ΚΑΛΗΜΕΡΑ. οπωσ ξερετε εχω τη μαριλου 6 μηνων. η οποια παμε γαι εκπαιδευση ειναι πολυβ καλη. το προβλημα ειναι με το γειτονα. την μαριλου την αφηνω στην αυλη του σπιτιου η οποια ειναι περιφραγμενη το πρωι μετατισ εννια που παω για δουλεια . την βαζω μεσ αστισ δυο που γυριζω κ το απογευμα μετα τισ επτα κανα δυο ωρο. προχτεσ η ωρα επτα εβλεπε μια γατουλα κ γαυγιζε κ βγηκα κ εγω εξω στην αυλη
οπου βγαινει η γειτονισσα κ με εβρισε. οτι τι θα γινει με το σκυλι κ να το δεσω κ οτι απαγορευεται σε πυκνοκατοικημενη περιοχη κ τετοια. θα σου φερω την αστυνομια κ τετοια πραγματα.
\θελω λοιπον να μου πειτε αν εχω προβλημα αν επιτρεπεται κ τι μπορω να κανω.
αα εχουμε επισησ κοινη μαντρα με καγκελο κ η μαριλου βαζει τα πατουσακια τση κ σηκωνεται ορθια εκει μπορω να εχω προβλημα πρπει να βαλω πλεγμα η κατι εχει καγκελα βεβια
βοηθειστε γιατι ειμαι απελπισμενη
οπου βγαινει η γειτονισσα κ με εβρισε. οτι τι θα γινει με το σκυλι κ να το δεσω κ οτι απαγορευεται σε πυκνοκατοικημενη περιοχη κ τετοια. θα σου φερω την αστυνομια κ τετοια πραγματα.
\θελω λοιπον να μου πειτε αν εχω προβλημα αν επιτρεπεται κ τι μπορω να κανω.
αα εχουμε επισησ κοινη μαντρα με καγκελο κ η μαριλου βαζει τα πατουσακια τση κ σηκωνεται ορθια εκει μπορω να εχω προβλημα πρπει να βαλω πλεγμα η κατι εχει καγκελα βεβια
βοηθειστε γιατι ειμαι απελπισμενη