Παράξενη συμπεριφορά κατά την ώρα του φαγητού

ELVISS

Member
14 Ιουνίου 2010
14
0
ΑΘΗΝΑ
ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ!!!! Θέλω να αναφέρω μια παράξενη συμπεριφορά του σκύλου μου (σαρ πει 11μηνών) και να μου πείτε όποιος έχει ιδέα, τι μπορεί να είναι......Κατά την στιγμή που του βάζω το μπώλ του πάνω στο χαλάκι, αυτός το σπρώχνει με την μύτη του και στη συνέχεια ξεστρώνει , πάλι με τη μύτη του, το χαλάκι. Στη συνέχεια τρώει και έπειτα ξεκινάει για λίγο πάλι τα ίδια.....Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι?????

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ειναι νοικοκύρης... δε θελει οτι πεφτει απο το πιάτο να το πετάτε με το χαλακι αλλα να το γλυφει εκεινος απο το πατωμα:)

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Φιλε ELVIS σκεφτηκες μηπως κατι τον ενοχλει ?
(μηπως παιρνει το φαγητο του λιγο πιο περα και το τρωει στο χαλι του ?)
Συμπεριφορα τετοια εβλεπα και εγω (κυριως το καλοκαιρι) ,τελικα ανακαλυψα οτι το σκυλι δεν πεινουσε η δεν ειχε ορεξη λογω ζεστης.
Ακομη γινεται μερικες φορες ...χωρις εμφανη λογω (τουλαχιστον που εγω να καταλαβαινω εγω )
Μην ξεχνας οτι ,το ενστικτοο του σκυλου και η συνηθεια του να κρυβει το φαγητο του , ειναι κατι που πολλα σκυλια δεν ξερουν γιατι το κανουν ουτε πολλες φορες ,πως πρεπει να το κανουν .
Αν το ταιζεις το σκυλι με τροφες (ετοιμες -σακουλα )δοκιμασε και αλλη καμια μαρκα για αλλαγη !!
(να ξερεις οτι σε πολλα forum του εξωτερικου ειναι συνηθισμενο φαινομενο οι αναφορες σε νευρικες κινησεις παντως τυπου
(με πιο συχνη το αδικαιολογητο επιμονο γλειψιμο στις πατουσες στα μπροστινα ποδια )

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Όντως, το έχω δει κι εγω. Οταν δεν ειναι πολυ ορεξάτα, τρωνε απο δω, τρώνε απο εκει, σταματανε, παιζουν την τροφη με το πόδι κλπ.
Νευρικο το γλειψιμο γιατί; Απο βαρεμάρα;

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Ειναι κατι σαν Compulsive Disorder που μπορει να οφειλεται στην διατροφη. Ο προηγουμενος σκυλακος μου εγλυφε με μανια τα ποδαρακια του μεχρι που του αλλαξα τροφη και σχεδον το σταματησε. Τωρα σε τι ακριβως οφειλεται και τι το προκαλει, δεν γνωριζω.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Όντως, το έχω δει κι εγω. Οταν δεν ειναι πολυ ορεξάτα, τρωνε απο δω, τρώνε απο εκει, σταματανε, παιζουν την τροφη με το πόδι κλπ.
VERONIKA το καθαρισμα των ποδιων μετα την βολτα ειναι κατι φυσιολογικο , νευρικο ειναι το γλειψιμο οταν γινεται χωρις λογω πχ οταν ξαφνηκα ενω παιζει με ενα παιχνιδι του τα παραταει ολα και νομιζει οτι τον ενοχλει η πατουσα του ,και ειναι επιμονο μεχρι που μπορει να μαδησει τα νυχια του.
Δεν εχει δοθει καμια εξηγηση γιατι προκαλειται αυτην η συμπεριφορα ....
(με τοσα συντηρητικα που εχουν οι σκυλοτροφες .......ε υτυχως που δεν συμβαινουν και χειροτερα ....
Η μηπως συμβαινουν και δεν το ξερουμε

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Οχι, αυτο το παρατηρησα τις μέρες που ειχα τρελό γράψιμο και δεν μπορεσα να ασχοληθω ως συνήθως με τη μικρή. Μωρο ειναι ακομα, οποτε λογικο ειναι να μη χορταινει το παιχνιδι.
Η τροφη της ειναι μαγειρευτη και η ξηρα που εχει ειναι ακομα στο πρωτο σακουλακι των 500γραμ.

ELVISS

Member
14 Ιουνίου 2010
14
0
ΑΘΗΝΑ
Με διαφωτίσατε πλήρως, ευχαριστώ. Αυτό που με ενδιέφερε είναι μήπως θέλει κάτι να μου δείξει και εγώ δεν το καταλαβαίνω.... Μας έχει τρελάνει ο μικρός με τα καμώματα του, μέχρι και τη θέση μου στο κρεβάτι παίρνει μόλις σηκωθώ και είναι η γυναίκα μου ξαπλωμένη και δεν τον κουνάει τίποτα......!!!!!!!(μόνο και αμέσως μετά από συνεύρεση με τη γυναίκα μου)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Με διαφωτίσατε πλήρως, ευχαριστώ. Αυτό που με ενδιέφερε είναι μήπως θέλει κάτι να μου δείξει και εγώ δεν το καταλαβαίνω.... Μας έχει τρελάνει ο μικρός με τα καμώματα του, μέχρι και τη θέση μου στο κρεβάτι παίρνει μόλις σηκωθώ και είναι η γυναίκα μου ξαπλωμένη και δεν τον κουνάει τίποτα......!!!!!!!(μόνο και αμέσως μετά από συνεύρεση με τη γυναίκα μου)
Μόνο που αυτό δεν είναι καμώματα και πρέπει να του τα κόψεις!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97