Πήραμε το σκυλάκο μας :)

Andrianna

Active Member
27 Μαϊου 2012
29
0
Γεια σας και παλι !
Δεν ξερω αν με θυμαστε ειχα πριν καιρο γραψει κ ρωταγα για τον ελληνικο ποιμενικο και κατα ποσο θα ηταν σωστη η επιλογη ενος τετοιου σκυλου απο οικογενεια με παιδια κ πρωταρηδες σαν κ εμας στην αποκτηση σκυλου.
Κλεινουμε εναμιση χρονο ψαχνοντας τι σκυλακι να παρουμε, προσπαθωντας να μην επηρεαζομαστε απο γνωστους κ φιλους στο ποια ρατσα ειναι αυτη που θα μας ταιριαζει, πρσπαθωντας να διωξουμε τις ενοχες απο πανω μας που πολλοι φιλοι μας φορτωναν γιατι θελουμε να αποκτησουμε ενα καθαροαιμο σκυλο απο εκτροφειο πληρωνοντας τον κ οχι ενα απο τα πολλα αδεσποτα που υπαρχουν στις φιλοζωικες και ζητανε ενα σπιτι (και πραγματικα με λυπει αυτο πιστεψτε με) ...
Μολις σημερα διαλεξαμε το μολις 1 μηνων γερμανικο ποιμενικο θυληκο σκυλακι μας απο εκτροφειο γερμανικων ποιμενικων στην Αττικη το οποιο φυσικα θα παρουμε σε ενα μηνα κοντα μας , να εχει απογαλακτιστει απο τη μητερα πρωτα.
Θα επρεπε να χαιρομαι αλλα εγω εχω πνιγει στο αγχος αν θα τα καταφερω, γτ τα παιδια θα το βλεπουν σαν παιχνιδι ειμαι σιγουρη , ο συζυγος λειπει σχεδον ολη μερα λογω δουλειας κ εγω θα ειμαι εκεινη που θα πρεπει να το μαθω ολα οσα πρεπει για να ενταχθει ομαλα στην οικογενεια μας...
Πειτε μου αν αυτο το αγχος ειναι φυσιολογικο γιατι πραγματικα ουτε οταν εκανα τα παιδια μου δεν ειχα τοσο αγχος!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Μην ανησυχεις, ειναι φυσιολογικο να αγχωνεσαι στην αρχη, αλλα με τον καιρο θα δεις οτι ολα θα κυλησουν ομαλα. Αρκει βεβαια να μαθεις στα παιδια οτι απεκτησαν ενα ακομα αδερφακι και οχι ενα παιχνιδι να περνανε την ωρα τους! ;)

Andrianna

Active Member
27 Μαϊου 2012
29
0
Ευτυχως το μεγαλο μου παιδι ειναι πολυ συνειδητοποιημενο οσον αφορα το σκυλο...τουλαχιστον ετσι μου δειχνει.Του μικρου δε του αρεσε λεει αυτο το κουταβι ;) ειδε κατι τζακ ρασελ τεριε κουταβια που ειχαν εκει κ ηθελε ενα τετοιο κ οχι αυτο που διαλεξαμε... γι'αυτο κ ειχαμε κ κλαματα κατα την αναχωρηση μας απο εκει...ουφ.. τελος παντων...
dimitris_s2k
σου εχω απαντησει σε μηνυμα καθως δεν ξερω αν κανει να αναφερω εδω το ονομα του εκτροφειου :)
(δεν εχω διαβασει αρκετα του κανονες του φορουμ , να με συγχωρεσετε
:oops: )

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Andriana αν επιτρέπεται, από που πήρατε το σκυλάκι σας?( επιτρέπεται το όνομα του εκτροφείου από τους κανόνες το φόρουμ μην ανησυχείς;))

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Με το καλο να την δεχτειτε την κουταβα!!
Επιτρεπεται να αναφερεις το εκτροφειο.

Andrianna

Active Member
27 Μαϊου 2012
29
0
Καταρχην ευχαριστω για την ευχη.
Επειδη μου εγραψε ο dimitris_s2k σε μηνυμα πως το συγκεκριμενο εκτροφειο δεν εχει πολυ καλη φημη μεσα στο φορουμ σας και λιγακι στεναχωρηθηκα να πω την αληθεια ... δε θελω να αναφερω το ονομα δημοσια για δικους μου λογους αλλα θα ηθελα να σας πω πως καταληξαμε εκει επειδη 2 φιλοι μας το συστησαν που εχουν αποκτησει απο εκει τα σκυλακια τους 4 ετων σημερα κ εχουν μεινει πολυ ικανοποημενοι.Τι να πω τωρα, συγνωμη λιγακι εχω απογοητευτει απο αυτο κ δε θελω να προιδεαστω πριν καν παρω το σκυλακι στο σπιτι. Καλο ή κακο εκτροφειο , το σκυλακι πια ειναι δικο μας , σε ενα μηνα θα το χουμε σπιτι μας και σιγουρα θα χει την αγαπη μας.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Πριν πολύ λίγες μέρες, είχαμε το come back παλαιότερου μέλους, που έκανε το ίδιο λάθος με σένα.
Κατέληξε στο ίδιο "εκτροφείο" με σένα και προφανώς περίμενε κουτάβι, απο την ίδια γέννα που περιμένεις κι εσύ.

Του είπαμε δυό πράγματα, στενοχωρήθηκε αλλά...ακύρωσε την παραγγελία.

Δεν καταλαβαίνω, γιατί εσύ δεν μπορείς, αλλά προτιμάς να τον τιμήσεις για το έργο του, με τα ωραία σου ευρουλάκια;

Andrianna

Active Member
27 Μαϊου 2012
29
0
Δεν ξερω καν αν υφισταται ακυρωση της παραγγελιας απο τη στιγμη που εχουμε δωσει προκαταβολη .
Τι ειναι αυτο που θα επρεπε να μας ανησυχει; Η υγεια του κουταβιου;Η μορφολογια του;
Δεν ειμαι κ μονη για να παρω τετοια αποφαση...:( (της ακυρωσης εννοω) .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Υφίσταται και παρα-υφίσταται.
Και ο φίλος που σου λέω, πήρε και τα λεφτά του πίσω.
Σε κάθε περίπτωση, αξίζει η προσπάθεια.
Δεν είναι καταρχάς θέμα μορφολογίας ή υγείας. Είναι θέμα ηθικής.
Με όσα έχεις διαβάσει εδώ, πως μπορείς να πάρεις κουτάβι από byb;
Πως μπορείς να επιβραβεύεις αυτό που τόσο πολεμάμε;
Δεν νομίζω ότι υπάρχει δικαιολογία.

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Μια χαρά μπορείς να πάρεις την προκαταβολή πίσω ακριβώς έτσι έκανα και εγώ
να σε βάζει σε έντονες σκέψεις το γεγονός ότι σου είπε ότι δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχών δυσπλασία των αγκώνων του γπ
Μακριά εγώ έκανα το λάθος( που ψάχνομαι 2 χρόνια τώρα να πάρω) και το ακύρωσα την επόμενη ήμερα
υπάρχουν πολλά εκτροφεία σωστά που εκεί όχι θα αγαπήσεις αλλά θα ερωτευτείς τον σκύλακο σου
Πρόσεχε θα σε πάρει τηλέφωνο σύντομα πιο νωρίς από τον ένα μήνα και θα σου πει ότι ο σκύλος είναι έτοιμος λες και είναι πίτσα
Φιλικά Αριστοτέλης

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Υιοθετηστε ενα αδεσποτο βρε παιδιααααααα, δε συγκρινεται με τπτ το δεσιμο και το συναισθημα και η χαρα...........

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Χωρίς να ξέρω για ποιο εκτροφειο μιλάς, μου φίνισε λίγο που έχει και Τζακ Ράσελ και Γερμανικό Ποιμενικό ( περιπτόντως είναι ράτσες των σκυλιών μου ! χα!).
Επανέρχομαι..
Είναι προτιμότερο να διαλέξεις έναν εκτροφέα που έχει μόνο μία ράτσα κατα την γνώμη μου.
Μήπως είναι από τον Λάζαρο και Κένελ..;
Αν είναι από εκεί , η ταμπέλα του ''εκτροφέα'' είναι παραπλανητική..εν μέρη.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
συμφωνω με την Kate γενικοτερα... ;)

Αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση και σε σχεση με το παραπανω.. απο τοοοοσα υπεροχα σκυλακια τα οποια υπαρχουν εκει και περιμενουν μια οικογενεια..
προτιμαει καποιος να παρει γ.π απο καπου με μη καλες συστασεις.. δεν το καταλαβαινω.. (?????)..
Ισα - ισα που αν η επιλογη μου ηταν η αγορα καθαροαιμου θα το ξεψαχνιζα οσο περισσοτερο μπορουσα...
Σε κανενα δεν θα χαριζα 800 -1000 ευρω να παιξει με την υπομονη μου και αισθηματα μου.. η να παρω ρισκο..
δεν ξερω ποιο εκτροφειο ειναι..και να λεγατε πιθανοτατα να μην εχω αποψη για την ποιοτητα της δουλειας του..

Andrianna

Active Member
27 Μαϊου 2012
29
0
Καλημερα σας
Δεν ξερω ακομα τι θα γινει, πρεπει να μιλησω με τον συζυγο πρωτα . Αλλα επειδη τον ξερω , για να μη στεναχωρησει τα παιδια το πιθανοτερο ειναι να μη κανει ακυρωση...

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Νομιζω πως τα παιδια θα στεναχωρηθουν περισσοτερο εαν παρουν ενα σκυλακι που θα εμφανισει προβληματα στην υγεια του λογω κακης εκτροφής.
Μπορεις να εξηγησεις στα παιδια πως θα παρετε σκυλο απλως αναβαλεται για λιγο χρονικο διαστημα ωστε να βρεις τον καλυτερο συντροφο για εσενα αλλα και τον καλυτερο φιλο για εκεινα.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ανδριάνα καλημέρα,

δεν είναι θέμα αν θα στενοχωρηθούν τα παιδιά, η επιλογή έχει να κάνει με άλλα κριτήρια πολύ πιο σημαντικά! Τα παιδιά βλέπουν σε αυτή τη φάση το σκυλάκι ως παιχνίδι, η εθύνη όμως της σωστής επιλογής βαραίνει εσάς!

Υπάρχει άφθονο υλικό εδώ στο φόρουμ για να ενημερωθείτε σωστά σχετικά με την σωστή επιλογή εκτροφείου!

Να μιλήσεις με το σύζυγο βέβαια και να το συζητήσετε ώστε να μην πάρετε μια απόφαση που αργότερα ίσως μετανοιώσετε για αυτήν! Δεν είναι καθόλου αργά να διορθώσετε την επιλογή σας!

Την καλημέρα μου!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ