Πάει ο καναπές... snif

Shaya

Active Member
29 Ιανουαρίου 2013
33
0
Γεια σας μετα απο αρκετο καιρο!
Εχω ενα προβλημα με τη συμπεριφορα του κουταβιου μου..ενω σε γενικες γραμμες ειναι ενα πολυ καλο σκυλι, οταν λειπω κανει ζημιες στο σπιτι...οταν γυρισα την κυριακη απο τη δουλεια κ μπηκα στο σπιτι επαθα τουλαχιστον 3 εγκεφαλικα απανοτα!!τι να δω??ειχε ανοιξει μια τρυπα στην πλατη του καναπε κ υπηρχαν παντου αφρολεξ!!τη μαλωσα, την εβαλα τιμωρια κ την επομενη μερα παλι τα ιδια..ακομη κ σημερα συνεχιζει να μεγαλωνει την τρυπα κ να μην ξερω τι αλλο να κανω..σημερα που γυρισα δεν την μαλωσα κ περιμενα να το κανει μπροστα μου..με το που το εκανε λοιπον μπροστα μου κανω το χαρακτηριστικο ιιιιιιιιιιι (σαν της ζουμπουλιας απ'το παραπεντε) της δινω μια στον πωπο κ πηγαινει απο μονη της στο κρεβατακι της..
Επειδη πλεον δεν παει αλλο με τις ζημιες στο σπιτι καθως εχει φαει το τραπεζακι του σαλονιου, της τηλεορασης και λιγο το πασο της κουζινας, ηρθε η ωρα για crate!δεν ξερω ομως πιο μεγεθος να παρω..εχω βρει της midwest το 91/58/64 αλλα δεν ξερω αν θα ειναι μεγαλο..Η Σαγια ειναι 6μιση μηνων κ ειναι 17 κιλα..
Και τελος μια ερωτηση για τον καημενο τον καναπε..ξερει κανενας απο εδω κανεναν που να επισκευαζει καναπεδες σε φιλικη τιμη??γτ μιλησα σημερα και μου ζητησαν 250e για να τον μπαλωσουν απλα!!
Σας ευχαριστω εκ των προταιρων!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Για 17 κιλά το crate που λες είναι εντάξει, εξαρτάται και από το ύψος της βέβαια. Μεγάλο πάντως δεν είναι, σε καμία περίπτωση.

Πάντως μην παραπονιέσαι για το κουτάβι σου, για όλες αυτές τις ζημιές φταίς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εσύ. Δεν αφήνεις ένα μωρό χύμα μέσα στο σπίτι. Είναι επικίνδυνο και για το κουτάβι ΚΑΙ για το σπίτι.

crate άμεσα, και διάβασε το σωστό τρόπο εκμάθησης και χρήσης.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
ειχε ανοιξει μια τρυπα στην πλατη του καναπε κ υπηρχαν παντου αφρολεξ!!τη μαλωσα, την εβαλα τιμωρια κ την επομενη μερα παλι τα ιδια..
Δεν ξέρει ούτε γιατί τη μάλωσες, ούτε γιατί την έβαλες τιμωρία κ το να σηκώνουμε χέρι, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Κριμα ο καναπες σου κι ελπιζω να βρεις βοηθεια απο το λινκ που σου εβαλε η Μαρεκο και να στον φτιαξουν.

Κρειτ παιρνουμε πριν παρουμε το κουταβι αν ξερουμε απο πριν τι σκυλι θα παρουμε. Αν ειναι ημιαιμο υιοθετημενο κουταβι υπολογιζουμε με τη βοηθεια καποιων πιο εμπειρων στο περιπου ποσο αναμενεται να γινει οταν ενηλικιωθει και παιρνουμε και λιγο μεγαλυτερο για παν ενδεχομενο. Εγω αν δεν ειχα κρειτ δεν θα περνουσε κανενα κουταβι απο την πορτα. Γιατι τα εγκεφαλικα τετοιου ειδους ειναι οτι χρειαζομαι για να αποτελειωθω αυτην την περιοδο ειδικα. :rolleyes:

Shaya

Active Member
29 Ιανουαρίου 2013
33
0
Για 17 κιλά το crate που λες είναι εντάξει, εξαρτάται και από το ύψος της βέβαια. Μεγάλο πάντως δεν είναι, σε καμία περίπτωση.

Πάντως μην παραπονιέσαι για το κουτάβι σου, για όλες αυτές τις ζημιές φταίς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εσύ. Δεν αφήνεις ένα μωρό χύμα μέσα στο σπίτι. Είναι επικίνδυνο και για το κουτάβι ΚΑΙ για το σπίτι.

crate άμεσα, και διάβασε το σωστό τρόπο εκμάθησης και χρήσης.
Το ξερω οτι φταιω εγω, δεν ειπα ποτε το αντιθετο..

Shaya

Active Member
29 Ιανουαρίου 2013
33
0
να παρεις crate οπωσδηποτε! ειδα και αυτο σημερα στην τηλεοραση.οτι πρεπει για τα τραπεζακια! ToughChew Furniture Leg Wraps -- Dog Furniture Protection | SuperCoolPets.com - Super Cool Pets
τελειο ειναι!αλλα εμενα ειχε φαει κολλημα με τις γωνιες οχι με τα ποδια των τραπεζιων..μολις πληρωθω εννοειτε παω κατευθειαν για crate!

Shaya

Active Member
29 Ιανουαρίου 2013
33
0
Κριμα ο καναπες σου κι ελπιζω να βρεις βοηθεια απο το λινκ που σου εβαλε η Μαρεκο και να στον φτιαξουν.

Κρειτ παιρνουμε πριν παρουμε το κουταβι αν ξερουμε απο πριν τι σκυλι θα παρουμε. Αν ειναι ημιαιμο υιοθετημενο κουταβι υπολογιζουμε με τη βοηθεια καποιων πιο εμπειρων στο περιπου ποσο αναμενεται να γινει οταν ενηλικιωθει και παιρνουμε και λιγο μεγαλυτερο για παν ενδεχομενο. Εγω αν δεν ειχα κρειτ δεν θα περνουσε κανενα κουταβι απο την πορτα. Γιατι τα εγκεφαλικα τετοιου ειδους ειναι οτι χρειαζομαι για να αποτελειωθω αυτην την περιοδο ειδικα. :rolleyes:
Πριν παρω το κουταβι μου ειχα διαβασει για το crate και ηθελα να παρω..ομως με οποιον το συζητουσα (εκτως forum) με απετρεπε κ μου ελεγε "καλα θα εχεις το σκυλακι σε κλουβι??δεν το λυπασαι??" κ με γεμισαν τυψεις..κι ετσι το αφησα..αλλα τωρα το εχω παρει αποφαση!απο δευτερα θα εχουμε crate!!:D

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Φαινεται οτι βαριόταν η Σάγια και είπε δεν παίζω με τον καναπέ.
Και κρέιτ να πάρεις ή πάρκο θέλει οπωσδήποτε σκυλοπαιχνίδια να έχει να παίζει να ασχολείτε και να αφήνει ήσυχους τους καναπέδες και τα τραπέζια, ξέρεις μπαλάκια με σφυρίχτα, σκοινιά με κόμπους, δερμάτινα κόκκαλα κλπ υπάρχουν και τα kong που είναι μελετημένα για να απασχολουν τον σκύλο τα πουλάνε σε κάποια πέτ σοπ.
Αυτό το λέω γιατί αν είσαι σπίτι και πάλι δεν μπορείς να την προσέχεις συνέχεια και θα ξανακάνει ζημίες.

Shaya

Active Member
29 Ιανουαρίου 2013
33
0
της αφηνω παιχνιδια διαφορετικα κατα καιρους αλλα μαλλον τα βαριεται..σκεφτομαι να ζητησω απο το χασαπη κανενα κοκκαλο να βρασω κ να της το δινω οταν φευγω..(?)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.415
10.617
Athens
της αφηνω παιχνιδια διαφορετικα κατα καιρους αλλα μαλλον τα βαριεται..σκεφτομαι να ζητησω απο το χασαπη κανενα κοκκαλο να βρασω κ να της το δινω οταν φευγω..(?)
Απαγορεύονται τα βρασμένα κόκαλλα - είναι επικίνδυνα.
Επίσης οτιδήποτε μασουλητήρι που χαλάει, κόβεται, καταπίνεται το δίνουμε μόνο με δική μας παρουσία και επίβλεψη.
Μπορείς να την αφήνεις με ένα πολύ καλής ποιότητας συνθετικό κόκαλλο όπως αυτά της Kong, το οποίο εννοείται δεν θα χωράει ολόκληρο στο στόμα της, Δηλαδή θα είναι σε μέγεθος που δεν καταπίνεται.

Shaya

Active Member
29 Ιανουαρίου 2013
33
0
Πηρα crate και χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν το ειχα παρει απο την αρχη...!!!Η μικρη το λατρευει κ μπαινει μεσα κ μονη της με ανοιχτη την πορτα κ κοιμαται!!Δεν εχει γκρινιαξει καθολου που την βαζω μεσα οταν φευγω!Ποσο δικιο ειχατε.....Αγιο crate!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul