν έχει μέχρι αύριο αφαιρέσει τη σελίδα του τύπου και δεν έχει συνεργαστεί με την αστυνομία να τον πιάσουν, το οποίο ζήτησα, τότε μπορώ να αποταθώ στη Humane Society of the United States και στο FBI, το οποίο κυνηγάει το διαπολιτειακό, ομοσπονδιακό και διεθνές όταν έχει να κάνει με τη χρήση σελίδων της ΗΠΑ όπως το FB, και στου οποίου τη δικαιοδοσία είναι τα σοβαρά εγκλήματα κατά των ζώων (βλέπε π.χ. Michael Vick). Επίσης υπάρχει και ο μη κυβερνητικός οργανισμός που έχουν Αμερικάνοι δικηγόροι pro bono και κυνηγάνε τα εγκλήματα κατά των ζώων διεθνώς. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό λοιπόν να απειλήσει κανείς το FB με ρεζίλεμα διότι εδώ μέχρι και τον μπελά τους βρίσκουν.Το να την κατεβάσει το FB τη σελίδα δεν μου λέει και πολλά πράγματα. Πρακτικά είναι άνευ αξίας. Και χωρίς σελίδα, τα κτήνη θα συνεχίσουν να δολοφονούν αδέσποτα. Το θέμα είναι να τιμωρηθούν
Από το disclaimer της Europol: If you wish to report a crime, please address yourself to your national or local police force. For easy reference Europol's website has listed links to National Law Enforcement Sites (EU Member States and selection of Non-EU Member States).Κάντε μια καταγγελία και στη Europol πάντως διότι όντως δουλεύουν οι άνθρωποι και μάλιστα αποτελεσματικά:
https://www.europol.europa.eu/