Πήρα κουτάβι και χρειάζομαι βοήθεια

eutuxia811

New Member
12 Μαϊου 2011
2
0
Πηρα ενα κουταβι ημιαιμο golden retriever 3 μηνων και συνεχεια δαγκωνει γαβγιζει κλαιει και σπανια ακουει ο,τι του πω προσπαθω να αλλαξω την συμπριφορα του αλλα ειναι το πρωτο μου ζωο και δεν ξερω πως να το χειριστω!τι να κανω?

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Αυτό που εννοεί ο λακωνικός μας σούπερμαν είναι να δείς εδώ: http://www.dogforum.gr/v3/forumdisplay.php?18-Εκπαίδευση-amp-Συμπεριφορά , και εδώ http://www.dogforum.gr/v3/forumdisplay.php?45-Άρθρα , όπου θα διαβάσεις άρθρα σχετικά με το πώς πρέπει να χειριστείς την κατάσταση. Κατά τα άλλα χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Είναι μωράκι ακόμη, και θέλει τον χρόνο του. Όπως και εσύ άλλωστε για να μάθεις τί πρέπει να κάνεις. Χρειάζεται εκπαίδευση για να μάθει να σε ακούει. Το δάγκωμα είναι σύνηθες για τα κουτάβια, όπως και το κλάμα. Μην απελπίζεσαι, όλοι όσοι παίρνουν κουτάβια το περνούν αυτό.

Last edited:

eutuxia811

New Member
12 Μαϊου 2011
2
0
ευχαριστω θα προσπαθησω και ελπιζω να τα καταφερω!

θα τα διαβασω ολα και ελπιζω να με βοηθησουν!!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Κάθε αρχή και δύσκολη...Υπομονή και ότι θελήσεις εδώ είμαστε :p!
Πόσο καιρό το έχεις και από που το πήρες αν επιτρέπεται?Φύλο??Όνομα??αυτά τα λίγα...:cool:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες.
Να το χαίρεσαι το κουταβάκι σου με .....υπομονήηηηηηη και πολύ διάβασμαααα:) .
Πες μας μερικά πράγματα για το μικρό και βάλε μας και καμιά φώτο να το χαζέψουμε και εμείς.

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς όρισες! Να το χαίρεσαι! Καλό διάβασμα και θεωρώ πως θα σε βοηθήσουν πολύ όσα διαβάσεις στο forum!

makis lena

New Member
16 Μαϊου 2011
1
0
καλημερα..ειμαι νεο μελος.εχουμε ενα γαλλικο μπουλντογκ.ειναι 6 μηνων ειναι πολυ καλος αλλα δεν παει βολτα για κανενα λογο!!!!! ενα βημα κ καθεται αλλο ενα βημα κ παλι καθεται>μολις του βγαλω το λουρι τρεχει!!μπορει να τον κρατησω και 2 ωρεσ εξω κ περιμενει ποτα θα παμε σπιτι για να κανει τισ αναγκεσ του..αν ξερει καποιοσ ας μου πει..ευχαριστω

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Χαίρε
κι εσύ έχεις πολύ διάβασμα!
δεν θέλω να φανώ "κάπως" αλλά το θέμα σου δεν απαντιέται σε λίγες γραμμές αλλά σε πολλές-τόσο πολλές που αν δεν το πάρεις με την σειρά και μόνος σου απλά θα μπερδευτείς αν αρχίσουμε εδώ τα κατεβατά.....:)

τα βασικά σου όπλα είναι Υπομονή Επιμονή και Σταθερότητα πασπαλισμένα με Γλύκα και ελάχιστη "δήθεν αυστηρότητα" όταν επιβάλλεται

Χτίσε μιά σχέση εμπιστοσύνης ασφάλειας και συνεργασίας κρατώντας στο μυαλό σου ότι (απο ότι καταλαβαίνω) φοβάται και νιώθει σαν ψάρι έξω απ το νερό
αλλά και ότι ως σκύλος δεν γίνεται να ξέρει απο πρίν τι λές και τι θές

δώσε και περισσότερες πληροφορίες όπως απο που τον πήρες και σε τι ηλικία και απο πότε παρουσιάζει αυτήν την συμπεριφορά με την βόλτα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97