Παιχνίδια με το κουτάβι...

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Καλησπέρα σε όλους...το κοκεράκι μου έγινε 3 μηνών κι έχουμε μάθει αρκετά πραγματάκια, μάθαμε το "έλα"(η αλήθεια είναι πως όταν ασχολείται όμως με κάτι που του αρέσει δεν το ακούει), το "κάτσε", το "κάτω"(να ξαπλώνει τελείως),το "σήκω",το "μη" κι τώρα μαθαίνουμε το "φέρτο" κι το "άστο"....κι από βδομάδα που θα τελειώσουμε με τα εμβολια θα μάθουμε κι τους κανόνες της βόλτας αν κι το λουρί το χει συνηθίσει,ασχολούμαι πολύ μαζί του απλά δεν έχω πολλές ιδέες για το τι να παίξω μαζί του, πέρα απ' το να τρέχουμε μαζί,να του πετάω παιχνίδια για να τρέξει να τα πιάσει κι το παιχνίδι με τη διελκυστινδα δεν ξέρω κάποιο άλλο παιχνίδι...μπορείτε να μου προτίνεται τίποτα;ευχαριστώ πολύ...:D

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καλησπέρα Λούνα,

Το "έλα", "κατσε", "κάτω" και τα σχετικά γιατί δεν τα κάνεις παιχνίδι? Μέσα στην μάθηση αυτών των εντολών μπορείς να το τρέξεις, να του πετάς παιχνίδια όπως λες και να παίζεται tug. All-in-one που λένε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όσο να'ναι η ηλικία του δεν είναι για "δυνατά" παιχνιδια. Σιγά σιγά...

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Μα ναι εννοείται, μέσα στο παιχνίδι βάζω κι αυτά για να τα μαθαίνει κι καλύτερα...ακριβώς επειδή είναι κουτάβι δεν ξέρω τι άλλο μπορώ μα παίξω μαζί του, κι ήδη το "πετάω κι τρέχα φέρτο" το χει βαρεθεί παρόλο που φροντίζω η διάρκεια του παιχνιδιού κάθε φορά να είναι μικρή...κι επειδή δεν μπορώ να τον βγάλω ακόμα έξω έχει αρχίσει κι τα παίζει απ το πολύ μεσα κι κάθε βραδυ κάνει σα παλαβό...πρεπει κάπως να τον βοηθάω να εκτονώνεται...σε ευχαριστώ πολύ πάντως...;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το tug για κόκερ δεν είναι καλή ιδέα. Χαλάει το δάγκωμά τους...που πρέπει να είναι μαλακό, όπως στα Golden. Η πνευματική άσκηση τα κουράζει εξίσου αποτελεσματικά να ξέρεις. Πάρε ένα κλίκερ (μπες στο google να δεις πως θα ξεκινήσεις) και άρχισε να του μαθαίνεις διάφορα. Εγώ με τον μικρό έχουμε αρχίσει τώρα και του κρύβω το παιχνίδι μέσα στο σαλόνι και ψάχνει να το βρει. Επίσης, τρελλαίνεται με το κονγκ και τα μπισκότα μέσα. Ψάχνει ώρες να βρει πως θα τα βγάλει από μέσα. Ο ΜΠου όταν ήταν 4 μηνών με το κλίκερ μέσα στο σαλόνι και μισή ώρα εκπάιδευση έπεφτε ξερός από κούραση....