ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Γειας σας, πριν λιγες μερες ο φιλος των γονιων μου εκλεισε τα ματακια του για παντα ,9 χρονων απο καρκινο δυστυχως, οι γονεις μου θελουν ενα σκυλακι μεγασωμο και ανελλαβα εγω να τους βρω, επειδη ομως δεν εχουν την δυνατοτητα να ψαχνουν θελω να τους παω καπου που θα υπαρχουν αδεσποτακια να διαλεξουν ενα ξερω την φιλοζικη στο κορωπι το καταφυγιο στο μαρκοπουλο που ειναι εαν εχετε καποιο υποψιν σας που να γινεται μεγαλωσωμο πεστε μου θα μεγαλωσει βασιλικα ,,, καθε ελεγχος δεκτο ευχαριστω

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Είναι τόσα πολλά και πανέμορφα αυτά που ψάχνουν για ένα καλό σπίτι που δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε!!!Ψάχνουν για κουτάβι η ενήλικα? Τσέκαρε στις αγγελίες εδω, τσεκαρε και τα sites αδεσποτο klp και αν δεν τους ενδιαφέρει για κουτάβι δες και τη Μαντόνα που δίνεται

Attachments

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ευχαριστω ,δεν ξερω για ηλικια δεν τους ενδιαφερει αρκει αν ειναι ηδη ενηλικο να μπορουν να το πλησιασουν καταβαινεις τι εννοω , ευχαριστω παντως γιατι ουτε χρονο εχουμε ουτε βενζινη χε χε να τρεχουμε δεξια και αριστερα ,

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eκτος απο τον Αρη στο fazoo εχει και αλλα ενηλικα ή κουταβια που τα πανε τελεια με τα αλλα σκυλια.
Εχεις π.μ.

andrikos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
109
0
Δές κι εδώ!!! Εγω πήρα τον ασπρόμαυρο και έχουμε πάθει την πλάκα μας! Φανταστικός χαρακτήρας!!! Το καφε ειναι αρσενικό και είναι ακόμα εκεί και περιμένει.... εσένα :)

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
επαιρνα τηλ και δεν το σηκωνε κανεις ισως επειδη απο την δουλ μου βγαινει με αποκρυψη, θα ξαναπαρω το απογευμα , πηγα και στην φιλοζωικη κορωπι και ειδα και εκει εναν κουκλο. πρεπει να τους πεισω να μην αγορασουν , πριν δουν τα αδεσποτουλια να κανουν ενα καλο, καταλαβαινετε γιατι σας εχω πρηξει σορυ ,

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Προσπαθησε ξανα το απογευμα.. Πιθανον να μην ακουει το τηλ. Αν δε βλεπει και αριθμο δε θα μπορει να σε παρει πισω...