Παίζουν ή τσακώνονται;

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Καλησπέρα σας!
Έχω ένα γαλλικό bulldog 3 μηνών αρσενικό και η κολλητή μου ένα τσιουάουα 4 μηνών θηλυκό! Σήμερα τα βάλαμε για πρώτη φόρα μαζί και ο δικός μου έκανε σαν παλαβός! Γάβγιζε πάρα πολύ, τη δάγκωνε και γρύλιζε το ένα στο άλλο πολύ έντονα! Δεν έχω μεγάλη πείρα στα σκυλιά και γι'αυτό δεν μπορώ να καταλάβω! Παίζουν ή τσακώνονται?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
3ών και 4ών μηνών κουτάβια να τσακώνονται; Λίγο δύσκολο...

Ετσι είναι όταν 2 σκυλιά τσακώνονται...

[video=youtube;cgeFJ-6Bkxo]http://www.youtube.com/watch?v=cgeFJ-6Bkxo&feature=related[/video]

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Berna μετα απο αυτον τον καβγα τα σκυλια στο βιντεο μπορουν να τα βρουν?
δλδ ετσι να μαθουν να μοιραζονται?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τα σκυλιά τα "βρίσκουν" όταν το ένα ανέβει στην ιεραρχία, αν δείτε στο βίντεο το άσπρο "καβαλάει" το καφέ, θέλει να του επιβληθεί. Οταν αυτό γίνει ο καβγάς σταματάει.

Δεν νομίζω πως μπορούν να μάθουν να μοιράζονται απλά ό ένας σκύλος δεν θα διεκδικήσει κάτι που διεκδικεί οάλλος σκύλος.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
ιδέα δεν έχω.... μήπως ξέρεις να μου απαντήσεις αν τ σκυλάκια σηκώνουν το μπροστινό τους πόδι σημαίνει οτι πάει να γίνει τσακωμός ?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Κοιτα ουτε εγω ξερω πολλα απο τσακομους με κουταβια, αλλα ο δικος μου ειναι γαλλικος κ μπορω να σου πω το εξης οτι μου φαινετε δυσκολο να τσακώνονται τοσο μικρα κ ισως παιζουν δλδ θα δεις δαγκωματα γρυλισματα κ τετοια πανω στο παιχνιδι!
Κατι αλλο που συνειδητοποίησα ειναι οτι μερικα σκυλια δεν μπορουν να καταλαβουν τι ειναι αυτο το γρύλισμα που κανουν τα γαλλικα θελει λιγο εξοικείωση, το δικο σου το κανει αυτο ?

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Ναι γρυλίζει! Αλλά το θέμα είναι ότι κάνει λες και θέλει να το σκοτώσει το άλλο! Το καβαλάει και το δαγκώνει πολύ δυνατά! Αγριεύει πάρα πολύ :(

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Πρώτη φορά τον έφερα σε επαφή με άλλο σκυλάκι! Είναι μικρούλης και δεν κάνει να βγαίνει ακόμα!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Που καταληγει ολο αυτο;να εξαντλουτε κ να ηρεμουν η να τα χωριζετε κ να φευγεια;
Δεν ξερουν ακομα τα ορια τους στο ποσο πονανε ειναι ατσουμπαλα!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Τα χωρίζουμε! Νομίζω ότι άμα τα αφήσουμε μόνα τους κάποιο δε θα τη βγάλει καθαρή... :/ Φοβάμαι μήπως ο σκυλάκος μου έχει γενικά αυτή τη συμπεριφορά... Τι μπορώ να κάνω για να τον κοινωνικοποιήσω σωστά?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Αν βλεπεις προβληματικη συμπετιφορα κατα τη γνωμη σου γιατι εμεις δεν εχουμε εικονα απευθηνσου σε εκπεδευτη επειγοντος!!!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Cisse εσύ ξέρεις πώς μπορώ να βάλω βίντεο? Πρέπει να το ανεβάσω κάπου πρώτα? Για να μου πείτε τη γνώμη σας!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97