Παιχνίδια και δάγκωμα

smike

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
81
0
Αθηνα
Οπως εχω γραψει και σε αλλα thread εχω μια ημιαιμη σκυλιτσα περιπου 1,5 ετους που μοιαζει αρκετα με ροτ αλλα αρκετα πιο μικροσωμη (30 κιλα)
Ειναι αψογη , δεν εχει επιθετικοτητα ουτε προς σκυλια ουτε προς γατες ουτε προς ανθρωπους . Κοινως ειναι προβατο:)

Τον τελευταιο μηνα παιζοντας εχει αρχισει και με δαγκωνει στα χερια και γρυλιζει . Απ οτι διαισθανομαι ειναι καθαρα παιχνιδι αφου δεν βαζει αρκετη δυναμη , η ουρα παει περα δωθε και με το που σταματησω το παιχνιδι την χαιδευω και με γλυφει στα χερια.
Πλεον ομως αφενος εχει αρχισει και κανει σαλτα και μου πιανει και τον πηχη (ξανατονιζω απλα κλειδωνει το στομα της δεν με σφιγγει πολυ) αφετερου την βλεπω χαρουμενη και δεν θελω να το κοψω.
Οποτε
1. κανω κατι κακο? Μηπως γινει επιθετικη ??
2. Υπαρχει κατι που μπορω να αγορασω ωστε να δαγκωνει αυτο και οχι τα χερια μου(πλεον φοραμε και μπουφαν και γεμιζει με σαλια:D)και να ειναι και ασφαλες μη της φυγει κανενα δοντι

ευχαριστω πολυ

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
στα πετ-σοπ θα βρείς σχοινένιους κόμπους με τους οποίους μπορείς να παίζεις με το σκυλί σου διελκυστίνδα ή και ''λουκάνικο'' (tug).

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
παρε ενα δερματινο τσουβαλακι .θα γουσταρει κ αυτη κ εσυ.απλα να εχεις στον νου ,οτι οταν το σκυλι το δεις οτι ερεθιζεται παρα πολυ,να αγριευει κ να γρυλιζει,θα σταματας το παιχνιδι.στα τραβηγματα,δεν πρεπει να κερδιζει αυτη.πανω κατω 3 στις 10 να σου παρει το παιχνιδι.αυτο ομως θα το κρινεις απο το ποσο διστακτικη ειναι στο τιναγμα κ στο τραβηγμα.αν θες δλδ να την "ανεβασεις" την αφηνεις να κερδισει λιγο παραπανω κ στην αρχη πιο ευκολα.στην πορεια θα την δυσκολευεις.

smike

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
81
0
Αθηνα
Σημερα πηγα στο μαγαζι για κατοικιδια της γειτονιας και ειδα ολοκληρη συλλογη απο δαγκωματιρια . Με ενα χερουλι , με δυο , μαλακα , σκληρα...πανικος :)
Ευχαριστω για τη βοηθεια!!!

πετσετα κουζινας τη δοκιμασα , την κανουμε λωριδες σε ενα λεπτο . Εχω ενα παλιο τζην αυτο εχει αντεξει...

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
παρε ενα δερματινο τσουβαλακι .θα γουσταρει κ αυτη κ εσυ.απλα να εχεις στον νου ,οτι οταν το σκυλι το δεις οτι ερεθιζεται παρα πολυ,να αγριευει κ να γρυλιζει,θα σταματας το παιχνιδι.στα τραβηγματα,δεν πρεπει να κερδιζει αυτη.πανω κατω 3 στις 10 να σου παρει το παιχνιδι.αυτο ομως θα το κρινεις απο το ποσο διστακτικη ειναι στο τιναγμα κ στο τραβηγμα.αν θες δλδ να την "ανεβασεις" την αφηνεις να κερδισει λιγο παραπανω κ στην αρχη πιο ευκολα.στην πορεια θα την δυσκολευεις.
Σύμφωνο απόλυτα!! Τα ιδια τραβάω και εγω με το μικρο και αυτη η τακτική που ανάφερε ο φίλος δουλευει! :)

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Καλησπερα παιδια. Δεν ανοιξα νεο θεμα μιας και εγω θελω να ρωτησω για παιχνιδια δαγκωματος τα οποια να ειναι ασφαλη για ενα κουταβι. Τι παιχνιδια δαγκωματος και απο τι υλικο θα μου προτεινατε για κουταβι 2 μηνων(golden retriever το οποιο θα σας παρουσιασω τις επομενες μερες)? Να μην τρωγονται ομως ωστε να μπορω να της τα αφηνω οταν θα μενει μονη της. Εχω παραγγειλει κατι Kong, αλλα αυτα φανταζομαι οτι περισσοτερο ενδιαφερον εχουν οταν μαπινει μεσα τροφη.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
για κουταβι 2 μηνων παιχνιδια δαγκωματος?κανενα.θα δαγκωνει οσο θελει μονο του τα παιχνιδια του,τα οποια θα πρεπει να μην τα αφηνεις κοντα του συνεχεια γιατι θα τα βαρεθει.