Επειδη ξεκιναει καλοκαιρι και σιγουρα θα πατε καπου διακοπες θεωρω υποχρεωση μου να σας ενημερωσω για κατι και να σας προστατεψω αφου αρκετες φορες με εχετε βοηθησει και συμβουλεψει και εσεις οταν εχω προβλημα με το κουταβι μου! προσφατα επειδη χτυπησε παιζοντας το "ησυχο" κουταβινι μου το ποδι του.. πηγα στον κτηνιατρο και με την ευκαιρια μου ειπε να προσεχω πολυ απο εδω και στο εξης τισ ΦΟΛΕΣ!!!!!!!! Η κεφαλλονια ειναι ενα υπεροχος (μαγικος) θα τολμαγα να πω προορισμος που αξιζει καποιος να επισκευτει και να εξερευνησει!!!! το νησι αυτο το αγαπαω παρολο που δεν ειμαι απο δω σαν να ειναι η γενετειρα μου! Τον τελευταιο καιρο ομως ασυνειδητοι μισανθρωποι ριχνουν συνεχεια φολες και μαλιστα με την μορφη σκονης οπως με ενημερωσε η κτηνιατρος που ειναι το πιο επικινδυνο!! Στις παραλιες δεν υπαρχει προβλημα και μπορειτε ανετα να εχετε το σκυλακι σας μαζι οταν ομως το βγαζετε εξω βολτα οπως μου ειπε η γιατρος θα πρεπει να εχετε προμηθευτει διπλο φιμωτρο!! Ετσι θα χαρειτε τις ομορφιες του νησιου και δεν θα εχετε απροοπτα... Δυστυχως ανεγκεφαλοι υπαρχουν παντου!! Οι τοπικοι φορεις προσπαθουν να τους εντοπισουν αλλα ας προστατευτουμε και απο μονοι μας!