Παλινδρόμηση σε θέματα τουαλέτας

-val-

Member
21 Ιουλίου 2013
17
47
Κρήτη
Ο σκυλάκος μου, ενώ δείχνει να έχει μάθει να πηγαίνει στην εφημερίδα, υπάρχουν μέρες που εντελώς ξαφνικά αρχίζει να τα κάνει σε όλο το σπίτι. Είναι 4 μηνών μόλις, αλλά πριν 2 εβδομάδες ήταν πολύ πιο "συνεπής" απ΄ότι τώρα.
Καμιά ιδέα?

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
με μπερδευει αυτο το παλινδρομηση στον τιτλο.....

σιγα σιγα οσο του δειχνεις τι πρεπει να κανει θα το κανει. θελει και χρονο και υπομονη.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Eιναι παρα πολυ μικρος ακομη για να ναι συνεπης με την εφημεριδα και μονο.
Η ιδεα ειναι να μην ..παλινδρομησεις εσυ απο την εκπαιδευση του για το θεμα της τουαλετας. Θελει υπομονη και επιμονη.

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Εμένα από τους 2,5 μήνες λέρωνε μόνο σε εφημερίδα. Τον είχα το βράδυ περιορισμένο σε χώρο με φημεριδα στην αλλη ακρή από εκεί που ηταν η φωλιά του. Είχα χρόνο πολύ οπότε οταν τον έβλεπα ότι θέλει να λερώσει τον έβαζα εκεί που πρέπει.. ΒΕΒΑΙΑ σε κάποια φάση που τον άφησα αρκετη ώρα στο δωμάτιο μου και λέρωσε αναγκαστικα αλλού μπερδεύτηκε

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
τρομαξα ! νομιζα τιποτα γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση...
χιουμορ..μηπως αλλαξες εφημεριδα...:) ε σιγα-σιγα θα μαθει..υπομονη μερικες εβδομαδες..

-val-

Member
21 Ιουλίου 2013
17
47
Κρήτη
πιστεύω πως τώρα που θα πάρω την άδειά μου θα μάθει πιο εύκολα μιας και θα ασχοληθώ μαζί του πιο πολύ

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Βασικά 4 μηνών που είναι και εφόσον τελειωσε τα εμβολια του πρέπει να ξεκινήσεις μαθήματα για τουαλέτα έξω στη βόλτα και όχι στην εφημερίδα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul