Παπιγιόν

meredith

Active Member
23 Μαρτίου 2012
31
0
Γεια σας!Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό εκτροφέα Παπιγίον στην Ελλάδα?Γνωρίζω έναν αρκετά γνωστό,αλλά δεν έχω λάβει απάντηση στο email που έστειλα για κάποιο λόγο.Αν κάποιος από εσάς έχει παπιγίον θα ήθελα να ξέρω από που το πήρε.Οποιαδήποτε πληροφορία με ενδιαφέρει.Ευχαριστώ.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ζητάς λίστα εκτροφείων για την φυλή που σε ενδιαφέρει ;)
Έχει στοιχεία επικοινωνίας στο site.

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.572
5.993
Πειραιάς
στειλε τους ενα mail ζητωντας τους να σου πουν τα καταχωρημενα εκτροφεια ωστε να ερθεις σε επαφη μαζι τους . δες οσα περισσοτερα μπορεσεις , ωστε να αποκτησεις πιο σφαιρικη αποψη και για τη φυλη που σου αρεσει αλλα και για το ποιο εκτροφειο ειναι το καλυτερο για σενα .

δε γνωριζω δυστυχως τη φυλη για να βοηθησω περισσοτερο.

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
ο κοε δυστυχως εκτος απο καλους εχει γραμμενους κ τους χειροτερους εκτροφεις,σορυ για το ασχετο του θεματος,αλλα εχω παθει πλακα, με αυτο το θεμα!!

meredith

Active Member
23 Μαρτίου 2012
31
0
ο κοε δυστυχως εκτος απο καλους εχει γραμμενους κ τους χειροτερους εκτροφεις,σορυ για το ασχετο του θεματος,αλλα εχω παθει πλακα, με αυτο το θεμα!!
το λές από εμπειρία?Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι καλός?

meredith

Active Member
23 Μαρτίου 2012
31
0

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
εκεί έστειλα αρχικά email.Όμως έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα και απάντηση δεν έχω λάβει...δεν ξέρω γιατί..
Και γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο και στελνεις μειλ;Απλα τα πραγματα..Απο Αθηνα εισαι;;Γιατι το αλλο εκτροφειο ειναι Μυκονο

meredith

Active Member
23 Μαρτίου 2012
31
0
Και γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο και στελνεις μειλ;Απλα τα πραγματα..Απο Αθηνα εισαι;;Γιατι το αλλο εκτροφειο ειναι Μυκονο
Όχι, δεν είμαι από αθηνα.Η αληθεια ειναι οτι δεν δοκιμασα το τηλεφωνο.Στη Μυκονο ειναι το halara?η καπως ετσι?

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Ναι μυκονο ειναι..Παρε ενα τηλ,και μαθε αν εχει γεννα η αν θα εχει στο μελλον.Παντως μου εχουν πει οτι προκειται για σοβαρο σκτροφειο..Πως και παπιγιον;;

meredith

Active Member
23 Μαρτίου 2012
31
0
Ναι μυκονο ειναι..Παρε ενα τηλ,και μαθε αν εχει γεννα η αν θα εχει στο μελλον.Παντως μου εχουν πει οτι προκειται για σοβαρο σκτροφειο..Πως και παπιγιον;;
Eυχαριστω για την βοηθεια.Βασικα στην αρχη εντυπωσιαστηκα απο την εμφανιση τους.Ειναι πανεμορφα και ιδιαιτερα..μετα ψαχνοντας το λιγο ανακαλυψα οτι ειναι ακριβως οτι ψαχνω. :)

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Εχουν ωραια εμφανιση αν και πολυ μικρα,ειδικα τα θυληκα..Παρα πολυ εξυπνα και φιλικα με ολους..Αν και την τελευταια φορα που συναντησα παπιγιον τρομοκρατηθηκε απο το θεριο μου.χαχα..Περα απο την πλακα ειναι ζωα για συντροφια,και τα μεγαλυτερα πλεονεκτηματα ειναι οτι ζουν παρα πολλα χρονια(μεσο ορο 16),δεν μυριζουν και δεν μαδανε..Ενα μειονεκτημα ειναι οτι εχουν παρα πολυ λεπτα ποδια και σπανε ευκολα αν πηδηξουν απο καπου ψηλα..Αν το προσεχεις ομως ολα οκ..Παρε τηλεφωνα και να μας πεις τι σου ειπανε..

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
απο εμπειρια δυστυχως εχω δει πολλα εκτροφεια που τα καλυπτει ο κοε κ τους αφηνουν ετσι,κριμα..δεν μπωρω να κανω κατι

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
απο εμπειρια δυστυχως εχω δει πολλα εκτροφεια που τα καλυπτει ο κοε κ τους αφηνουν ετσι,κριμα..δεν μπωρω να κανω κατι
για καντο πιο λιανα να καταλαβουμε τι λες..Μιλας για κακης ποιοτητας εκτροφεις;;

meredith

Active Member
23 Μαρτίου 2012
31
0
Εχουν ωραια εμφανιση αν και πολυ μικρα,ειδικα τα θυληκα..Παρα πολυ εξυπνα και φιλικα με ολους..Αν και την τελευταια φορα που συναντησα παπιγιον τρομοκρατηθηκε απο το θεριο μου.χαχα..Περα απο την πλακα ειναι ζωα για συντροφια,και τα μεγαλυτερα πλεονεκτηματα ειναι οτι ζουν παρα πολλα χρονια(μεσο ορο 16),δεν μυριζουν και δεν μαδανε..Ενα μειονεκτημα ειναι οτι εχουν παρα πολυ λεπτα ποδια και σπανε ευκολα αν πηδηξουν απο καπου ψηλα..Αν το προσεχεις ομως ολα οκ..Παρε τηλεφωνα και να μας πεις τι σου ειπανε..
ναι τα γνωριζω αυτα και οπως βλεπω και εσυ εχεις παρα πολυ καλη ενημερωση σχετικα με το 8εμα.εχει καποιος γνωστος σου παπιγιον η απλα μαθαινεις γενικα για τισ φυλες?