Παιδιά help!

Giorgos24

Member
28 Ιουνίου 2015
14
15
36
Παιδιά σόρρυ τελείως άσχετο αυτό π θα ποστάρω αλλα δν ξέρω π αλλου να το ποστάρω ... Μόλις βρήκα αυτό το γατάκι στα δόντια ενός μεγάλου σκύλου π λογικά το τραβολογούσε πολύ ώρα ... Το πήρα εννοείται κ το άφησα στο μπαλκόνι μην δεί τον δικό μ κ πάθει ακόμα μεγαλύτερο σόκ το καημένο ... τέτοια ώρα δυστυχώς δν μπορώ να τον πάω πουθενά οπότε τον πήρα τουλάχιστον αν πεθάνει να πεθάνει ήρεμα ... όπως βλέπετε τα δυο τ ποδαράκια πίσω είναι διαλυμένα , σέρνεται τ καημένο κ δν μπορεί να σταθεί καν όρθιο , βασανίστηκε πολύ ... Μακάρι να την βγάλει καθαρή αν κ πολύ δύσκολο μ φαίνεται ... Αν την παλέψει το βραδυ θα την παω σε κτηνιατρο π αντε να βρω κυριακή να πουμε , μ είπαν οτι κατι έξοδα πληρώνονται απο τον δήμο ή κατι προγράμματα ... το θέμα είναι οτι έχει διαλύσει τελείως απο πίσω δυστυχώς ... Αμα ζήσει εγω δν μπορώ να την κρατήσω , προωθήστε το κάπου ρε παιδιά αν γνωρίζετε περισσότερα ή δωστε μ το τηλέφωνο καμιας φιλοζωικής ... Αν την θέλει κάποιος (αν την παλέψει) εγω μένω Πολύκαστρο Κιλκίς , μπορώ να την φέρω θεσσαλονίκη στα κτέλ ... Υπάρχει κάποιος να με κατατοπίσει ; Ανεβάστο το και σε αλλα σαιτ μηπως βρεθει κανας χριστιανός σε περίπτωση π τα καταφέρει το καημένο :/ .... κ παλι σορρυ αντμιν μην σβήσεις το θέμα πλζ ...

Attachments

• Like
Reactions: ioanna a

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Περιορισε τις κινησεις του βαζοντας το σε ενα χωρο που να το χωραει ισα ισα για να μην χειροτερεψει την κατασταση του.
Το γαλα παρτο και μην προσπαθησεις να το ταϊσεις με κατι αλλο. Το πολυ να του δωσεις λιγο νερακι να πιει λογο ζεστης και αυτο με φειδο.
Αυριο πηγαινε το στον κτηνιατρο και βλεπεις τι θα σου πει.
Μετα κοιτας/κοιταμε και για σπιτι.

Edit: Αυτο με τα ποδια δεν ειναι απαραιτητα μονιμο, εχω δει πολλα γατια να "παραλυουν" για καποιο χρονικο διαστημα[μερες κυριως] ειτε σε ποδια, ειτε σε ουρα και στην συνεχεια με καποιες ενεσεις απο τον κτηνιατρο ή θεραπεια[ουτε καν χειρουργειο] να επανερχεται η λειτουργικοτητα τους.

Last edited:

Giorgos24

Member
28 Ιουνίου 2015
14
15
36
Ναί φίλε έκανα όπως μ είπες τον έβαλα σε μια κούτα με λίγο νερό κ απο οτι είδα το ενα απο τα δύο πόδια τ μπορεί κ το κουνάει , να σαι καλά!

• Like
Reactions: Aslan and ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
οταν προλαβεις ενημερωσε μας πώς τα παει.μακαρι να τα καταφερει...
δες το σαν μια καλή ευκαιρια να βρεις καλό κτηνιατρο.

• Like
Reactions: GRDANE

Giorgos24

Member
28 Ιουνίου 2015
14
15
36
Παιδιά δυστυχώς κτηνίατρο δν βρήκα κυριακή δν μ απαντούσαν , επομένως έκανα ο,τι μπορούσα μόνος μ ... την τάισα γαλα κ λιγη τροφή τ σκυλου μ λιωμενη κ χτυπημένη με σφυράκι για να μαλακώσει , λίγες φέτες γαλοπούλα π της άρεσαν πολύ κ λίγο γάλα με λιγο ψωμί. Τώρα την έκανα κ μπάνιο στο μπαλκόνι , της έβγαλα 5-6 ψύλλους κ την καθάρισα λίγο κ 17:30 θα την πάω στον κτηνιατρο π όπως μ έιπε ο δήμος δν καλύπτει τα έξοδα για γάτες παρα μόνο για σκύλους ... Λές κ οι γάτες δν είναι ζώα οτι να ναι ....

• Like

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
βασικά ειστε καλά που τουλαχιστον καλύπτει τα εξοδα των σκυλων:unsure:
χαιρομαι πολύπου ειναι ζωντανό.
αλλα για να καταλαβω τους ειπες χτες οτι εχεις σπασμενο ζωο και οι κτηνιατροι απάντησαν αν ζει ως αυριο απόγευμα φερτο;:mad:

Giorgos24

Member
28 Ιουνίου 2015
14
15
36
οχι δν μ είπαν έτσι , απλώς στους δύο π έχουμε κ πήρα δν σήκωσαν το τηλέφωνο :/

• Like

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
μααααλιστα. ψαξε τριτο. αν ειχε φαει φολα ο σκυλος σου δηλαδη το σαββατοκυριακο θα τον ειχες χασει....

• Like
Reactions: Aslan and mareco

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Με αγχωσες λίγο που σε αυτή την κατάσταση που ειναι το γατί το έκανες μπάνιο... Γράψε να μας πεις τι έγινε σε παρακαλώ και συγχαρητήρια που το μάζεψες!

Giorgos24

Member
28 Ιουνίου 2015
14
15
36
ioanna μην κρίνεις χωρίς να γνωρίζεις ... τον πήγα στον κτηνίατρο κ του κανε δυο εμβόλια , το ένα βιταμίνη κ το άλλο για παρασιτα αν θυμαμαι καλά ... μ εδωσε κ ενα χάπι να το κανω 6 κομμάτια κ να τ δινω ενα καθε μερα κ με συμβούλεψε να τον εχω σε σκοτεινο μερος επειδη ειναι σοκαρισμένος, είπε πως δν πρέπει να έχει καταγμα γτ δν αντιδρα στον πόνο στα πισω του πόδια κ θα δείξει με τον καιρο αν θα δυναμώσουν ... τέλος μ είπε να τν παω κ αυριο το πρωί , του είπα βέβαια πως δν μπορώ να πληρώνω για το γατί αλλα προς τιμήν τ ειπε θα το δεί τζάμπα κ προς τιμην τ παλι μ πήρε ενα 10ευρω επειδη ειναι αδεσποτο ... αυτά τα λίγα , θα στείλω μνμ κ στην φιλοζωικη κιλκίς μπαααααααας κ ενδιαφερθει κάποιος μόλις γίνει λίγο καλύτερα να τον κρατήσει

υγ vas τον έκανα μπάνιο γτ ηταν γεμάτος στα αίματα κ νομιζω οτι τ σκοτωσα κ μερικους ψύλλους παραπάνω ετσι περα απο το ψαχούλεμα ...

• Like
Reactions: GRDANE

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
υγ vas τον έκανα μπάνιο γτ ηταν γεμάτος στα αίματα κ νομιζω οτι τ σκοτωσα κ μερικους ψύλλους παραπάνω ετσι περα απο το ψαχούλεμα ...
Εγώ θα προτιμούσα τοπικό καθάρισμα με ενα βρεγμένο μαντηλάκι στη θέση σου πάντως:)
ΥΓ. Θα μας είχαν λυθεί τα χέρια αν οι ψύλλοι πέθαιναν με το νερό

• Like
Reactions: Aslan and d-friend

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Χαιρομαι για τις απαντησεις απο τον γιατρο [αν και καλο θα ηταν να βγαλει και μια ακτινογραφια] απλα προσεχε και μην του ξαναδωσεις γαλα. Ειναι επικινδυνα δυσπεπτο για τις γατες και μπορει να σου αρχισει τις διαρροιες και μετα να θελει επιπλεον θεραπειες. Εαν δεν μπορεις να παρεις τροφη για γατες καλυτερα να σπασεις μερικες του σκυλου σου για λιγο καιρο μεχρι να βρει σπιτι[δεν θα ηταν καλο βεβαια να ζει με αυτες γιατι δεν ειναι θρεπτικα καταλληλες αλλα απο το τιποτα μια χαρα ειναι].
Αυτο που σου ειπε η Ioanna για καλο ειναι... δεν ειπε οτι ο κτηνιατρος που εχεις δεν ειναι καλος, απλα θα πρεπει να βρεις και εναν 3ο που να μπορεις να βρισκεις αμεσα σε περιπτωσεις ατυχηματος.

• Like
Reactions: dnassib and GRDANE

Giorgos24

Member
28 Ιουνίου 2015
14
15
36
Καλησπέρα η γάτα πάει καλύτερα την έβγαλα κ για ένα δεκάλεπτο από την κούτα να περπατήσει λιγάκι, σέρνεται βέβαια αλλά φαίνεται χαρούμενη κ θέλει χάδια, δν δείχνει ν φοβάται καθόλου τον πικυ τον σκύλο μου, καλό αυτό. Ξέρω μια κυρία στο χωριό μ π ζει μόνη της με γατάκια, την ξέρω χρόνια, τα αγαπά πολύ, θα μιλήσω αύριο μαζί της, η μάνα μ μάλλον κ θα δείξει, αν τύχει κ πάει εκεί θα είναι πολύ τυχερή γτ θα μεγαλώσει με άλλα γατιά κ με μια πολύ καλή γυναίκα να την φροντίζει.

Attachments

• Like
Reactions: Aslan and ioanna a

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Μπραβο!! Αν ειναι να το δωσετε σε αυτη την κυρια, σιγουρευτειτε οτι θα στειρωθει μολις φτασει στην καταλληλη ηλικια, μην τυχον και μεινει εγκυος[αν ειναι θηλυκο] ή αρχισει τους καυγαδες[εαν ειναι αρσενικο] μολις ενηλικιωθει, αρκετα περασε το καημενο μεχρι τωρα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα