Ξέρω ότι πολύς κόσμος απο δω θα πάει στην έκθεση του Μαραθώνα αλλά αν κανείς δεν πάει και κάνει κέφι για βόλτα στο Πάρκο Τρίτση εμείς λέμε να πάμε κατα τις 10-11 το πρωί.
Στην καισαριανη λετε στο σκοπευτηριο? Σαββατο ειμασταν εκει το απογευμα μεχρι της 8Είναι κανα μισάωρω με το αμάξι. Ήμουν στην περιοχή σας το Σάββατο που είχα μάθημα εκεί.
Και το Σάββατο & Κυριακη πάντος περάσαμε Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α. Ελάχιστος κόσμος, καθόλου παιδάκια, δεν έβρεξε τις ώρες που είμασταν εκεί και τα σκυλιά καταχάρηκαν την ελευθερία που είχαν χωρίς παιδάκια και κυράδες να μας χαλάνε την βόλτα μας.
.Στην καισαριανη λετε στο σκοπευτηριο? Σαββατο ειμασταν εκει το απογευμα μεχρι της 8
Στον Βύρωνα ήμουν σε μάθημα σε σπίτι ιδιοκτήτη για μάθημα και έτσι χρονομέτρησα ότι απο το πάρκο μέχρι εκεί είναι μισή ώρα περίπου.Στην καισαριανη λετε στο σκοπευτηριο? Σαββατο ειμασταν εκει το απογευμα μεχρι της 8
ααα. κτλβ απο τι καταλαβαινω ομως σας αρεσε η περιοχη εδω ετσι?? ιναι αρκετα ομορφα μιας και εχει παντου παρκα και δεν χρειαζεται να τρεχει μακρια για να χαρει την βολτα του ενα σκυλι ευχαριστουμε για την πληροφορεια αρα μισαωρο δεν ειναι μακρια. διοδια περναμε?Στον Βύρωνα ήμουν σε μάθημα σε σπίτι ιδιοκτήτη για μάθημα και έτσι χρονομέτρησα ότι απο το πάρκο μέχρι εκεί είναι μισή ώρα περίπου.
Μην τα λες δυνατά αυτά και βάλεις καμιά ιδέα στους από πάνω... Αυτό μας έλειπε!διοδια περναμε?
αχαχα σωστα αν και ετσι οπως παμε θα καταλιξουμε να πληρωνουμε και τον αερα που αναπνεουμε με το κιλο χεχεΜην τα λες δυνατά αυτά και βάλεις καμιά ιδέα στους από πάνω... Αυτό μας έλειπε!
Όχι, δεν περνάς διόδια
αα αυτο δεν το θυμαμε αλλα θα ρωτησω τον αδερφο μου αυτος ξερει καλητερα τους δρομους. γενικα ομως απο Αττικη Οδο λεω. πρεπει να ειναι πιο συντομο απο εκειΑν το "μισή ώρα" του Διονύση είναι μέσω περιφερειακής Υμηττού, τότε περνάς διόδια.