Πάρκο Τρίτση (Σάββατο 15/10)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ξέρω ότι πολύς κόσμος απο δω θα πάει στην έκθεση του Μαραθώνα αλλά αν κανείς δεν πάει και κάνει κέφι για βόλτα στο Πάρκο Τρίτση εμείς λέμε να πάμε κατα τις 10-11 το πρωί.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Είναι κανα μισάωρω με το αμάξι. Ήμουν στην περιοχή σας το Σάββατο που είχα μάθημα εκεί.
Και το Σάββατο & Κυριακη πάντος περάσαμε Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α. Ελάχιστος κόσμος, καθόλου παιδάκια, δεν έβρεξε τις ώρες που είμασταν εκεί και τα σκυλιά καταχάρηκαν την ελευθερία που είχαν χωρίς παιδάκια και κυράδες να μας χαλάνε την βόλτα μας.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Είναι κανα μισάωρω με το αμάξι. Ήμουν στην περιοχή σας το Σάββατο που είχα μάθημα εκεί.
Και το Σάββατο & Κυριακη πάντος περάσαμε Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α. Ελάχιστος κόσμος, καθόλου παιδάκια, δεν έβρεξε τις ώρες που είμασταν εκεί και τα σκυλιά καταχάρηκαν την ελευθερία που είχαν χωρίς παιδάκια και κυράδες να μας χαλάνε την βόλτα μας.
Στην καισαριανη λετε στο σκοπευτηριο? Σαββατο ειμασταν εκει το απογευμα μεχρι της 8 :D

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Στην καισαριανη λετε στο σκοπευτηριο? Σαββατο ειμασταν εκει το απογευμα μεχρι της 8 :D
Στον Βύρωνα ήμουν σε μάθημα σε σπίτι ιδιοκτήτη για μάθημα και έτσι χρονομέτρησα ότι απο το πάρκο μέχρι εκεί είναι μισή ώρα περίπου.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Στον Βύρωνα ήμουν σε μάθημα σε σπίτι ιδιοκτήτη για μάθημα και έτσι χρονομέτρησα ότι απο το πάρκο μέχρι εκεί είναι μισή ώρα περίπου.
ααα. κτλβ απο τι καταλαβαινω ομως σας αρεσε η περιοχη εδω ετσι?? :D ιναι αρκετα ομορφα μιας και εχει παντου παρκα και δεν χρειαζεται να τρεχει μακρια για να χαρει την βολτα του ενα σκυλι :p ευχαριστουμε για την πληροφορεια :D αρα μισαωρο δεν ειναι μακρια. διοδια περναμε?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν το "μισή ώρα" του Διονύση είναι μέσω περιφερειακής Υμηττού, τότε περνάς διόδια.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Μην τα λες δυνατά αυτά και βάλεις καμιά ιδέα στους από πάνω... Αυτό μας έλειπε!
Όχι, δεν περνάς διόδια :)
αχαχα σωστα :p αν και ετσι οπως παμε θα καταλιξουμε να πληρωνουμε και τον αερα που αναπνεουμε :p με το κιλο χεχε

Αν το "μισή ώρα" του Διονύση είναι μέσω περιφερειακής Υμηττού, τότε περνάς διόδια.
αα αυτο δεν το θυμαμε αλλα θα ρωτησω τον αδερφο μου αυτος ξερει καλητερα τους δρομους. γενικα ομως απο Αττικη Οδο λεω. πρεπει να ειναι πιο συντομο απο εκει

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Όχι, δεν πέρασα απο διόδια. Κατέβηκα την Λ. Δημοκρατίας (όπου είναι και το πάρκο τρίτση), έπιασα Λιωσίων όπου έφτασα στο κέντρο της Αθήνας και απο εκεί αλλάζοντας διάφορυς δρόμους (δεν θυμάμαι ονόματα το GPS με πήγαινε) έφτασα Βύρωνα. Όλη η διαδρομή μου πήρε 30-35 λεπτά.