Πανευτυχής κάτοχος λυκόσκυλου

jkarakasinio

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2012
68
0
zakynthos
καλησπερα φιλοι οπως αναφερω κ στον τιτλο χθες που εκανε δωρο ενας φιλος ενα πανεμορφο κουταβακι με μπαμπα γερμανικο ποιμενικο κ μαμα βελγικο λυκοσκυλο!!πηγα να τον παραλαβω για να δω τους γονεις κ που μεγαλωσε κ τα χασα κ με τους σκυλαρους που ταν απιστευτοι αλλα κ με τις εγκαταστασεις που χε ο τυπος που ηταν σαν να χε τα παιδια του!!ελπιζω να συζητησω μαζι σας τις πολλες αποριες που χω για το κουταβακι μου καθως αν κ δεν ειναι η πρωτη φορα(ειχα ενα καναδεζικο λυκοσκυλο αλλα επαθε επιληψια κ ειχε ασχημο τελος)θελω να μαθω οσα πιο πολλα μπορω για το μωρο μου για να τον προσεχω!!!τον φωναζω μαρκ κ ειναι 48 ημερων!!!αυριο θα τον παω πρωτη φορα στον κτηνιατρο!!ελπιζω να μαθω πολλα απ την παρεα σας κ για την γνωριμια με λενε ιορδανη ειμαι 27 χρονων κ σας γραφω απ την ζακυνθο

Sent from my iPhone using Tapatalk

jkarakasinio

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2012
68
0
zakynthos
να υποθεσω οτι το δικο μου κουταβακι θεωρειται ημιαιμο αφου οι γονεις του δεν ειναι ακριβως της ιδιας ρατσας;;ο κυριος που μου το δωσε μου εδριξε πιστοποιητικα για τους δυο γονεις του!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλώς ήρθες!!!48 ημερών είναι πολύ μωρό!θα έπρεπε να είναι ακόμα με τη μαμά του και τα αδέρφια του!
Νομίζω πως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά ναι θεωρείται ημίαιμο!
Εύχομαι να έχετε μια υπέροχη συμβίωση!!Και να μας βάλεις σύντομα φωτογραφίες!!!!:)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καλώς μας ήρθες.

Θα μας κάνεις και εσύ μια χάρη να πεις στον φίλο σου να μη ξανακάνει τέτοια γέννα.
Ότι έγινε έγινε (βαρεθήκαμε να το λέμε πια), ότι σε προβληματίζει εδώ είμαστε.

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Καλως ηρθες Ιορδανη απο την πανεμορφη Ζακυνθο..Να χαιρεσαι το μικρο σου και να ζησετε πολλα χρονια μαζι..Απλα διαβασε το φορουμ για πολλα και διαφορα που πιθανον δεν γνωριζεις περι εκτροφης και αποκτησης κουταβιου..Και ναι σιγουρα ειναι ημιαιμο το σκυλακι σου..Για οτι θες ο λαος εδω ειναι..

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ιορδάνη νά σου ζήσει ο κούκλος σου και νά τον χαίρεσαι. Είναι όμως πολύ μικρό αν μπορούσε νά μείνει λίγο ακόμα μέ την μαμά του θα το βοηθούσε πολύ.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Εισαι κατοχος λυκοσκυλου.. οπως το λες ;-) αφου δεν ειναι ουτε το ενα ουτε το αλλο..
....μαλλον εισαι κατοχος ΓΛΥΚΟΣΚΥΛΟΥ!
(καπου εδω μεσα το διαβασα και καταχωρηθηκε στις αγαπημενες μου λεξεις :) )

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Να σου ζήσει και να περνάτε καλά!!
Φωτογραφίες απο τον μπέμπη γρηγορα!!

jkarakasinio

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2012
68
0
zakynthos
καλωσασβρηκα φιλοι ρωτησα για την ρατσα ωστε να ξερω για ποια ρατσα να διαβασω τα απαραιτητα αρχεια!!οσο για τον κυριο που χει τους γονεις δεν ειναι φιλος μου κ δεν μπορω να τον κρινω τα σκυλια του κ οι εγκαταστασεις του απο αυτα που ειδα ηταν πραγματικα αριστες κ οι γονεις με τα χαρτια τους κ τα παντα!!οντως το πηρα πολυ μικρο απ οτι διαβασα αλλα δεν ηξερε ο καψερος που μου το κανε δωρο καθως το αγορασε απ τον αλλο κυριο!!κ δεν ηξερα κ γω!!ελπιζω να μαθω στο φορουμ οσα χρειαζεται κ να μην ξαναβρεθω αδιαβαστος!καλωσασβρηκα κ συντομα θα χετε κ φωτο απ τον κουκλο μου που για ααλλη μια φορα αποκοιμηθηκε στα ποδια μου

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
καλως ήρθες τί έγινε είναι η αποχή που παίρνουμε σκύλους???:p τελικά στο έκανε δώρο φίλος σου ή στο έδωσε ένας κύριος ?:p να τον χαίρεσαι τον μάρκ αν και για δώρο θα ήταν καλύτερη μία μπλούζα!!περιμένουμε φώτο!κανε αναζήτηση στο φόρουμ θα βρείς πολλά χρήσιμα θέματα

jkarakasinio

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2012
68
0
zakynthos
κοιταξτε για να μαι πιο ακριβης ηθελα να παρω ενα σκυλο για πολλους κ διαφορους λογους που θα τους αναφερω κ επειδη ο φιλος μου εμαθε για την εν λογω γεννα που θεωρει κορυφαια τα σκυλια το αγορασε κ μου πε να παω να δω ποιο μ αρεσει να ρωτησω οτι θελω να μου δειξει ο κυριος τα χαρτια κτλ κ να τον παρω!ετσι εγινε!!τωρα οι λογοι που μετα τον αγαπημενο μου αρη(το λευκο λυκοσκυλο που ανεφερα παραπανω που ηθελα σκυλο) πρωτον για μενα καθως αποφασισα οτι ωριμασα αρκετα κ ηθελα να αποκτησω ενα σκυλο να γυροφερνει σπιτι να μας προσεχει αλλα κ να τον προσεχουμε κ δευτερον ο μικρος μου αδελφουλης δεκα ετων ειμαστε τρεις ο τριτος πασχει απο μια ασθενεια ενα περιεργο συνδρομο χ που δημιουργει μια καποια διανοητικη καθυστερηση κ δεν του δινουν σημασια τα παιδακια της ηλικιας του!!τωρα απεκτησε αλλο ενα αδελφο να παιζει κ να τον βλεπω να χαμογελα τωρα γιναμε 4!!συγνωμη αν μακρυγορησα

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
καταρχην καλως ηρθες, η περιπτωση σου ειναι σαν να τη ζω ξανα και ξανα δεν μπορω να καταλαβω ειναι της μοδας αυτος ο συνδιασμος να το πω; χαμος γινεται.. τα εχουμε ξαναματαπει τελος παντων! εγω λεω να το πας πισω και να το παρεις 3 μηνων για να μην εχεις προβληματα.να μας βαλεις φωτο

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
κ δευτερον ο μικρος μου αδελφουλης δεκα ετων ειμαστε τρεις ο τριτος πασχει απο μια ασθενεια ενα περιεργο συνδρομο χ που δημιουργει μια καποια διανοητικη καθυστερηση κ δεν του δινουν σημασια τα παιδακια της ηλικιας του!!τωρα απεκτησε αλλο ενα αδελφο να παιζει κ να τον βλεπω να χαμογελα τωρα γιναμε 4!!συγνωμη αν μακρυγορησα

Είναι απίστευτο πόσο βοηθάει η παρουσία του σκύλου παιδιά με κάποιο πρόβλημα. Πρόσφατα μια φίλη μου μου μιλούσε για παρόμοια περίπτωση και πως ξεπετάχτηκε το παιδάκι της όταν πήρε ένα σκυλάκι, εκτός από την ψυχολογία του βελτίωσε και την κοινωνικότητα του γιατί έγινε το επίκεντρο μιας και τα άλλα παιδάκια ήθελαν να γνωρίσουν τον νέο του φίλο.
Να σου ζήσει και να χαμογελάτε πάντα!

jkarakasinio

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2012
68
0
zakynthos
Είναι απίστευτο πόσο βοηθάει η παρουσία του σκύλου παιδιά με κάποιο πρόβλημα. Πρόσφατα μια φίλη μου μου μιλούσε για παρόμοια περίπτωση και πως ξεπετάχτηκε το παιδάκι της όταν πήρε ένα σκυλάκι, εκτός από την ψυχολογία του βελτίωσε και την κοινωνικότητα του γιατί έγινε το επίκεντρο μιας και τα άλλα παιδάκια ήθελαν να γνωρίσουν τον νέο του φίλο.
Να σου ζήσει και να χαμογελάτε πάντα!
σ ευχαριστω πολυ ναι αυτο ειναι αληθεια καθως το διαβασα κ γω σε καποια βιβλια

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
φιλε καλως ηρθες δεν χρειαζεται να σε βομβαρδισω με πληροφοριες για σωστη αποκτηση κουταβιου κ.τ.λοιπα θα τα μαθεις σιγα σιγα εδω μεσα

και κατι μου λεει πως θα υιοθετησεις και εσυ τις αποψεις μας

καλη συμβιωση σου ευχομαι με το σκυλακο σου

taxudromos

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2011
86
2
συμφωνω με τον doris.... αυτα 8α τα μα8ει στην πορεια... δεν ειναι δυνατον με το που περνει καποιος εναν σκυλο κατω απο 60 ημερων να του λετε να τον στειλει πισω , επειδη ειναι ημιαιμο να του λετε οτι η γεννα δεν επρεπε να γινει... και πιστευω στα επομενα 10 ποστ στανταρ καποιος 8α του πει να τον στειρωσει κι ολας...
στο 8εμα:
να σου ζησει ! να περασετε πολλα και ευτυχισμενα χρονια !
1000% 8α σας βοη8ησει ολους σας !
8α σας δωσει τα παντα... δωστε του μονο αγαπη !

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
ταχυδρομος μην αρπαζεσαι παληκαρακιμου καταρχην δεν του ειπαμε να το παει να το αφησει για παντα απλα η μανατου θα του δειξει πολλα και θα του μαθει πολλα και θα παιξει σημαντικο ρολο στην ζωη του στην συμπεριφορατου

jkarakasinio

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2012
68
0
zakynthos
σας ευχαριστω πολυ παιδια εχω ξεκινησει απ το πρωι κ διαβαζω αρθρα ποτε δεν ξερεις τι χρειαζεται να ξερεις!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97