Παιχνίδια για "έξυπνα " σκυλιά!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Όλοι πλέον μέσα στο forum γνωρίζετε τι τραβάω με τον Μπου...
Το πρόβλημά μας (η και πλεονέκτημα) δεν είναι τόσο η ενέργεια που έχει , η οποία είναι normal για τη φυλή του και την ηλικία του, αλλά το μυαλό του το οποίο λειτουργεί στα κόκκινα...!!
Ο σκύλος αυτός πρέπει να έχει κάτι να κάνει επί μονίμου βάσεως...και δεν μιλάω να του πετάς ένα μπαλάκι και να τρέχει να το πιάνει...Αυτό το βαριέται γρήγορα...εκτός αν του το κάνεις πιο ενδιαφέρον και περίπλοκο..
Όταν δεν έχει κάποιο πρόβλημα να λύσει...γίνεται σχεδόν καταστροφικός...
Οπότε...τι να κάνω και εγώ...έψαξα και βρήκα μια εταιρία από τη Σουηδία, η οποία ειδικεύεται σε παιχνίδια σκέψης για σκύλους και γάτες...βρήκα τον αντιπρόσωπο εδώ στην Ελλάδα και παρήγγειλα τα παιχνίδια που βλέπετε στις φωτογραφίες...
Η εταιρία λέγεται Nina Otteson...και ο Λεωτσαράκος είναι ο αντιπρόσωπος...

Τα περιμένω με αγωνία....και θα σας ενημέρωσω για την εξέλιξη!!!

Attachments

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Χμμμμ.... είχα σκεφτεί κι εγώ κάτι τέτοιο.... όχι μόνο απασχολούν έναν έξυπνο σκύλο, αλλά οξύνουν και τον τρόπο σκέψης γενικά!! Πολύ ενδιαφέρον!

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
επειδη και εγω ψαχνω κατι παρομοιο μπορεις να μας πεις τιμες...εστω και με πμ...θα βοηθουσε πολυ...

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ένα παρόμοιο με το πρώτο είχα μπει στον πειρασμό να το πάρω κι εγώ.
κάπου 14 ευρώ το είχα βρει οπότε ήταν καλή η τιμή.
Παρόμοιο με το τελευταίο έχει και το τζάμπο. Του είχα πάρει και ασχολιόταν με τις ώρες (εμ βέβαια! φαί του δίνει, να μην ασχοληθεί ο λαίμαργος?)

Όταν σου έρθουν, πες μας για το πρώτο πώς το λειτουργείτε και αν δείχνει ενδιαφέρον ο σκύλος σου :)

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
εγω ειχα βρει στην Αγγλια που ειχα παει αλλα ηταν πανακριβα...πανω απο 70 ευρω...επισης αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι εχουν κομματια που μπορει να καταπιει ο σκυλος...

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Επειδη εχω αγορασει κανα δυο σαν την μπαλα πιστευω οτι δεν ειναι για πολυ καιρο!μολις ανακαλυψει το κολπο απλα θα βγαζει το φαι και θα το αφηνει.οπως και ο δικος μου!πλεον την μπαλα εχει βρει το κολπο και την ανοιγει στην μεση και τα τρωει κατευθειαν!τοσο απλα

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
αχχαχαχχααχαχαχ!
Ο δικός μου στην αρχή την φοβόταν ρε παιδιά τη μπάλα!!!!
μετά ανακάλυψε ότι αυτή η μπάλα τον ταΐζει αν την ακουμπήσει! Οπότε πήγαινε αργά αργά και την έσπρωχνε με το ποδαράκι του! και μετά έτρεχε μακριά! μόλις σταματούσε η μπάλα και έβγαιναν φαγητάκια, πήγαινε διστακτικά δίπλα!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Από αυτά της Ottosson που δείχνεις, το πρώτο θα παίζαμε.
Τελευταία παίζουμε τον παπά με πλαστικά ποτήρια ή της κρύβω τη λιχουδιά στην επιφάνεια κάποιας γλάστρας ή κάτω από κάποιον καναπέ.
Άλλο παιχνίδι είναι το κρυφτό. Την βγάζει ο φίλος μου στο μπαλκόνι κι εγώ κρύβομαι κάτω από το γραφείο ή μέσα σε κάποια ντουλάπα ή πίσω από κάποια πόρτα. Της λέει ''πήγαινε στη μαμά'' και αυτή ψάχνει να με βρει. Πολύ ενθουσιάζεται!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα εχουμε δοκιμασει και εμεις:
Mona mit DogSpin! Video - HelenGR - MyVideo

βασικα περιμενα να τα παρουν στο στομα και να το κοπανισουν μεχρι να σπασει και να βγουν οι λιχουδιες, αλλα με λιγη προσοχη επαιξαν πολυ πολιτισμενα!!

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εμεις εχουμε εναν λαβύρινθο της οττονσον σαν ιπτάμενος δισκος ειναι.
Η μικρή το καταδιασκέδαζε, ώσπου της το πηρα και το δινω λιγοτερες φορές γιατι το κατατρώει κιόλας... δεν ήταν και πολύ ανθεκτικό.

Nina Ottosson Dog Activity treat puzzle games and toys

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97