Παίζαμε και...."χαλάσαμε" το ποδαράκι μας!

Annasakis

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2015
110
197
34
Θεσσαλονίκη
Τις καλησπέρες μου! Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος πριν από καμμιά ώρα που παίζαμε με τον Ερμή στο σπίτι, σε μια γρήγορη στροφή που πήρε γύρω από το τραπέζι, πιθανότατα στραμπούληξε το πόδι του (πίσω δεξί) . Δεν κλαίει, δεν το γλείφει και δεν το δαγκώνει, παρόλα αυτά κουτσαίνει και δεν το πατάει. Πήρα την κτηνίατρο και μου είπε ακινησία όσο μπορούμε, όχι βόλτες και χοροπηδηχτά, αγκαλιά για να πάει έξω να κάνει τις ανάγκες του και να την ξαναπάρω εάν πρηστεί ή εάν το σκυλί αρχίσει να διαμαρτύρεται. Εν τω μεταξύ εγώ τρόμαξα τόσο πολύ, που έβαλα τα κλάματα. Δεν μου αρέσει να τον βλέπω να κουτσαίνει....! :cry: :unsure: :(

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ψυχραιμία και ακολουθείς τη σύσταση του κτηνιατρου!
Ασε να το ξεκουράσει και θα είναι περδίκι.... και να αφήσει τα σπινιαρίσματα!

• Like
Reactions: Annasakis

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Μη στενοχωριέσαι, δεν είναι τίποτα αυτά, γίνεται και καμιά στραβή στο παιχνίδι :)
Περαστικά του!

• Like
Reactions: Annasakis

Annasakis

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2015
110
197
34
Θεσσαλονίκη
Ψυχραιμία και ακολουθείς τη σύσταση του κτηνιατρου!
Ασε να το ξεκουράσει και θα είναι περδίκι.... και να αφήσει τα σπινιαρίσματα!
Κάνει ο άτιμος πολλά σπινιαρίσματα, τρελαίνεται!! Σε ευχαριστώ πολύ!

Μη στενοχωριέσαι, δεν είναι τίποτα αυτά, γίνεται και καμιά στραβή στο παιχνίδι :)
Περαστικά του!
Να 'σαι καλά! Πήρα μια τρομάρα!!

• Like
Reactions: ghelly

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Βαλε κανενα χαλακι αν μπορεις(αν εχετε πλακακια δηλαδη) για να εχει προσφυση :p Περαστικα σας !

Annasakis

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2015
110
197
34
Θεσσαλονίκη
Βαλε κανενα χαλακι αν μπορεις(αν εχετε πλακακια δηλαδη) για να εχει προσφυση :p Περαστικα σας !
Ναι, εστρωσα στο σαλόνι αλλά είπα να το καθυστερήσω να στρώσω στην τραπεζαρία, γιατί του δίνω το κονγκ γεμάτο καμμιά φορά να το παίζει-τρώει εκεί και δεν θέλω να λερωθεί το χαλί...! :confused:

• Like
Reactions: Beyond Wonderland