Παιδιά σόρρυ τελείως άσχετο αυτό π θα ποστάρω αλλα δν ξέρω π αλλου να το ποστάρω ... Μόλις βρήκα αυτό το γατάκι στα δόντια ενός μεγάλου σκύλου π λογικά το τραβολογούσε πολύ ώρα ... Το πήρα εννοείται κ το άφησα στο μπαλκόνι μην δεί τον δικό μ κ πάθει ακόμα μεγαλύτερο σόκ το καημένο ... τέτοια ώρα δυστυχώς δν μπορώ να τον πάω πουθενά οπότε τον πήρα τουλάχιστον αν πεθάνει να πεθάνει ήρεμα ... όπως βλέπετε τα δυο τ ποδαράκια πίσω είναι διαλυμένα , σέρνεται τ καημένο κ δν μπορεί να σταθεί καν όρθιο , βασανίστηκε πολύ ... Μακάρι να την βγάλει καθαρή αν κ πολύ δύσκολο μ φαίνεται ... Αν την παλέψει το βραδυ θα την παω σε κτηνιατρο π αντε να βρω κυριακή να πουμε , μ είπαν οτι κατι έξοδα πληρώνονται απο τον δήμο ή κατι προγράμματα ... το θέμα είναι οτι έχει διαλύσει τελείως απο πίσω δυστυχώς ... Αμα ζήσει εγω δν μπορώ να την κρατήσω , προωθήστε το κάπου ρε παιδιά αν γνωρίζετε περισσότερα ή δωστε μ το τηλέφωνο καμιας φιλοζωικής ... Αν την θέλει κάποιος (αν την παλέψει) εγω μένω Πολύκαστρο Κιλκίς , μπορώ να την φέρω θεσσαλονίκη στα κτέλ ... Υπάρχει κάποιος να με κατατοπίσει ; Ανεβάστο το και σε αλλα σαιτ μηπως βρεθει κανας χριστιανός σε περίπτωση π τα καταφέρει το καημένο :/ .... κ παλι σορρυ αντμιν μην σβήσεις το θέμα πλζ ...
Attachments
-
195,8 KB Προβολές: 45