Πάμε πάλι

BaNi

New Member
17 Ιανουαρίου 2025
1
0
47
Αν και παρακολουθώ πολλά χρόνια το forum τώρα μόλις αποφάσισα να γίνω ενεργό μέλος της παρέας. Μετά από 7 χρόνια χωρίς σκύλο, έχω μπει στη διαδικασία να «μπλέξω» και πάλι . Είμαστε 4μελής οικογένεια και με τη γυναίκα μου θεωρούμε πως έφτασε η ώρα να ικανοποιήσουμε την επιθυμία των παιδιών. Εξάλλου κι εμείς μεγαλώσαμε από μικρά παιδιά με σκύλους. Έχω προβληματιστεί αρκετά με το τι ράτσα μας ταιριάζει καλύτερα

Αναζητώ ένα αρκετά αθλητικό σκύλο, ώστε να μπορεί να με ακολουθεί στην καθημερινή μου προπόνηση. Τρέξιμο από 1 έως 3 ώρες. Στα μεγαλύτερα run δεν θα το παίρνω μαζί. Τρέχω 90% σε βουνό (μονοπάτια) ή κάποιες φορές σε δασικούς δρόμους. Γενικά και με την οικογένεια οι εξορμήσεις στη φύση είναι πολύ συχνές. Τα καλοκαίρια περίπου 1,5 μήνα είμαστε στο εξοχικό μέσα στη θάλασσα..

Παρότι τις προτιμώ, αποκλείστηκαν τα μεγαλόσωμα για πρακτικούς λόγους. Βασικός ότι δεν θα χωράμε στο αυτοκίνητο για τις καλοκαιρινές διακοπές. Έτσι λοιπόν μετά από αναζήτηση μάλλον καταλήγω σε wire fox terrier. Έχουν και το θετικό (εκτός του μεγέθους) ότι δεν μαδάνε πολύ. Βέβαια από ότι έχω καταλάβει εκτροφείο στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχει..

Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ράτσας να πάρω κάποιες πληροφορίες. Όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιον.

Εννοείται πως αν κάποιος έχει να προτείνει και κάποια άλλη ράτσα που να ικανοποιεί τα παραπάνω θα το μελετήσω με ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ πολύ και sorry για το σεντόνι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi